БеларусьБеларусь. 4-й тур: два украинских хет-трика и гол вратаря (обновляется, видео)БеларусьМорено: «В Иране с командой для удачи прыгали через зарезанного барана»БеларусьТарас Королишин: «Будем прибавлять»Футзал в миреИспания, 2-й тур: фавориты несут первые потериФутзал в мире18.00 Женский футзал. Италия. Серия А. Пескара - Рамбла. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 2: тур красивых голов и опоздавших героевФутзал в миреДва украинца из «Резекне» не помешали «Никарсу» добыть Суперкубок ЛатвииСумыИгорь Черненко: "Я был в шоке от игры Хавренко". Часть 1Футзал в мире19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Футзал в мире19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16)

Перед першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболку

Футзальний клуб «ІнБев/НПУ» проведе усі домашні матчі нового сезону вищої футзальної ліги в Житомирі. Про це під час підписання меморандуму про співпрацю із міською владою повідомив президент клубу Костянтин Кожанов.
 

«У цьому році нам вдалося досягти домовленостей між усіма нашими партнерами і було прийнято рішення, що всі ігри будуть проводиться в місті Житомирі. Величезне спасибі місту, що підтримав нас в нашому бажанні. І ми із задоволенням будемо представляти честь Житомира на Всеукраїнських змаганнях найвищого рівня. Відносно завдань на сезон, відразу поділюся: це однозначно призові місця. Для цього у нас все є. Для цього у нас є і матеріально-технічна база, є сильний тренерський склад, є професійний підбір гравців. По кубку України - це потрапляння до фінальної частини. Там вже завдання ми поставимо по ходу реалізації цього нашого шляху», - розповів президент клубу Костянтин Кожанов.

Найближчий поєдинок «ІнБев/НПУ» зіграє вже цієї суботи проти одеського «Епіцентру К Авангарду». За словами тренерів, команда добре підготувалась до зустрічі і вдома готова показати рідним вболівальникам усе на що здатна.

«Настрій на гру, тим більше в домашніх стінах і при божевільній підтримці, звісно, буде максимальним і буде зашкалювати. Ми докладемо максимальних зусиль, щоб здобути перемогу, це точно. Що стосується тактичних моментів, то ми не будемо розкривати плани. Ми з цим суперником вже стикалися на турнірі у Львові. Ми вже знаємо, що і як, врахуємо помилки. Покажемо я сподіваюся досить якісну, змістовну і цікаву гру», - розповів граючий тренер Валерій Директоренко.

Після підписання меморандуму про співпрацю президент «ІнБев/НПУ» презентував міському голові іменну футболку команди.

«Я хочу, щоб всі кафешки і ресторани в день матчу показували трансляцію цих матчів. Щоб навколо цих матчів об'єднати житомирян, тому що це дійсно гордість за своє місто і за тих людей, які представляють місто. Ми повинні створити інформаційне середовище, медійне середовище, середовище максимальної підтримки наших команд», - сказав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.
 

Джерело - Спортивний Житомир

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.