Запорожская Запорожье, Премьер-лига. 17-й тур. Обзоры (обновляется)ПолтавскаяПризери Вищої ліги РЧМФ в м.Гребінка 2016/17рр.ХмельницкаяПреміум-ліга: фіналістів плей-офф у дивізіоні 1 визначать треті матчі півфінальних серійУжгородУжгород: #ЧасФутзалу VII випускЗакарпатскаяУжгород: #ФУЦИК LIVE VЧеркасскаяЧеркащина. Фінал Чемпіонату області: прев'ю другого туруЛьвовскаяВетерани вшанували Романа Шухевича КиевКиев. Вторая лига. «Укрмагнезит» разносит «ФК АБ», «МХП» не оставляет шансов «GT» и другие результаты тураЛьвовскаяВідкритий Кубок Львівщини. «Статус» зіграє з «Княжим Ринком», а «Меркурій» з «Кордоном» ЗакарпатскаяУжгород. Визначалися півфіналісти в кожній лізіДонецкаяВладислав Лаврик – президент Асоціації футзалу Донецької областіКиевКиев. Первая лига. Вторая кряду победа «Викингов», преображение «Здоровеньки Були» и другие результаты тураОдессаСпартак-1 - чемпион Одесской области по футзалуЗапорожскаяБердянск: John Greaves обыгрывает лидераЖитомирскаяФК “ІнБев-Полісся” – Чемпіон м. Житомира з футзалу сезону 2016/2017 рр.! (+відео)СумскаяСумы, Первая лига: сенсация от "Космоса" и чемпионское шествие "Агросвіта" (+видео)ДнепрДнепр. Дивизион А. 16-й тур. ОбзорыДнепровскаяЖелтые Воды: впереди по-прежнему МАУ МГОК (+видео)ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 17-й тур. Распределение мест в призовой тройке ещё не ясно, или ПСВ обыгрывает чемпионаСумскаяСумы, Высшая лига: "Медцентр БДР" проигрывает чемпиону (+видео)

Житомир: "Енергія" обігрує лідера

 

Тріумф ФК “ІнБев-Полісся” у Вищій лізі відкладається – так вирішили гравці “Енергії” Юрченко і Тарасюк, голи яких змусили капітулювати футзалістів Соколовського у перенесеному матчі 15-го туру і тепер доля чемпіонства вирішиться в останньому турі. У іншому матчі Вищої ліги невмотивований “Візаж” зазнав другої поспіль поразки, цього разу розгром від “Медика” 6:2, у складі якого дублем відзначився воротар Костюков.

 


Кращі бомбардири

Литвиновський Сергій (ФК «Атлет-Житомир») – 13 голів

Романенко Максим (Медик) – 12 голів

Біляченко Олександр (ФК «Атлет-Житомир»), Слюсар Сергій (Енергія), Скорода Олексій (Коростень), Саківський Євген (ФК «ІнБев-Полісся») – по 10 голів

Єлісєєв Олександр (Енергія), Левченко Олександр (ФК «ІнБев-Полісся»), Куделькін Дмитро (ФК «Атлет-Житомир») – по 9 голів

Яблонько Євген (ФК «ІнБев-Полісся»), Тищенко Микита (ФК «Атлет-Житомир»), Ковпак Іван (ФзК «Форца») – по 8 голів

«Енергія» – ФК «ІнБев-Полісся» 2:1 (0:0)

Голи: Юрченко 24; Тарасюк 40; – Саківський 31;

Попередження: Бонюк, Нечипоренко – Мороховець

Вилучення: Максимчук – немає

З першої ж хвилини матчу гравці «ІнБев-Полісся» увімкнули високий пресинг й регулярно почали загрожувати воротам суперника. Однак воротар «енергетиків» Гутник  у рамці діяв безпомилково, як і його візаві Євтушок. До слова, роботи у голкіпера гостів теж було в достатку, адже «енергетики» призвичаїлися до такого темпу гри й час від часу тікали в контр-атаки. Одна із них мала всі шанси завершитись голом, однак Тарасюк, опинившись перед воротами «ІнБев-Полісся», забарився з ударом і свою нагоду змарнував.

