Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в ОдессеЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезонаМеждународный футзалЛитвиненко помог ЭРА-ПАКу выиграть у аутсайдера чемпионата Чехии

Розгромні перемоги “ЖДТУ” та “Енергії” – у Житомирі стартував Кубок області


23 травня на майданчику ФОКу відбулися стартові матчі Кубку Житомирської області з футзалу, участь у якому беруть 15 команд. Першими в боротьбу включилися команди групи А. «ЖДТУ» та «Енергія» почали турнір із розгромних перемог: гравці «ЖДТУ» розбили «Кіфу» з рахунком 10:2, а «енергетики» забили на два м’ячі менше «Штурму» – 8:2.
У середу на старт виходять команди групи В, розклад матчів на перший ігровий тиждень має наступний вигляд:

24 травня
19:00 ФК «Атлет-Житомир» – «Роял-сіті-Арсенал»
20:00 Олесана – Леви KROSCHU

25 травня
19:00 Управління юстиції – Медик
20:00 ФК «ІнБев-Полісся» – Персей
26 травня
19:00 ГазМяс – ФзК «Форца»

«ЖДТУ» – ХСК «Кіфа» 10:2 (4:1)
Голи: Стукал 2, 17; Ширнін 6; Лисак 7, 13; Гвоздь 15, 25; Виговський 16; Кравчук 21; Прозапас 26; – Архипюк 9, 21;
Попередження: немає – Тимощук
Стартовий натиск команди «ЖДТУ» вилився у швидкий м’яч, автором якого став Стукал. Після пропущеного голу гравці «Кіфи» всіма силами намагалися посунути гру від власних воріт, а натомість знову пропустили, класний удар боковими ножицями вдався Ширніну. Його одноклубник Прозапас мав усі шанси доводити перевагу своєї команди до трьох м’ячів, та свій вихід віч-на-віч змарнував. Втім, за промах свого одноклубника одразу ж виправився Лисак – 3:0. Свого гравці «Кіфи» досягли на дев’ятій хвилині, коли Архипюку нарешті вдалося пробити воротаря «ЖДТУ» Сальвука. Однак проти такого розвитку подій був Лисак, який практично із сиреною вколотив четвертий гол у ворота «Кіфи».
У самому дебюті другого тайму гравці «ЖДТУ» Гвоздь і Виговський по черзі засмутили голкіпера «Кіфи» Рогальського й після цього заспокоїлись, дозволивши супернику організувати декілька своїх атак. Футзалісти «Кіфи» такою нагодою нехай і не одразу, та все ж скористалась. Щоправда, забивши гол, гості одразу ж і пропустили черговий м’яч. Усі подальші спроби футзалістів «Кіфи» скоротити розрив у рахунку успіхом не увінчались, а до всього гості ще й двічі пропустили – 10:2 «ЖДТУ» починає з розгромної перемоги.

ФзК «Штурм» – «Енергія» 2:8 (1:4)
Голи: Шпінь 12, 14; – Слюсар 2; Петренко 5, 6, 11,16; Тарасюк 14; Єлісєєв 22, 23;
Попередження: немає
«Енергетики» не стали відкладати справу забитих голів у довгий ящик і чи не в першій же атаці Слюсар відкрив рахунок у матчі. Ще за декілька хвилин гравці «Штурму» «привезли» собі два голи, дубль в активі Петренка. На цьому Дмитро не зупинився й на 11-й хвилині оформив хет-трик. Загалом же у першому таймі «енергетики» практично не підпускали суперника до власних воріт, хоча й невдовзі після голу Петренка пропустили контр-випад Шпіня, який реалізував свій вихід віч-на-віч.
Не встиг початися другий тайм, як суперники обмінялися голами: Тарасюк збільшив перевагу своєї команди, а за мить Шпінь скоротив розрив у рахунку. Невдовзі Петренко відправив у ворота суперника шостий м’яч, хоча й цей факт жодним чином не вплинув на бойовий дух гравців «Штурму», які з усіх сил атакували ворота суперника. Та попри всі старання господарів, Єлісєєв наприкінці матчу оформив дубль, а його команда святкувала перемогу з рахунком 8:2.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.