УкраинаДЮСШ «Спортлідер+» вдало стартувала на Кубку України серед юнаків 2000-2001 р.н. у ЖитомиріОдесская"Днестр" - чемпион Одесской области по футзалу!ВинницкаяВінниця: прем'єра! Оновлена програма "Футбольний тиждень"СумыСуми: найкращі голи 15-го туру Вищої лігиУкраинаС 8 Марта!Запорожская Запорожье, Премьер-лига. 17-й тур. Обзоры (обновляется)ПолтавскаяПризери Вищої ліги РЧМФ в м.Гребінка 2016/17рр.ХмельницкаяПреміум-ліга: фіналістів плей-офф у дивізіоні 1 визначать треті матчі півфінальних серійУжгородУжгород: #ЧасФутзалу VII випускЗакарпатскаяУжгород: #ФУЦИК LIVE VЧеркасскаяЧеркащина. Фінал Чемпіонату області: прев'ю другого туруЛьвовскаяВетерани вшанували Романа Шухевича КиевКиев. Вторая лига. «Укрмагнезит» разносит «ФК АБ», «МХП» не оставляет шансов «GT» и другие результаты тураЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. «Статус» зіграє з «Княжим Ринком», а «Меркурій» з «Кордоном» ЗакарпатскаяУжгород. Визначалися півфіналісти в кожній лізіДонецкаяВладислав Лаврик – президент Асоціації футзалу Донецької областіКиевКиев. Первая лига. Вторая кряду победа «Викингов», преображение «Здоровеньки Були» и другие результаты тураОдессаСпартак-1 - чемпион Одесской области по футзалуЗапорожскаяБердянск: John Greaves обыгрывает лидераЖитомирскаяФК “ІнБев-Полісся” – Чемпіон м. Житомира з футзалу сезону 2016/2017 рр.! (+відео)

Відкритий Кубок Львівщини. «Статус» зіграє з «Княжим Ринком», а «Меркурій» з «Кордоном»

 Здобувши важку перемогу над «Альтернативою» (3:2), «Статус» після невдачі у першому турі таки зміг вийти з групи «смерті», і у чвертьфіналі Відкритого Кубка Львівщини зіграє з «Княжим Ринком». Обігравши «Альтернативу», до наступного раунду змагань «Статус» вийшов з другого місця. Переможцем групи С стала «Фуджікура».
 

Матч «Статус» - «Альтернатива» повністю виправдав свої сподівання. Обидві команди будь-що хотіли вийти з групи і робили для цього усе можливе. «Альтернативу» у цьому матчі влаштовувала і нічия, «Статусу» необхідно було забивати бодай на один гол більше, аніж це зробить суперник.

Сказати, що градус поєдинку був дуже високий і команди для перемоги робили усе можливе – не сказати нічого. Особливо помітним був настрій гравців «Альтернативи», які запропонували супернику високий темп і намагалися тримати його до завершення зустрічі.

Швидкий гол «Статуса» дозволив команді Степана Михальчука побувати свою гру від захисту на контратаках. Роман Бойко у повітрі перехитрив Назара Лазарського і вивів свою команду вперед. «Альтернатива» у цьому матчі багато позиційно атакувала, а от зі справжньою загрозою біля воріт Андрія Жезла справи були не найкращі. «Свої» м’ячі Жезло брав на відмінно, а от з дальнім ударом в дев’ятку від Богдана Адама Жезло на справився.

Нічия у першому таймі тривала дві хвилини. Гравцям «Статуса» ще одного разу вдалося зловити суперника на помилці і вивести свою команду вперед. Гол на рахунку Володимира Шумського. Одразу після цього епізоду на трибуни за надмірно емоційно поведінку був вилучений президент «Альтернативи» Андрій Кучма. До завершення тайму «Статус» міг робити рахунок 3:1 на свою користь, однак Олег Чернецький після красивої комбінації влучив у поперечину.