У другому таймі малюнок гри змін не зазнав, щоправда на відміну від першої 20-хвилинки «енергетики» свій момент реалізували: Юрченку вдався класний удар точно у дев’ятку. Відповідь ФК «ІнБев-Полісся» не змусила себе довго чекати: Саківський спочатку перевірив на міцність стійку воріт «Енергії», а згодом удар Євгена ніхто зупинити не зміг. Під завісу матчу градус гри досяг критичної позначки, та попри емоції команди не забували і про гольові моменти. До прикладу воротарю гостів Євтушку довелося двічі рятував свою команду після пострілів впритул, але за 10 секунд до кінця матчу Андрій та й весь захист «ІнБев-Полісся» капітулював після комбінації «енергетиків», яка завершилась голом Тарасюка. 2:1 – «Енергія» відстрочує святкування ФК «ІнБев-Полісся».

«Медик» –  СК «Візаж» 6:2 (1:0)

Голи: Трохліб 2; Свєста 22; Костюков 25, 38; Любченко 40; Романенко 40; – Черпицький 32; Кучерчук 36;

Попередження: немає

Не встиг розпочатися матч, як воротар «Візажу» Зорнік уже був вимушений виймати м’яча з сітки власних воріт після підступного пострілу Трохліба. Гравці «Візажу» додали обертів й почали один за одним створювати моменти біля чужих воріт, однак ні Гавришенко, ні Омелянчук, ні Демчик свої нагоди не реалізували, а тому на перерву «Візаж» пішов мінімально поступаючись «медикам».

Другий тайм, подібно до першого, для «Візажу» теж почався з голу, цього разу його автором став Свєста. Гості все частіше почали підключати до власних атак воротаря Зорніка, проте одна з таких атак завершилась обрізкою і голом воротаря «Медика» Костюкова. Після третього пропущеного м’яча гравці «Візажу» серйозніше взялися за справу й з-поміж низки нереалізованих нагод все ж вибрали дві, які перетворили у голи. В надії врятувати нічию гості великими силами пішли вперед й в підсумку знову пропустили – дубль оформив воротар господарів Костюков. А підсумували перемогу «медиків» Любченко і Романенко – 6:2.

Лідери першої ліги “Персей” та “ГазМяс” здобули синхронні перемоги й з 29-ма набраними очками продовжують боротися за перемогу у Чемпіонаті. На третьому місці все ще тримаються “Водолії”, щоправда тепер у спину їм дихає ФК “ІнБев-Полісся-2”, який відстає від “Водоліїв” лише на один пункт. Покращити своє турнірне становище не проти “Батьківщина Молода”, гравці якої нарешті знайшли свою гру, і ФзК “Штурм”, який завдяки перемозі над “Кіфою” обійшов у турнірній таблиці “Квару”. З усіх сил намагалися грюкнути дверима олевські футзалісти – у підсумку дві поразки й передостання сходинка в турнірній таблиці.

 


Кращі бомбардири

Дорош Олександр (Персей) – 22 голи

Безверхий Вадим (Водолії) – 15 голів

Тимощук Роман (ХСК «Кіфа») – 13 голів

Овчаров Дмитро (ХСК «Кіфа»), Новак Олександр (Штурм-Полісся), Бенедицький Віталій (ФК “ІнБев-Полісся-2”) – по 12 голів

Тарасюк Андрій (Водолії), Виговський Володимир (Батьківщина Молода) –  по 11 голів

Михайленко Євген (ГазМяс), Горбачевський Ігор (Квара), Самчик Антон (Персей), Левчук Олександр (Водолії) – по 10 голів

Контефт Андрій (Персей), Пивовар Кирило (ФзК «Штурм»), Скомський Віталій (ХСК «Кіфа»), Охріменко Максим (Батьківщина Молода), Горносталь Сергій, Березовський Володимир (ФК “ІнБев-Полісся-2”), Попович Віталій (Штурм-Полісся) – по 9 голів

ХСК «Кіфа» – ФК «ІнБев-Полісся-2» 4:6 (2:2)

Голи: Овчаров 6, 32; Тимощук 7; Сікайло 31; – Бенедицький 10, 27; Кожанов 20, 30; Сенько 23; Самчик 40;

Попередження: Овчаров – Шкуратюк

У єдиному суботньому матчі першої ліги гравці «ІнБев-Полісся-2» аж ніяк не очікували на стартовий бліц-криг у виконанні «Кіфи», наслідком чого стали два швидких голи у виконанні Овчарова та Тимощука. Однак господарі і не думали зупинятися на досягнутому і якби не впевнена гра воротаря «ІнБев-Полісся-2» Паламарчука, «Кіфа» могла значно збільшити свою перевагу. Впевненість голкіпера гостів передалась його партнерам на 10-й хвилині, коли Бенедицький відквитав один м’яч. Після забитого голу ініціатива перейшла до гостів, однак рахунок залишався незмінним практично до свистка на перерву, аж поки гості не розіграли стандарт, який завершився голом Кожанова.

