Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!Беларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Юношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніЭкстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Юношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата ЧехииПервая лига Епіцентр К10: Керівництво та уболівальники вже скучили за медалями і ми докладемо максимум зусиль, щоб виправдати їх очікуванняЭкстра-лига«Цифры знают все»: Андреев турЭкстра-лигаЕкстра-Футзал | 2017 | Перший випускЭкстра-лигаАндрій Хамдамов: “Приємно забивати по чотири за гру, але розслаблятися ніколи”ХарьковскаяЛучшие голы 1-го тура ФК Универ осень 2017Международный футзалДмитро Михайленко і Сергій Стромілов продовжать кар'єру в латвійському ТФК "Резекне"БеларусьБеларусь: обзоры матчей 3-го тура (обновляется)

Максим Паутяк змінить "Пяст" на "Гатту Актив"

Як стало відомо futsalua.org 21-річний універсал Максим Паутяк у новому сезоні буде виступати за "Гатту Актив" (Здунська Воля).
 

Можна сказати, що це крок вперед для молодого універсала, адже у минулому сезоні його колишня команда посіла 6-те місце, а "Гатта Актив" завоювала срібні нагороди Екстракляси. Слід сказати, що команда зі Здунської Волі за останні три сезони нижче 2-го місця не опускається.

Максим Паутяк є вихованцем одеських "Локомотива" і "Вікторії Авангард". У 2013 році у складі МФК "Одеса" виграв срібні нагороди чемпіонату України з футзалу серед 16-річних, а також виборов звання найкращого гравця і найкращого бомбардира турніру. Перший тренер у футзалі - Ігор Чурсін. Після цього талановитий юнак опинився у харківському "Локомотиві". Універсал пройшов збір з основною командою, але сезон 2013/14 провів у першоліговому "Локомотиві-2". Закріпитися у складі українського гранда вихованцю одеського футзалу не вдалося і він повернувся у майже рідний МФК "Одеса", з яким виступав у Першій лізі сезону 2014/15. Проте, не догравши сезон до кінця, українець у лютому 2015 року перейшов в польський "ГАФ Ясна" з Глівіце. До кінця сезон він встиг зіграти 8 матчів і забити 1 гол у Екстраклясі. У наступному сезоні Паутяк адаптувався до нового чемпіонату (21 матч/7 голів у Екстраклясі), а також встиг зіграти у молодіжному чемпіонаті Польщі U-20, де був визнаний найкращим гравцем. Сезон 2016/17 однозначно став найкращим у кар'єрі молодого українця. Колишня команда Паутяка об'єдналася із ще одним клубом із Глівіце - "Нбітом". Об'єднаний клуб отримав назву "Пяст" і в його складі у сезоні 2016/17 одесит зіграв 25 матчів в Екстраклясі (7 голів+13 гольових передач). За підсумками сезону універсал став найкращим асистентом команди, а у січні 2017 року отримав виклик у молодіжну збірну України на матчі з Іраном (2 матчі, голами не відзначався).

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.