Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)Международный футзал19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Международный футзал19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16) ВетераныГлавный принцип Александра Моргунова. Часть 1ЛьвовАндрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медаліЕврокубкиУкраїнський арбітр Ярослав Вовчок працюватиме на матчах Основного раунду Кубку УЄФА у СловаччиніОдессаОбладателем Первого Кубка Юрия Попова стал FC «PIZZA&GRILL;»!Экстра-лига«Післямова»: трактування Правил гри від Комітету арбітражу АФУ + ВІДЕОЮношеский футзал22 вересня відбудеться жеребкування Юнацької футзальної Екстра-лігиЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 2-го тура: вспоминая "ИнтерКраз"ОдессаОдесса, Лига Содружества: итоги летнего сезона

АМФІФО: чемпіонський танець у Долині

 


У зв’язку із участю "Візи-Вторма" у кількох змаганнях матч завершального 14 туру з МФК "Нафтовик" відбувся у Долині у неділю 19 лютого.

Перемога у цьому матчі дозволяла діючому чемпіону достроково за два тури до фінішу оформити нове чемпіонство в обласних змаганнях з футзалу сезону 2016/2017 років.

Зі стартового свистка гості закрутили карусель своїх атак так швидко і активно, що господарі вже у дебюті поєдинку на 2 хв пропустили. Однак, через хвилину відігралися. Але це був єдиний гол у першому таймі "нафтовиків". Гості не відчули незручностей після пропущеного м’яча і до 7 хв вже вели у рахунку 6:1. Гравці "Візи-Вторма" скоро звикли до нестандартної площадки і почувалися впевнено, контролюючи події у матчі.
 

Друга половина матчу розпочалася голом господарів, які прагнули переломити хід гри. Але цього дня на чемпіонському шляху "Візи" перепон не було.  Спершу Василь Гурак оформив "дубль", а Руслан Уграк  "хет-трик". Нафтовики зуміли ще один гол відквитати, але останнє слово у цьому чемпіонському матчі все-таки було за "мануфактурниками". Відзначився Ігор Білик. То ж  футболу "Віза-Вторма" здобуває перемогу з великим рахунком і достроково за два тури до фінішу змагань стає другий рік поспіль чемпіоном області з фут залу серед аматорів. Вітаємо нового старого чемпіона і бажаємо успішного виступу у фінальній частині Всеукраїнських змагань АФЛУ, який пройде з 23 по 16 березня 2017 року у Дніпрі.

МФК "Нафтовик" (Долина) - "Віза-Вторма" (Івано-Франківськ) – 3:9 (1:6).

Неділя 19 лютого 2017 р. 15.00. Спортивний зал ДЮСШ. м. Долина. 120 глядачів.

Голи: С. локатир 2, В. Лаврінок 14, О. Локатир 22 - І. Кушецький 2, В. Гурак 3, 17, Р. Уграк 5, 7, 19, Р. Москалик 6, Р. Горбатий 7, І. Білик 30.

Нафтовик: Р. Шиян, О. Локатир, С. Локатир, В. Лаврінок, Є. Петрик, М. Бабінчук, о. Шатковський. Тренер – С. Димид.  

Віза-Вторма: О. Орищук, Є. Борсук, Р. Уграк, Р. Москалик, І. Кушецький, С. Паньків, М. Сікач, І. Білик, Р. Горбатий, О. Перепічка, В. Лещук, В. Гурак. Тренер – І. Скіцко.

Попередження: О. Локатир (30) – С. Паньків (22), І. Білик (24).

Арбітри: Т. Демянчук, Я. Добрянський, Р. Пиж.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.
 

Джерело - amfifo.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.