Гравці «ІнБев-Полісся-2» піймали хвилю результативності, а тому продовжили забивати і у таймі другому. Спочатку Сенько вперше у матчі вивів свою команду вперед, а згодом Бенедицький несильним, але точним пострілом з розвороту довів гандикап своєї команди до двох м’ячів. Як не дивно, «Кіфа» почала грати лише після п’ятого пропущеного голу. Так Сікайло з Овчаровим протягом двох хвилин по черзі розписалися у воротах «ІнБев-Полісся-2» й закрутили інтригу до максимуму. «Кіфа» взяла в облогу ворота суперника, та як не старалися Рогальський і компанія, а досягти бажаного їх команді не вдалося, а до всього ще й Самчик на заключній хвилині гри поцілив у порожні ворота й зняв всі питання про переможця – 6:4 перемога «ІнБев-Полісся-2»

ФзК «Штурм» – ХСК «Кіфа» 8:4 (5:2)

Голи: Красновський 7, 20; Костюк 12; Долинський 13; Штоюнда 18; Попко 24; Гордійчук 26; Шимановський 30; – Тимощук 13, 38; Скомський 15; Вікарій 40;

Попередження: Чирва, Архипюк, Костюк – Сікайло, Стельмащук

Гравці «Кіфи» почали матч активніше й зі стартових хвилин взялися обстрілювати ворота суперника та попри це першими пропустили після точного пострілу Красновського. Зрівнювати рахунок повинен був Скомський, але його удар зупинила стійка. Натомість господарі свій наступний момент біля чужих воріт реалізували: Костюк скористався дальнім пасом від Архипюка і подвоїв перевагу своєї команди. Після цього гостям нарешті вдалося відквитати один м’яч зусиллями Тимощука, щоправда Долинський майже одразу втретє розписався у воротах «Кіфи». Загалом у першому таймі гостям вдалося відіграти ще один м’яч, хоча і пропустили вони при цьому п’ять.

У другому таймі «Кіфа» продовжувала невпинно атакувати ворота суперника і при цьому один за одним пропускала. З-поміж усіх встигнув відзначитись і воротар «Штурму» Гордійчук, чий гол став сьомим за ліком. До слова, впевнена гра голкіпера «Штурму» тривалий час не дозволяла супернику забити такий бажаний м’яч, тим часом як його одноклубники довели кількість голів до восьми. Лише після цього Тимощук і Вікарій нарешті зуміли розписатися у воротах «Штурму», а фінальна сирена зафіксувала чергову поразку «Кіфи» з рахунком 8:4.

«ГазМяс» – «Штурм-Полісся» 3:0 (0:0)

Голи: Короткий 26; Циба К. 27; Невмержицький 40;

Попередження: немає

Попри жвавий початок матчу у виконанні команд і чималу кількість гольових моментів біля обох воріт, на табло світилися нулі. Що тільки не вигадували суперники біля воріт одна одної, а голкіпери у першій половині матчу грали безпомилково – 0:0.

Нарешті «розмочити» рахунок командам вдалося у другому таймі: влучний постріл вдався гравцю «ГазМясу» Короткому, а за мить Костянтин Циба подвоїв перевагу своєї команди. Після другого забитого голу гравці «ГазМясу» остаточно заволоділи ініціативою й намагалися не підпускати суперника до власних воріт, а щоб ні у кого не виникало сумнівів стосовно переможця матчу, то Невмержицький довершив перемогу своєї команди третім голом.