У другому таймі «Альтернатива» грала «першим» номером, багато атакувала, а от забити другий гол у ворота суперника ніяк не вдавалося. Більше того, «Статус» зумів реалізувати ще одну контратаку, після чого рахунок став 3:1 на їхню користь. Дубль на свій рахунок вдалося оформити Роману Бойку.

До завершення матчу «Альтернативі» не без допомоги рикошету вдалося скоротити рахунок до мінімуму. З ударом Тараса Абрамчука та рикошетом від захисника Жезло не справився. Незважаючи на цей гол, зрівняти рахунок у матчі «Альтернативі» не вдалося. На це «полосатим» забракло часу. У чвертьфіналі «Кубка Надії» «Альтернатива» зіграє з GTL, а «Статус» у чвертьфіналі «Відкритого Кубка Львівщини» – з «Княжим  Ринком».

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап
Група С
«Статус» - «Альтернатива» - 3:2 (2:1)
«Статус»:
Жезло, Дуткевич, Вербінський, Матвійчишак, Мацько, Шумський, Михальчук, Чернецький, Бойко
«Альтернатива»: Лазарський, Труш, Абрамчук, Музика, Шандра, Адам, Паранька, Гаван, Білий, Храмов
Голи: Бойко, 2, 30, Шумський, 13 – Адам, 11, Абрамчук, 35
Попередження: Чернецький, 32 – Адам, 38, Храмов, 40
Арбітри: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва Львів)
Спостерігач арбітражу: Г. Вайда (Львів)

 «Меркурій» здобув прогнозовану перемогу над «Електроном» і у чвертьфіналі Відкритого Кубка Львівщини зіграє з «Кордоном». Що цікаво, перемога «Меркурія» над «Електроном» виявилася вольовою. По ходу матчу «Меркурій» програвав з рахунком 1:2, однак без над зусиль на класі довів матч до перемоги з тенісним рахунком 6:2.
 

Матч між «Меркурієм» та «Електроном» не був з розряду тих, який уже нічого не вирішує. «Електрон» у разі стрибка вище голови, а саме перемоги над «Меркурієм», виходив до чвертьфіналу Відкритого Кубка Львівщини. Якщо б це сталося, погодьтеся, це була б справжня несподіванка у групі А.

Що цікаво, «Електрон» зумів нав’язати боротьбу сильнішому супернику, однак на увесь матч «помаранчевих» не вистачило. На швидкий гол Леоніда Маковського «Електрон» знайшов більш, ніж достойну відповідь у першому таймі. Богдан Хомченко, двічі пробивши Віталія Кадиру, вивів свою команду вперед.

Втім, радість гравців «Електрона» згасла дуже і дуже швидко. Навіть склалося враження, що гравці «Електрона» самі злякалися того, що наробили у цьому  матчі.  Як наслідок – два голи, один з яких курйозний, і ще у першому таймі рахунок став 3:2 на користь «Меркурія». А у другому таймі «зелені» на класі довели матч до логічної перемоги.

Виборовши друге місце у групі, «Меркурій» у чвертьфіналі Відкритого Кубка Львівщини зіграє з «Кордоном». «Електрон» у «Кубку Надії» поміряється силами з «Географом-ЛНУ».

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап
Група А
«Електрон» - «Меркурій» - 2:6 (2:3)
«Електрон»:
Горячко, Медвєдєв, Ребезнюк, Хомченко, Коваль, Трухим, Ю. Романчак
«Меркурій»: Кадира, Фок, Маковський, Приходько, Науменко, Федорчук, Лень, Бочаров, Вишиваний, Данильченко
Голи: Хомченко, 6, 18 – Маковський, 2, Приходько, 19, 25, Кадира, 19, Федорчук, 23, Бочаров, 40
Арбітри: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва Львів)
Спостерігач арбітражу: Г. Вайда (Львів)

Джерело - http://futsal.lviv.ua/

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.