Экстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 4. «Барса» и «Бенфика» – в Финале четырехЛига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» закінчує турнір поразкою від угорського «Халадашу»Лига чемпионов УЕФАКарека: «Жалко, что не удалось победить «Кайрат»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. Представлення суперника: «Халадаш» (Угорщина)Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів 2021/22. «Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина). АнонсЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 3. Нервотрепка «Кайрата»Лига чемпионов УЕФАЮрий Рабыко: «Я просто выбивал мяч…»Лига чемпионов УЕФАДенис Абышев: «Абрамовичу дали карточку ни за что»Лига чемпионов УЕФАИван Милованов: «Выправили ситуацию после перерыва»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. INTER (Донецьк) – Бастіон (Львів). Анонс

Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»

Київська команда серйозно підсилила свій склад


Київська команда «SkyUp», що дебютує у першій лізі України ґрунтовно підійшла до комплектації на новий сезон. 

У попередньому сезоні «авіатори» виграли першу лігу еліт і отримали право підвищитися у вищу лігу чемпіонату Києва, чим і скористалися. Боротьба на два фронти вимагає довгої лави запасних (навіть враховуючи те, що гравців можна буде «спускати» і «підіймати» з обох заявок) і, принаймні на папері, новачки всеукраїнських змагань з цим впоралися.

У новому сезоні футболки «авіаторів» одягнули п’ятеро новачків – воротар Володимир Негель і універсали Роман Бакум, Максим Чеберяк, Ростислав Семенченко, Ігор Салтанов та бразилець Морено.
 

Володимир Негель – широко відомий у столичних футзальних колах воротар. 34-річний голкіпер вирізняється не тільки чудовою грою на лінії, але є й одним із найкращих в Україні майстрів з відбиття 6-метрових. У Попереднього сезону Негель у київській зоні другої ліги виступав за «2ТDK», а в першій лізі за «InBevDSINPU».
 

Роман Бакум – капітан і багаторічний лідер «ІнБева». В різних варіаціях житомирської команди провів останні 5 років. У попередньому сезоні записав на свій рахунок 8 голів в Екстра-лізі.

Максим Чеберяк починав кар’єру в «ЛТК». А історія луганського клубу плавно перетекла в літопис житомирського «ІнБеву», тож можемо сказати, що 24-річний універсал всю кар’єру провів у цій структурі. Правда у минулому сезоні він крім екстра-лігового «ІнБева» (9 голів в чемпіонаті) зіграв і за першоліговий «InBevDSINPU» (4 голи).

Ростислав Семенченко теж минулий сезон провів у «ІнБеві». У 7 років Семенченко почав займатися у Біляївській ДЮСШ, а за декілька років продовжив своє навчання у ДЮСШ Чорноморська і грав за «Іллічівець/ДЮСШ» (Чорноморськ / Роздільна). У складі цієї команди він став переможцем Юнацької Екстра-ліги-2019/20 після чого й опинився у стані «пивоварів». Тоді ще 17-річний юнак забив м’яч у своїй дебютній зміні в Екстра-лізі. Поступово Семенченко завоював стабільне місце у складі житомирської команди й завершив сезон з показником в 5 забитих м’ячів у чемпіонаті (причому 3 з них у ворота «ХІТа» в плей-оф). Гравець юнацької збірної України (U-19) мав чимало пропозиції з екстра-лігових команд, але, як бачимо, опинився у Києві.

Ігор Салтанов у попередньому сезоні виступав за «ХІТ». Сезон для 26-річного універсала видався змазаним через травму. Салтанов отримував мало ігрового часу, але зумів записати на свій рахунок 5 голів і 5 гольових передач (ЧУ – 17 матчів/2 голи+3 асисти, КУ – 3 голи+2 асисти).
 
 
Морено відомий українським уболівальникам за виступами у 2012-2014 рр. за івано-франківський «Ураган» (ЧУ – 19/10, КУ – 2/0). Легше написати, де Джонатан Бруно Сантьяго (повне ім’я бразильця) не встиг пограти за час своєї кар’єри – від рідної Бразилії до екзотичного Таджикистану, від російської «Діни» до іспанського «О Парруло Ферроль». Про кар’єру нападника можна написати окрему книгу, бо тут вистачить злетів і падінь та цікавих сюжетних ліній. Останнім клубом лівоногого бразильця була  «Ухта», де він провів другу половину сезону 2019/20 (11 матчів/5 голів в чемпіонаті). Відверто скажемо, що зараз 30-річний гравець не в найкращих кондиціях, але якщо набере оптимальну форму, то стане справжньою грозою усіх захисників.

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.