ПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»

Юлія Форсюк: «Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат»

Капітанка збірної України Юлія Форсюк розповіла про враження після тріумфальної гри з фінками, яка визначила переможця групи 3 основного раунду відбору до Євро-2022.
 

Фото: АФУ

"Для фінок вихід на Євро-2022 теж був мрією"

Юлія Форсюк виводила команду на майданчик "Боско Арени" у Львові з капітанською пов'язкою. Досвідчена футзалістка запевнила, що після поєдинку з Фінляндією дівчата не відразу повірили, що вийшли у "Фінал чотирьох".

Відразу після фінального свистка до кінця не повірили, що змогли здобути омріяний результат. У нас була нервова передматчева розминка, дівчата хвилювались, тому що все залежало від цього поєдинку. Було відчутно, що фінські футзалістки теж мають велике бажання перемогти. Для них вихід у фінальну частину Євро-2022 теж був мрією,
– розповіла Юлія.


Футзалістка радіє, що команді вдалось здобути переможний рахунок у складній останній грі в основному раунді: "Я дуже рада, що нам вдалось забити ці важливі голи та переламати гру на свою користь".
  • Українська збірна переграла фінок з рахунком 4:1.
  • Перед цим Україна здобула дві перемоги – над Чехією (4:5) та Бельгією (7:0).
  • Юлія Форсюк стала авторкою двох голів у кваліфікації. Футзалістка оформила дубль у ворота бельгійської збірної, яку українки просто знищили на паркеті. Також у грі з чешками отримала жовту картку.

"Нічого страшного, що пропустили від фінок"

Юлія запевнила, що у другому таймі "синьо-жовті" не дали супернику жодного шансу та надії на перемогу.

Через що пропустили гол від Фінляндії? Нічого страшного не сталось. Дівчатам складно швидко увійти у гру, відчути ритм поєдинку відразу з перших секунд появи на паркеті. А ще складніше, якщо вони доволі довго сидять на лаві. Олег Миколайович Шайтанов в останні хвилини дозволив відчути усім дівчатам ці переможні емоції під час гри. Головне, що наша команда перемогла,
– зазначила Форсюк.


Досвідчена футзалістка відзначила рівень фінської збірної.

На мою думку, рівень фінської збірної підвищився, якщо порівнювати з турніром, який відбувався у 2020 році у Львові. Зараз у них дещо змінився склад, додались нові дівчата. Вважаю, що найближчим часом ця збірна складе грізну конкуренцію усім національним командам,
– підсумувала Юлія.


У "Фінал чотирьох" пробились чотири збірні – Україна, Португалія, Росія та Іспанія.

Джерело - Софія Кулай, Спорт 24

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.