РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналисты

АФФК «Суми»: відкритий урок для школярів і перемога над «Сумихімпром-СДПУ»

Гравці об'єднаного сумського клубу не забувають, як про підготовку до матчів чемпіонату, так і про соціальну активність
 

Гравці АФФК “Суми” Ясін Ессаргіні та Роман Зеленський, а також головний тренер клубу Ярослав Пєсоцький відвідали школу №23, де провели відкритий урок для місцевих дітлахів. Захід був присвячений Дню фізичної культури та спорту, який святкували на вихідних.

Спочатку для учнів була проведена розминка на рівні команди майстрів. Потім футзалісти продемонстрували вправи з м’ячами та пограли зі школярами. Після уроку гравці подарували два футзальних м’яча для школи, а також провели спільну фотосесію.
 

Також АФФК “Суми” у рамках підготовки до матчу 4-го туру Parimatch Екстра-ліги проти “Кардиналу-Рівнестандарту” зіграли контрольну гру проти місцевої команди “Сумихімпром-СДПУ”. Гра завершилая перемогою команди Ярослава Пєсоцького – 13:4.

У складі нашої команди відзначилися Денис Зеленкевич (тричі), Василь Кефа, Роман Зеленський, Едуард Нагорний, Едуард Волков (усі – двічі), Дмитро Ігумнов та Арсеній Гурєєв.

Головний тренер Ярослав Пєсоцький прокоментував підготовку до зустрічі із рівнянами:

“Враховуючи той факт, що ми пропускали гру третього туру, нам потрібно було закривати цю паузу контрольною грою. Розглядали багато варіантів, серед яких і команди Першої ліги чемпіонату України, і так склалися обставини, що зіграли з “Сумихімпромом-СДПУ”.

Пріорітетним завданням для тренерського штабу був не сам суперник, а спаринг, щоб залишатися у ігровому тонусі. Ми вимагали від гравців максимально серйозно поставитися до гри, хотілося, щоб футзалісти грали так, наче це матч Екстра-ліги. Дякую хлопцям, вони нас почули.

Звісно, вистачає моментів, які потрібно виправляти, щоб надалі не припускатися помилок уже у офіційних зустрічах. Завжди добре, коли є ціль, до якої ми усі прагнемо. Загалом я задоволений як тижневим циклом, так і цією грою. Тренерський штаб бачить, що всередині колективу є здорова конкуренція, усі хочуть показати себе якнайкраще.

Наступну гру через дискваліфікацію пропустить Сметаненко, тому він разом із Бакляком, Расторгуєвим та Власенком у вівторок грали проти “Сум”. Це дало можливість і їм отримати більше ігрової практики, та й нам додало трішки проблем.

Хотілося також би прояснити ситуацію, чому граємо проти “Кардиналу-Рівнестандарту у вівторок. У п’ятницю та вихідні дні занятий манеж, тому ми домовилися з гостями, що краще зіграти в хороших умовах посеред тижня. Користуючись нагодою, хочу запросити усіх містян та гостей міста на гру”, – зазначив Ярослав Пєсоцький.

Матч АФФК “Суми” – “Кардинал-Рівнестандарт” відбудеться 21 вересня в манежі. Початок – о 17.00.

Джерело - АФФК “Суми”

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.