Первая лига Перша ліга 2021/22. 5 тур. «SkyUp» став одноосібним лідером, «Любарт» завершує перше коло на передостанньому місціПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 13. Когда голы не в радостьИталияИталия-2021/22. Тур 10. Десятая победа «Падуи» и неудачный дебют Кайо ЖуниораИспанияИспания-2021/22. Тур 8. «Барса» выходит в единоличные лидерыЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. Гольова перестрілка в Хмельницькому і поразки дебютантокЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 13 тур. «Ураган» відпускає конкурентівБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 10. LIVE!Футзал в миреІрина Дубицька та Анастасія Кліпаченко продовжать кар’єру в кувейтській «Аль-Сальмії»Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). АнонсЛига чемпионов УЕФАЭлитный раунд Лиги чемпионов УЕФА начинается 1 декабряРоссияСуперлига-2021/22. Тур 6. LIVE!Женский футзалДмитро Голоскоков: «Готується серйозний проєкт щодо проведення жіночих змагань серед університетських команд»Первая лига Морено: «Приємно знову повернутися до України»ИталияКайо Жуниор перебирается в ИталиюЭкстра-лига«ХІТ» – «VIVA CUP»: історія особистих протистояньЧеркаси приймуть Матч зірок-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 13: анонсПервая лига Перша ліга 2021/22. Захід. 5 тур. Славута – Любарт. АнонсБеларусьДмитрий Лось: «Нам не хватает этих вещей: характера, реализации, уверенности»Бразилия54-річний Баже хоче, щоб його визнали найстарішим футзалістом у світі

Вища ліга (жінки) 2021/22. 2 тур. «Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів). Анонс

Сьогодні луцька команда проведе перший матч у новому сезоні чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд у Вищій лізі


«Легіон-Університет» (Луцьк) – «Новий Львів» (Львів)
15:00. м. Луцьк, СК ВНУ
Арбітри: Р. Алексюк, В. Осипчук (обидва – Луцьк) 
Спостерігач арбітражу: О. Хомич (Луцьк)

Жіночий футзал повертається до Луцька. Єдина професійна команда міста «Легіон-Університет» у суботу проведе перший матч сезону. У лучанок відбулася кардинальна «зміна поколінь». Тепер більшу частину обойми складають дівчата з молодіжної команди. Головною подією для нашого клубу стало підписання угоди про співпрацю з Волинським національним університетом. Тепер у «зебр» новий зал для ігор і тренувань, а також велика підтримка закладу. 

Наш суперник — «Новий Львів» — дебютанти чемпіонату України. Команда створена цьогоріч. Складається з молодих дівчат, які хочуть грати у футзал. Їх палке бажання та ентузіазм сприяли об’єднанню в професійний клуб. Підтримує "Новий Львів" Федерація футзалу Львівщини.

Гра стане першою в історії протистоянь цих клубів. Впевнені, що нас очікує гарячий двобій молодих та амбітних команд. «Легіонерки» серйозно налаштовані на поєдинок. Дівчата віддадуть усі сили для бажаного результату.

Дмитро ГОЛОСКОКОВ, головний тренер «Легіон-Університет»:
«Ми готові до гри. Дівчата дуже мотивовані. Дивлячись на те, як вони вкладаються на тренуваннях, їх настрою в роздягальні, я бачу, що є прогрес. Команда виросла в ігрових якостях та в плані психології. Гра зі Львовом відповідальна, адже успішний початок сезону — це, певною мірою, складник хороших результатів у подальшому. Чекаю від своїх дівчат боротьби й шаленої самовіддачі».

Софія ПАЛАЄВСЬКА, футзалістка «Легіон-Університет»
«Команда серйозно готувалася до гри. Цікаво побачити, на здібності суперника, адже вперше з ним граємо. Водночас налаштовані показати наші найкращі вміння. За час мого перебування в клубі, я ще не грала в такому сильному складі. Впевнена, що гра буде цікавою та якісною».

Джерело - ЖФК Легіон

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.