Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

Черкащина. 2-й тур фінальної частини чемпіонату області. Вища ліга. Залишилося два претенденти на "золото"

У Вищій лізі залишилося два претенденти на "золото": "Росава" і "Яснозір'я".

"Рятівник" – "Росава" 1:3
Голи:
Дєдов – Конюша, Волошенко, Баранов
 

Усе, Рятівник точно не стане чемпіоном. Команда, яка в першому етапі втратила очки лише одного разу і всерйоз претендувала на "золото", залишилася з нічим у підсумку. Росава не стала довго тягнути, відкривши рахунок на перших хвилинах ударом Конюші – 0:1. Потім Рятівник узяв м'яч під контроль, але перевтілити його на гол не зміг. Середина тайму була за пожежниками, а ближче до перерви Росава вдалася до штурму і забила. Із другої спроби це зробив Волошенко. Горбань обрізався на останньому рубежі, залишивши голеадора сам на сам із Чмихом. Ігор впорався, але на підхваті опинився Когус, який викотив під удар партнеру – 0:2. 

Після перерви Рятівник мобілізувався наскільки це було можливо. Невідомо, що своїм підопічним сказали Григоренко і Лісняк, але за п'ять хвилин інститут мав зрівнювати рахунок. Спочатку Горбань усе зробив для Панченка, але той не влучив у стійку порожніх воріт, а потім Лісняк ударом зльоту опинився за крок від шедевру. Останні 4 хвилини він із патнерами провів, розігруючи п'ятого, однак Росава чітко закрила зони, а Баранов скористався порожніми воротами опонента – 0:3. На останній секунді "зелені" все ж забили, але цей гол ні на що не вплинув – 1:3.
 



ФК "Черкаси" – "Арка" 2:3
Голи: Макаренко, Пилипенко – Бондар, Гордієнко, Каймаков
 

Арка вириває з рук у Черкас три очки. У першому таймі ця пара показала, що в одні ворота гри не буде. Черкаси у своїй красивій формі виявляється не втратили кондиції за півмісяця, а набрали розкутості у власних діях. Перший тайм вони мінімально виграли завдяки голу одного з президентів Сергія Макаренка. 

По перерві пішли гойдалки. Арка зрівняла, Черкаси знову вийшли вперед, але смугасті відповіли "двієчкою". Що дивно, попереду в них не фестивалив Зубко. На передній план вийшли інші виконавці: Каймаков, Гордієнко, Бондар. Ближче до завершення матчу Черкаси й Арка почергово загрожували воротам суперника. До речі, непогано йшла гра у "черкасців" Цюпаченка, Сидоренка, місцями у Безгуби й Литвиненка. А результат залишився незмінним – 2:3.
 



"Червона Слобода" – "Мошни" 4:4
Голи:
Дяченко, Задоя 2, Культенко – Діхтяренко, Бобінський, Хрипченко 2
 

Як зацікавити вибагливого глядача матчем, який не містить в собі ніякої чемпіонської інтриги? Мошни знають відповідь! Таке вперше у цьому сезоні. Зелено-чорні провели всю гру вчотирьох! У Слободи теж був далеко не "фул-хаус": лише одна заміна і польовий гравець у воротах, але протягом 40 хвилин їх було на одного більше. Так-от, Мошни знайшли в цьому свою мотивацію. Перший тайм завершився з рахунком 4:3 на користь Слободи. 

По перерві Мошни ні скільки не поступалися супернику. Вони весь матч провели від оборони, але Слобода банально не знала, що робити зі своєю перевагою. А "четвірка" зрівняла рахунок! Найважчими для Зорі, Діхтяренка, Хрипченка й Бобінського стали останні дві хвилини, але штурм витримано і одне очко було героїчно взято – 4:4.
 

"Яснозір'я" – "Шевченків Край" 5:3
Голи:
Колос 2, Чорний 3 – Ткаченко 2, Гаврильченко
 

Дякуємо фанатам Звенигородки за те божевілля, яке вони влаштовують на трибуні під час матчу своєї команди! Так не заряджає ніхто в чемпіонаті. Ну, а матч видався надуспішним для глядачів. 

Міні-сенсація нас підстерігала вже у стартових складах. Ткаченко таки зіграв за Край, до того ж майже без замін, і традиційно став ключовою фігурою команди. Саме він відкрив рахунок у цій битві. А далі ковдру на себе перетягнуло Яснозір'я, яке після сьогоднішньої перемоги має найкращі шанси на чемпіонство. Отож білі пішли вперед і Колос забив із добивання, а невдовзі Чорний замкнув пас у порожні ворота – 2:1. 

Другий тайм став ще палкішим. Рівна гра, обопільні атаки, у яких гравці виливали всю свою спортивну лють в удари по воротах. Рахунок тримався непохитним до ганебної помилки Данілевського, який хотів відбити удар Чорного невідомо яким органом. Так і не відбив – 3:1. А навздогін Колос забив однозначно один із кращих голів туру – п'ятою, спиною до воріт – 4:1. Оце так Яснозір'я розійшлося! Після цього голу Стєпанов з трибуни кричав Ткаченку, аби той уже йшов перевдягатися, але Слава не слухав і продовжував отримувати задоволення на паркеті. Відчував, що можна змінити ситуацію. Часу залишалося ще вдосталь – цілих 10 хвилин. Суперники продовжували бомбардувати один одного. На шалених швидкостях Ткаченко оформив дубль, а його партнер Гаврильченко миттєво звів розрив до одного м'яча – 4:3. Заключні хвилини Край провів у атаках, але так і не забив. На відміну від Чорного, який перед сиреною перехопив чужий пас і покотив у порожні ворота – 5:3 перемога Яснозір'я.
 

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.