Первая лига Перша ліга 2021/22. 6 тур. «Comfort Life» йде на дно, КІВС «Енергія-2» зазнає четвертої поспіль поразкиКазахстанКака: «На чемпионате мира мы реально играли в красивый футзал»ПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 15. Полновесный сюрприз от команды Романа СмирноваИталияИталия-2021/22. Тур 13. Вторая осечка «Падуи», второй покер ПатиасаПортугалияКардинал и Лин возвращаютсяЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 15 тур. Два розгроми і ювілей ОвсянніковаБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 12. LIVE!Бразилия«Коринтианс» не сыграет в Национальной лиге Бразилии-2022ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 11-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 11. Батерия возвращается и забиваетЖенский футзал2021 – рік виходу жіночого футзалу в Україні з «реанімації»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга: звідки гравці?БразилияБразилия-2021. Плей-офф. Финал. Матч 1. Магнус – Каскавел. LIVE!БразилияАндре Бие покинул «Коринтианс»АзербайджанСборная Азербайджана определилась с составом на матчи с УкраинойЭкстра-лигаДенис Овсянніков забив двохсотий гол у вищому українському дивізіоніЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 4 тур. ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького – Легіон-Університет (Луцьк). АнонсЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 15: анонсКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. BudmonsteR (Київ) – Легіон (Дніпро). АнонсПервая лига Ігор Салівон: «Зараз комплектація команди не відповідає моїм інтересам»

Вища ліга (жінки) 2021/22. 3 тур. Ладомир (Володимир-Волинський) – Легіон-Університет (Луцьк). Анонс

«Легіонерки» відправляються на першу виїзну гру сезону


«Ладомир» (Володимир-Волинський)  – «Легіон-Університет» (Луцьк) 
14:00. м. Володимир-Волинський, СК «Олімп»
Арбітри: Р. Алексюк, В. Осипчук (обидва – Луцьк) 
Спостерігач арбітражу: Р. Матвіюк (Луцьк)

На них очікує принциповий поєдинок, що можна охрестити як «волинське дербі» з футзалу. Гра обіцяє бути запеклою, адже обидва суперники добре знайомі й часто зустрічаються на майданчику.

Команда з Володимира-Волинського — лідер нашої групи. Першочергово, це футбольний клуб, що з 2017 року виступає у Вищій лізі чемпіонату України. У їх складі навіть є дві футболістки національної збірної України — Вікторія Гірин та Христина Перевізник. На зиму дівчата перепрофілюються у футзалісток. У попередньому турі «Ладомир» обіграв клуб із Хмельницького (6:7).

Наші дівчата минулого туру теж здобули перемогу, здолавши «Новий Львів» (3:2). Напередодні виїзду «зебри» провели спаринг із командою ветеранів. Цього разу їм не вдалося перемогти друзів клубу, втім, гра дала змогу перевірити нові тактичні напрацювання та комбінації. «Смугасті» впевнені, що не будуть легко здаватися перед сильним суперником. Навпаки, статус «Ладомира» дає додаткової мотивації, змушує викладатися на сто відсотків і боротися за кожен момент.

Дмитро ГОЛОСКОКОВ, головний тренер «Легіон-Університет»:
«Команда в бойовому настрої готується до гри. Сильний суперник завжди мотивує. Сподіваюсь, що мої дівчата виконають установку на гру. І головне — хочу побачити самовіддачу. Аби вони до останньої секунди були налаштовані на бій».

Анастасія ЧЕРНЮК, футзалістка «Легіон-Університет»:
«Невеликий мандраж перед грою з одним із лідерів, звісно, присутній. Проте, до самого матчу все буде гаразд. Знаємо, що це непростий суперник, і що нам буде не легко. Але ми спробуємо відібрати в нього очки. Є додаткова мотивація, бо із сильними командами набагато цікавіше грати».

Джерело - ФК Легіон

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.