Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Ярослав Писько: «Через нестабільність календаря тільки вийшов на пік форми і тут же її загубив»

Досвідчений гравець «in.IT» дав інтерв'ю про перебіг справ у львівській зоні Другої ліги України


– Ярославе, сезон помалу добігає кінця...Ви на першому місці. У чому секрет командного успіху?
– Насправді жодних секретів нема. Просто виходимо та викладаємось на повну. Звичайно, досвід граючого тренера – Андрія Федюка нам додав різноманіття і ще більше бажання до перемог. Засвоюємо багато з тренувань та потім переносимо на гру.

– Чому саме «in.IT»? Що вплинуло на твій трансфер перед стартом сезону?
– Історія мого переходу тягнулась ще з часів літнього чемпіонату Гранд-ліги. На той момент виступав за «Галицьку здобу». Близько місяця залишалось до завершення чемпіонату, але вже тоді мені зателефонував Андрій Федюк. Знаємось з тренером «in.IT» досить добре і по завершенні літніх змагань погодився на співпрацю.

– Перший поєдинок відбіркового етапу в Другій лізі чемпіонату України розпочали з поразки. Ну, а далі лише перемоги та одна нічия. Який матч став переломним?
– Найважче було з «DevPlanet». Ми перемогли 2-1, але як на мене, саме та зустріч стала ключовою. Взагалі усі команди цього сезону – рівносильні. Дуже конкурентноспроможний чемпіонат.

– Добре, коли усе добре. Можливо, виділиш якісь негативні епізоди в новій команді?
– З неприємної сторони можу виділити лише нестабільність календаря. Однозначно карантинні обмеження внесли свої корективи. За місяць відбувалось не більше двох матчів. Тільки вийшов на пік форми і тут же її загубив. 

– Ну і на завершення, сформуй збірну чемпіонату без партнерів по «in.IT». 
– На ворота поставлю Антона Денчука з «КІВС Енергії - 2». Ну, а серед польових...Назар Цимбаляк, Володимир Гриник – «Бастіон», Сергій Шафранський – «Green Day Metal», Євген Москвін – «Avenga».

Хобі  риболовля.

Джерело  АФЛ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.