ЧеркасскаяЧеркащина. 2-й тур фінальної частини чемпіонату області. Вища ліга. Залишилося два претенденти на "золото"ЧеркасскаяЧеркащина. 2-й тур фінальної частини чемпіонату області. Екстра-ліга. "Валюк" і "Солтекс" позмагаються за "золото"ЛуцкВолинь. Н – НАДІЙність: чемпіони відоміЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. Підсумки групового етапуДонецкаяДонецкая область. Дети. Чемпионы области живут в Родинском и СлавянскеУкраинаДЮСШ «Спортлідер+» вдало стартувала на Кубку України серед юнаків 2000-2001 р.н. у ЖитомиріОдесская"Днестр" - чемпион Одесской области по футзалу!ВинницкаяВінниця: прем'єра! Оновлена програма "Футбольний тиждень"СумыСуми: найкращі голи 15-го туру Вищої лігиУкраинаС 8 Марта!Запорожская Запорожье, Премьер-лига. 17-й тур. Обзоры (обновляется)ПолтавскаяПризери Вищої ліги РЧМФ в м.Гребінка 2016/17рр.ХмельницкаяПреміум-ліга: фіналістів плей-офф у дивізіоні 1 визначать треті матчі півфінальних серійУжгородУжгород: #ЧасФутзалу VII випускЗакарпатскаяУжгород: #ФУЦИК LIVE VЧеркасскаяЧеркащина. Фінал Чемпіонату області: прев'ю другого туруЛьвовскаяВетерани вшанували Романа Шухевича КиевКиев. Вторая лига. «Укрмагнезит» разносит «ФК АБ», «МХП» не оставляет шансов «GT» и другие результаты тураЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. «Статус» зіграє з «Княжим Ринком», а «Меркурій» з «Кордоном» ЗакарпатскаяУжгород. Визначалися півфіналісти в кожній лізі

ФК “ІнБев-Полісся” – Чемпіон м. Житомира з футзалу сезону 2016/2017 рр.! (+відео)

 

П’ятого березня завершився Відкритий Чемпіонат м. Житомира з футзалу, який тривав з жовтня 2016 року, й цього року був відбірковим етапом до фінальної частини Чемпіонату Житомирської області з футзалу. Нагадаємо, що Чемпіон та призери Вищої ліги протягом 11-12 березня у залі ФОКу зійдуться з сильнішими командами Коростеня та Бердичева й розіграють путівки на Всеукраїнський та Елітний фінали АФЛУ.

Переможець та срібний призер першої ліги Житомира визначились ще в суботу: “ГазМяс” забезпечив собі золото, а “Персею” вистачило і нічиєї для здобуття срібних нагород. У недільних матчах розгорнулася боротьба за бронзові медалі, які за підсумками заключного матчу першої ліги здобули “Водолії”. Окрім традиційних кубків, медалей та грамот були визначені кращі тренер, бомбардир, воротар і гравець в усіх трьох дивізіонах Чемпіонату:

Кращий тренер – Вадим Малий “Персей”

Кращий бомбардир – Олександр Дорош “Персей”

Кращий воротар – Олександр Бондарець “ГазМяс”

Кращий гравець – Віталій Бенедицький ФК “ІнБев-Полісся-2”.
 


 

Інтрига у Вищій лізі зберігалась до останнього туру, адже ФК “ІнБев-Полісся” та ФК “Атлет-Житомир” до вирішальних матчів підійшли з однаковою кількістю очок, тоді як “Енергія” ще за декілька турів до завершення Чемпіонату забезпечила собі бронзові нагороди. Однак, це не завадило “енергетикам” дати бій минулорічному чемпіону ФК “Атлет-Житомир”, який вирвав перемогу лише наприкінці матчу. А от ФК “ІнБев-Полісся” у матчі з аутсайдером ФК “Грантех-Галант” гідного опору не відчув і розгромивши суперника з рахунком 7:1 оформив чемпіонство.

Кращий тренер – Михайло Соколовський ФК “ІнБев-Полісся”

Кращий бомбардир – Сергій Литвиновський ФК “Атлет-Житомир”

Кращий воротар – Максим Сорокін ФК “Атлет-Житомир”

Кращий гравець – Сергій Слюсар “Енергія”

“На десерт” залишились вирішальні матчі другої ліги. Спочатку зірковий “Lamtransfer” взявся реабілітовуватись за суботню поразку у півфіналі юнакам МФК “Житомир”. Цього разу гравці “Lamtransfer” до матчу поставились більш відповідально й розібралися з “Активом” 7:3. А фінальний поєдинок між “ЖВІ ім. Корольова” та МФК “Житомир” став справжньою окрасою ігрового дня й вінцем всього сезону. За неймовірної атмосфери у залі ФОКу й феноменальної підтримки вболівальників більш досвідчені гравці “ЖВІ ім. Корольова” здолали юнаків МФК “Житомир” й стали переможцями другої ліги.

 


 

Кращий тренер – Олександр Гусак “ЖВІ ім. Корольова”

Кращий бомбардир –  Роман Гусак “ЖВІ ім. Корольова”

Кращий воротар – Андрій Ковальчук “Роял сіті”

Кращий гравець – Давид Медведчук МФК “Житомир”

Джерело - 
futsal.zt.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.