ЛьвовскаяМирослав Хом’як нагородив «Кордон» - срібного призера чемпіонату Львівщини з футзалуУкраинаСборная Украины в Киеве дважды сыграет с чемпионами ЕвропыВолынскаяЮвілейний «Новорічний турнір» вже став історієюХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 11-го Кубка ХарьковаОдесскаяОдесса, Пятая лига: претендентов на чемпионство - девять!РовенскаяОлександр Бондар: «Завжди хочеться повернутися до рідного міста» Ивано-ФранковскАМФІФО: “Нафтовик” перемагає “Sandalino”... ЗапорожскаяЗапорожье, голы 8-го тураХарьковскаяВ Харькове состоялся благотворительный матч с участием звезд футбола и футзалаУкраинаОлександр Педяш – найкращий гравець грудня УкраинаС Новым годом и Рождеством!ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-10 кращих голів матчів 1/16 та 1/8 фіналу Кубку Новоград-ВолынскийВіктор Таран: «Ситуація, коли «одна людина – одна команда», серйозно змінює все» + ФОТОХарьковскаяЛучшие голы 16-го тура 30-го кубка ФК УниверХмельницкаяПреміум-ліга: «АВІСТ-Красилів» та «Вентс» здобувають останні путівки до 1/4 фіналу КубкуХарьковскаяХарьков, Кубок СК "Вирта": лучшие голы 4-го тураОстальной мир10 самых красивых голов уходящего года (2016-го) в аргентинском футзале!Дети Кременчуцький "Кремінь" тріумфує на "Кубку Олександра Ковпака"Дети У Черкасах відбувся черговий дитячий футзальний турнір "Різдвяний Кубок ФШМ та ФК Черкаси"ДнепровскаяДнепр Libertad: «ФК ПБ» и «Шахтер» сильнейшего не определили

АМФІФО: “Нафтовик” перемагає “Sandalino”...


      … у перенесеному матчі п’ятого туру вищої ліги чемпіонату області з футзалу.
   У передостанній день 2016 року відбувся цей матч. Він видався щедрим на голи, безкомпромісним до останніх секунд, адже перемогу долиняни здобули лише за 27 секунд до фінальної сирени. А ще за 37 секунд до закінчення матчу на табло “горіли” дві четвірки. Але про все по порядку.
      Матч розпочався атаками “нафтовиків” і вже на 2 хв Олег Локатир результативно завершив чергову атаку партнерів. Гол видався справжньою несподіванкою для коломиян і вони важко виходили з цього “піке”, але від більших неприємностей свої ворота все-таки вберегли. Відігралися вони після вдало розіграного стандарту, який точним ударом “замкнув” Олег Блонський. Та нічийний рахунок тримався не довго. Тепер вже долинські футзалісти “взялися” до активних дій і чітко розіграли кутовий. Відзначився Орест Януш. По перерві коломияни дозволили супернику сповна скористатися своїми помилками біля своїх воріт і ще двічі пропустили. Зробивши запас у три м’ячі, “нафтовики” віддали ініціативу супернику і більше грали від оборони. Така тактика мало не привела їх до втрати матеріальної переваги. Розуміючи, що втрачати нічого, коломияни  пішли грати з п’ятим польовим. І одразу забили. А через хвилину скоротили рахунок до мінімуму. Останні три хвилини матчу були надто інтригуючими, особливо остання 30 хв. Спершу Микола Свірідов зумів зрівняти рахунок за 37 секунд до закінчення матчу, а Святослав Локатир через кілька секунд приніс своїй команді таку бажану і важливу перемогу у заключному матчі 2016 року.
      У вищій лізі залишився не зіграним один матч між лідерами чемпіонату. Він відбудеться вже у Новому 2017 році і відкриє новий змагальний футзальний рік. У середу 4 січня о 19.00 зіграють “Ураган-2 КФВ” та “Віза-Вторма”.
      У цей вечір відбудеться ще один перенесений матч між ямницьким “Вихором” та СК “Городенка”. Це матч 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО. А на наступну середу 11 січня відбудеться заключний матч 1/8 розіграшу Кубка АМФІФО між  “Візою-Вторма” і “Ураганом-2 КФВ”.
      Старт другого кола розпочнеться матчами 1/4 розіграшу Кубка АМФІФО у неділю 15 січня з 16.00. Матчі чемпіонату поновляться у неділю 22 січня.
      Зараз до 14 січня триває трансферний період, коли гравці можуть переходити з команди у команду не залежно від ліг, але тільки один раз.
“Нафтовик” (Долина) –  “Sandalino” (Коломия) - 5 : 4 (2:1).
30 грудня 2016 р. 18.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.
Голи: О. Локатир 2, О. Януш 10, І. Паньків 19, Р. Покачайло 23, С. Локатир 30  – О. Блонський 7, 26, М. Свірідов 27, 30.
“Нафтовик”: С. Димид, О. Локатир, Г. Яворський, О. Януш, Є. Петрик, С. Локатир, Р. Покачайло, І. Паньків, О. Шатковський, М. Бабінчук, М. Гала.   Тренер – С. Димид.
Sandalino”: І. Гавадзюк, М. Свірідов, Р. Гаврилюк, А. Ковальчук, М. Ковцун, А. Олійник, А. Сочка, О. Тодорак, О. Блонський.  Тренер – А. Олійник.
Попередження: не було.
Арбітри:  І. Салаш, Б. Морозюк, П. Липецький,
Спостерігач арбітражу – І. Овчар.
 
 
         13-й Чемпіонат Івано-Франківської області з футзалу
                  вища ліга – сезон 2016/17 років                                         
 

Турнірна  таблиця станом на 31 грудня
 
к о м а н д и ігри   В   Н   П      Р/М  очки
1    “ВІЗА  ВТОРМА”
                              Івано-Франківськ
5 5 0 0 22:6 15
2     “ТРЕЙД ЗАХІД БУД”
                                          Івано-Франківськ
6 4 1 1 21:15 13
3     “УРАГАН-2 КФВ”
                       Івано-Франківськ
5 4 0 1 16:10 12
4   МФК ”НАФТОВИК”
                               Долина
6 3 0 3 17:22 9
5   SANDALINO
                                 Коломия
6 2 1 3 19:17 7
6   МФК “Р Е В Е Р А” 
                             Івано-Франківськ
6 1 0 5 13:21 3
7   “УРАГАН - 4”
                                    Івано-Франківськ
6 0   0 6 14:28 0
               
           
              
 
                      














БОМБАРДИРИ
: 6 -  Михайло Слободян ( “Ураган - 4”)
              5 -  Михайло Ткачук (“Трейд Захід Буд”)
                    Самочко Назар (“Трейд Захід Буд”)
                                                         4  -  Гаврилюк Роман (Sandalino)
                                                                            -  Гундяк Василь   ( “Ураган - 4”)
                                                             - Ковальчук Андрій (Sandalino)
                                                            -  Свірідов Микола (Sandalino)
                                                            -  Баланик Василь   (“Ураган-2 КФВ”)

Джерело - amfifo.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.