Первая лига Перша ліга 2021/22. 6 тур. «Comfort Life» йде на дно, КІВС «Енергія-2» зазнає четвертої поспіль поразкиКазахстанКака: «На чемпионате мира мы реально играли в красивый футзал»ПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 15. Полновесный сюрприз от команды Романа СмирноваИталияИталия-2021/22. Тур 13. Вторая осечка «Падуи», второй покер ПатиасаПортугалияКардинал и Лин возвращаютсяЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 15 тур. Два розгроми і ювілей ОвсянніковаБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 12. LIVE!Бразилия«Коринтианс» не сыграет в Национальной лиге Бразилии-2022ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 11-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 11. Батерия возвращается и забиваетЖенский футзал2021 – рік виходу жіночого футзалу в Україні з «реанімації»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга: звідки гравці?БразилияБразилия-2021. Плей-офф. Финал. Матч 1. Магнус – Каскавел. LIVE!БразилияАндре Бие покинул «Коринтианс»АзербайджанСборная Азербайджана определилась с составом на матчи с УкраинойЭкстра-лигаДенис Овсянніков забив двохсотий гол у вищому українському дивізіоніЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 4 тур. ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького – Легіон-Університет (Луцьк). АнонсЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 15: анонсКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. BudmonsteR (Київ) – Легіон (Дніпро). АнонсПервая лига Ігор Салівон: «Зараз комплектація команди не відповідає моїм інтересам»

Parimatch Кубок України 2021/22. BudmonsteR (Київ) – Легіон (Дніпро). Анонс

Про те, чого очікувати від протистояння столичного "BudmonsteR'а" і дніпровського "Легіону" у Кубку України


«BudmonsteR» (Київ) – «Легіон» (Дніпро)
11 грудня. 12:00. м. Київ, СК КПІ
Арбітри: Олена Хомич (Луцьк), Марія Мисловська (Суми), Лілія Юзвенко (Київ)
Хронометрист: Юлія Костенко (Київ)
Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)

Трохи пізніше, ніж левова частина інших колективів у боротьбу на третьому попередньому етапі Parimatch Кубка України вступає столичний «BudmonsteR».

На попередній стадії підопічні Руслан Драбика у двоматчевому протистоянні здолали роменський «Рятувальник». До слова, головним для «будівельників» став саме виїзний поєдинок, де завдяки хет-трику Сергія Степаненка киянам вдалося обіграти свого суперника з рахунком 3:1.

У рамках третього попереднього етапу на столичний колектив очікує зустріч з «Легіоном». Дніпряни почали свій шлях ще з першого попереднього етапу. На цій стадії їм завдяки домашній звитязі – 4:2 та виїзній нічиїй – 2:2 вдалося здолати представника Першої ліги Еліт чемпіонату Києва – «Агромат».

Наступний етап склався для «Легіона» куди простіше. Команда з Дніпра забила миколаївській «Б.Є.Д.А.» аж 20 голів, пропустивши лише 5.

Щодо бомбардирських здобутків, то у киян у другій зустрічі ніхто покращити показник у вигляді трьох голів Степаненка не зумів. Втім, близьким до цього був Максим Хижняк, який оформив дубль.

Дніпряни провели чотири поєдинки й за показником результативності мають яскраво вираженого лідера. Ним є 38-річний Михайло Макшанов з активом у 10 голів. Тож, аби намагатися зробити цих два важливих кроки до 1/8 фіналу підопічним Руслана Драбика потрібно звернути додаткову увагу й на цей аспект.

Загалом, обидві команди налаштовані пробитися до етапу, де у боротьбу вступають представники Екстра-ліги. Тож, «будівельники», зважаючи на минулорічні результати, налаштовані рішуче й зроблять все, аби їхати на матч-відповідь до Дніпра з гарним настроєм.

Андрій Потапов, універсал ФК «BudmonsteR»:

– Що скажете про суперника?

– Передусім, передивлялися матчі цієї команди проти «Агромата». Також спілкувалися з гравцями київської команди. Це якісний суперник високого рівня. Ще маємо два тренування, щоб вже остаточно підготуватися до суперника фізично і тактично. Налаштування перед стартом у третьому попередньому етапі є максимальним.

– Вже другий рік поспіль «BudmonsteR» на кваліфікаційних етапах зустрічається з «Рятувальником» й обидва рази перемагає. Яке з протистоянь видалося більш важким?
– Передусім, відзначу, що «Рятувальник» є дуже сильним суперником. Особисто мені хотілося б зіграти з роменчанами десь на стадії 1/8 фіналу, адже ця команда заслуговує на те, аби проходити далі. Так склалося, другий рік поспіль ми грали у кваліфікаційних раундах. Вважаю, що нам дістався один з найсильніших суперників на попередній стадії. Я знаю Ігоря Салівона і хлопців. Ми минулого року ще й мали поєдинки у Київській футзальній лізі. Було дійсно непросто.

– «BudmonsteR» досить сильно видозмінився у цьому сезоні: прийшли новий тренер і футзалісти. Як оціните перші кілька місяців роботи в оновленому колективі?
– Команда потроху набирає обертів. Думаю, всі це бачать. Наші завдання: якомога далі пробитися у Кубку України й посісти призове місце у Вищій лізі чемпіонату Києва. Команді належить провести багато роботи, але ми дуже прагнемо досягти поставлених цілей. Колектив підібрався досить дружний, панує чудова робоча атмосфера й триває тренувальний процес.

– Минулоріч команда опинилася у двох кроках від Фіналу Чотирьох Кубка України й поступилися харківському «Viva Cup». Зважаючи на такий результат, розкажіть більш детально про кубкові завдання, які поставлені на цей сезон.
– Нам трохи не вистачило фізичних кондицій й глибини складу. У нашої команди на той момент випав один з лідерів – Микола Кодацький. Ця втрата й відіграла ключову роль у тому протистоянні. Кубок України – це престижний турнір. Нам хочеться рухатися далі й протистояти командам Екстра-ліги. 

Джерело - ФФзК

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.