Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Відкритий кубок Львівщини. Підсумки другого туру

Продовжуються змагання «Відкритого кубка Львівщини» й сьогодні на любителів футзалу очікують чергові поєдинки.

Зокрема, у групі «D» поміряються силами  «Княжий ринок» та «Гранд Галичина» (початок – 21.00) та «Здвиг» - «GTL» (початок – 21.50). Обидві матчі, як і усі попередні, відбудуться у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник», вул. Керченська, 8). Ці ігри дадуть початок третьому туру  групового турніру, а відтак наразі підіб’ємо підсумки виступів усіх команд у перших двох турах.
 

У групі «А» і на далі беззаперечним лідером є «ЛЮ-Верест». Поки що їхні суперники особливого опору не чинять. Після перемоги у першому турі над «Меркурієм» на цей раз команда Володимира Міщишина розім’ялася на «Електроні» (12:1) і саме ця звитяга дозволила «ЛЮ-Вересту» достроково вийти в наступний раунд змагань з першого місця. 

За другу путівку в плей-офф від цієї групи досі змагаються три команди. Менші шанси має «Форсаж», на який чекає гра якраз з «ЛЮ-Верест». У другому турі команда Ігоря Смірнова продемонструвала класну гру з «Меркурієм», але, ризикуючи з п’ятим польовим гравцем, вони таки програли. 

А от доля  «Електрону» в ногах його гравців. Перемога в третьому турі над «Меркурієм» подарує цій команді путівку в плей-офф.  

У групі «С» після поразки від «Статуса» всі шанси на вихід у плей-офф змагань втратили «Нові імена» (боротимуться за «Кубок Надії»). І тепер для команди Володимира Крупчука останній поєдинок у групі проти «Фуджікури» носитиме тренувальний характер. 

Цього не скажеш про їхнього наступного суперника, якому треба неодмінно перемагати, адже боротьба за дві путівки буде точитися якраз між «Фуджікурою», «Статусом» та «Альтернативою». Остання пара зійдеться в третьому турі в очній зустрічі й головному відкриттю змагань треба не програти. 

І насамкінець, група «D». Поки що найкращим поєдинком турніру став матч «Княжий ринок» - «Здвиг». До гри прогнози на користь останніх були скептичними. Та, як показала гра, «Здвиг» у грі з «княжичами» цілком міг взяти очки. І лише завдяки грі з п’ятим польовим команда Григорія Гриншпуна зуміла вирвати перемогу й достроково вийти в наступний раунд змагань. 

Решта ж команд ще досі зберігають шанси на вихід з групи. Це стосується і «GTL», які дві гри програли й «вікторія» саме над вже екс-суперником «княжого» може для цієї команди змінити все.  

Розклад найближчих матчів Відкритого Кубка Львівщини 

Груповий етап. 3 тур

06.03.2017 


21:00 Галицька Здоба 2 Географ - ЛНУ 
21:50 Електрон Меркурій 

03.03.2017 

18:00 Кордон Медичне Училище "Медик" 
18:50 Форсаж ЛЮ-Верест 

01.03.2017 

21:00 Статус Альтернатива 
21:50 Fujikura Нові Імена 

27.02.2017 

21:00 Княжий Ринок Гранд Галичина 
21:50 Здвиг GT

Джерело - http://futsal.lviv.ua/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.