«Батьківщина Молода» – «Квара» 5:4 (3:3)

Голи: Чайківський 13; Виговський 15, 25; Герасимчук 18; Охріменко 21; – Нікітенко 3, 6, 20; Ляшевич 37;

Попередження: Войналович – Городнюк

Один із лідерів «Квари» Нікітенко попередній матч своєї команди пропускав через перебір жовтих карток, а тому гру з «Батьківщиною Молодою» Юрій почав з подвійним натхненням, внаслідок чого впродовж трьох хвилин оформив дубль. Однак, два швидких м’ячі жодним чином не позначились на бойовому настрої «Батьківщини Молодої», яка поступово зібралася з думками і спочатку відквитала один м’яч зусиллями Чайківського, а за дві хвилини Виговський відновив «статус кво». А наприкінці тайму «Квара» уже була в ролі наздоганяючого після того, як Герасимчук вдало зіграв на добиванні. Однак, виграти першу половину матчу господарям не судилося, адже невгомонний Нікітенко наприкінці тайму оформив хет-трик.

Другий тайм для «Квари» почався одразу з двох пропущений голів: спочатку Чайківський протягнув круглого по флангу і прострілив точно на Охріменка, а за декілька хвилин Виговський довів рахунок до 5:3 на користь «Батьківщини Молодої». Тривалий час в атаці у гравців «Квари» нічого не виходило, аж поки гості не пішли грати з п’ятим польовим і практично одразу Ляшевичу вдалося звести відставання своєї команди до мінімуму. Але на більше «Кварі» не вистачило часу – поразка 5:4.

ФК «ІнБев-Полісся-2» – «Штурм-Полісся» 5:4 (2:3)

Голи: Горносталь 3, 39; Бенедицький 18, 30; Березовський 39; – Сорока Я. 4, 29; Попович 8, 19;

Попередження: Самчик – немає

Надактивний початок матчу у виконанні обох команд став наслідком двох м’ячів, якими команди обмінялися ще до п’ятої хвилини: житомирянин Горносталь відкрив рахунок у матчі, а олевчанин Ярослав Сорока зрівняв цифри на табло. А от наступний м’яч влетів у ворота господарів, його автором став Попович. Після незліченних спроб гравців ФК «ІнБев-Полісся» зрівняти рахунок, Бенедицькому нарешті вдалося вдруге пробити воротаря суперника. Однак не встигли футзалісти Крота спланувати свою чергову атаку, як Попович, оформивши дубль, знову вивів олевчан вперед.

У другому таймі житомиряни продовжили тиснути на ворота суперника, однак олевчани успішно справлялися з навалою суперника, а на екваторі тайму дочекалися свого шансу у контр-атаці і той-таки Ярослав Сорока збільшив гандикап «Штурм-Полісся» до двох м’ячів. Житомиряни не втрачали надій врятувати нічию, а тому все активніше йшли в атаку. У підсумку за свої старання гравці «ІнБев-Полісся-2» були винагороджені наприкінці матчу. Ключовою стала 39-та хвилина, впродовж якої Березовський та Горносталь по черзі розписалися у воротах олевчан й здобули для своєї команди вольову перемогу з рахунком 5:4.

«Водолії» – «Персей» 1:6 (1:2)

Голи: Левчук 3; – Самчик 4; Остапенко 13; Сірий 29; Дорош 31, 35; Лавріченко 36;

Попередження: немає

У центральному протистоянні туру перший гол стався уже на другій хвилині. У «Водоліїв» зіграла зв’язка Тарасюк-Левчук: перший віддавав, другий забивав. Проте секундна стрілка не встигла зробити й одного оберту, як Самчик зрівняв рахунок. Гравці «Персея» поступово заволоділи ініціативою й на 13-й хвилині повели в рахунку після голу Остапенка. А якби не стійка, яка двічі зіграла за «Водоліїв», гості цілком могли розраховувати на більш відчутну перевагу в рахунку.

Так само стійка, але уже у таймі другому, знову врятувала господарів від голу після удару Сірого. Футзалісти «Персея» продовжували насідати на ворота суперника, а тому господарі більше були зосереджені на захисті власних воріт. Та як не стримували «Водолії» натиск суперника, все ж не вгледіли за героєм попереднього епізоду Сірим, який вколотив у ворота суперника третій м’яч. Після цього «Водолії» остаточно зневірились у власних силах, а гравці «Персея» навпаки, відчувши впевненість, продовжили забивати у ворота суперника й у підсумку здобули розгромну перемогу з рахунком 6:1.

Джерело - 
 futsal.zt.ua 

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.