ЖитомирДруга ліга, 8 січня: СК “Візаж” – ФК “Атлет-Житомир”. Он-лайнНиколаев«Автомир» — победитель ІІ Рождественского турнира по футзалу среди ветеранов (40+)ХмельницкийПреміум-ліга: перші матчі 1/4 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!Сборная УкраиныВолодимир Колок про жіночий футзалУкраина ФК "Черкаси" - володар Кубку братів УсаковськихПолтавскаяКременчуг: “Транзит-Сервис” обыгрывает “Геологию” и приближается к “Нефтянику”ДнепровскаяОфіційно. Віталій Соломка залишив пост головного тренера Титан-Зорі РовенскаяРівне: хто зупинить «Свіспан-Горизонт»?Ивано-ФранковскаяАМФІФО, Вища ліга: "Віза-Вторма" перемагає всіхКиев«ХИТ» начал год учебно-тренировочным сбором и наградил юного болельщикаЛьвовская«Енергія» готується до першого офіційного матчу у новому роціЛьвовскаяЛьвів. Найяскравіші моменти 7-9 турівОстальной мирДмитро Михайленко гратиме в чемпіонаті КіпруЖитомирскаяВіктор Таран: «В Житомирі матчі високого рівня з футболу та футзалу сприймаються на ура»ХарьковскаяЛучшие голы (все лиги) 30-го Кубка ФК УниверЭкстра-лигаЕкстра-ліга: 13 турів регулярного чемпіонату у цифрах та фактахДетиВ Одессе состоялся праздничный детский турнир по футзалуСборная УкраиныСборная Украины в Киеве дважды сыграет с чемпионами ЕвропыЛьвовМирослав Хом’як нагородив «Кордон» - срібного призера чемпіонату Львівщини з футзалуВолынскаяЮвілейний «Новорічний турнір» вже став історією

Ювілейний «Новорічний турнір» вже став історією

Двадцятий ювілейний «Новорічний турнір» вже став історією. Свято Нового року вже стоїть на порогах наших осель. Але гарна традиція збиратися на футзальний турнір всім, хто насправді любить спорт №1 збереглася цього тижня. В ОДЮСШ визначився 20-й чемпіон традиційного змагання. Перемогу на футзальному «Новорічному турнірі» відсвяткувала команда «Володимирівка».

Умовне протистояння «Футбол vs Футзал» ще на відбірному етапі відбувалося за переваги спортсменів від футзальної галузі. В групі «А» зі стовідсотковим результатом «відстрілявся» доволі футзальний «Ковель-Волинь», котрий під свої знамена зібрав місцевих виконавців з великим футзальним досвідом Першої ліги та Екстра.

Другими до півфіналу вирвалися молодики з команди «Вест», які за плечима мають віртуальний багаж футзалу на рівні обласної першості та футбольний досвід з футбольної Прем’єр ліги України. Амбіційний «Волиньагротех» та один з родоначальників турніру – «Волиньтабак» завчасно припинили боротьбу за головний трофей турніру.
 

В другій відбірній групі під літерою «В» майбутній чемпіон «Володимирівка», маючи в своїх рядах досвідчених виконавців на чолі з Сергієм Піддубним, відразу заявив свою претензію на титул переможця «Новорічного турніру» і здобув три впевнених перемоги. Компанію переможцю групи «В» склала «Ісіда» - команда, яка брала участь в усіх без виключення двадцяти турнірах. Наявність Богдана Новака у складі чорно-білих робила їх шанси на успіх доволі непоганими.

Проте у першому півфіналі чуда не сталося. Переможець групи «А» - потужний «Ковель-Волинь» чотири рази вразили ворота суперника, не дозволивши жодного разу пробити Дмитра Дувакіна, котрий у рамці діяв бездоганно.

В другому півфінальному протистоянні драматизму було більше. Юні та по-спортивному злі «вестівці» без страху вступили в двобій з підопічними Олександра Тищенка. На кожну атаку молоді футзалісти відповідали своєю. І навіть рахунок по ходу гри 2:2 цілком відповідав подіям, що відбувалися на паркеті ОДЮСШ. Але досвід є досвід і шалька терезів успіху схилилася на бік «Володимирівки» - 3:2.

В матчі за третє місце «Вест» виявився більш свіжим і переграв «Ісіду» 5:2. А долю фіналу вирішив єдиний мяч, котрий влетів в сітку воріт ковельчан. Академічна вертикальна атака у виконанні «Володимирівки» закінчилася влучним пострілом Сергія Тригубця.

Таким чином переможцем ювілейного двадцятого традиційного «Новорічного турніру» стала команда «Володимирівка». Наші вітання!

Результати матчів:

27 грудня (вівторок)


16.00 Волиньтабак – Волиньагротех - 1:1 (3:4 п.п)
17.00 Вест – Ковель-Волинь - 2:6
18.00 Вотранс – Луцьксантехмонтаж - 2:2 (2:3 п.п)
19.00 Ісіда – Володимирівка - 1:2
20.00 Волиньтабак – Ковель-Волинь - 0:8
21.00 Вест – Волиньагротех 0:0 (2:0 п.п)

28 грудня (середа)

17.00 Вотранс – Володимирівка - 0:4
18.00 Ісіда – Луцьксантехмонтаж - 5:2
19.00 Волиньтабак – Вест - 4:4 (2:3 п.п)
20.00 Ковель-Волинь – Волиньагротех -3:1
21.00 Вотранс – Ісіда - 2:5
22.00 Володимирівка – Луцьксантехмонтаж - 2:0

29 грудня (четвер)

18.30 Півфінал  «Ковель-Волинь»  -  «Ісіда»  - 4:0
19.30 Півфінал  «Володимирівка»  -  «Вест» - 3:2
21.00 матч за 3 місце «Ісіда» – «Вест» - 2:5
22.00 Фінал «Ковель-Волинь» – «Володимирівка» - 0:1


Джерело - amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.