Кубок УкраиныКубок Украины. Эпицентр К10 - СумДУ 5:5 (голы)ЗапорожьеЗапорожье. Голы 4-го тураОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 6-й тур. ПревьюЧеркасская У неділю відбудеться другий тур Чемпіонату області з футзалуХмельницкийОнлайн відеотрансляція матчу ДЮСШ “Спортлідер+” – ДЮСШ “Юність”!КиевОбзор четвертого тура второй лиги КиеваКиевАнонс пятого тура первой лиги Киева4 декабря. Днепр. Дивизион А. 7-й тур он-лайнУкраинаДруга ліга України: напередодні старту УкраинаМолодіжна збірна України поступилася Локомотиву Превью 1 тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017Первая лига Олег Шайтанов: «Напередодні ЧЄ-2005 була загублена світла ідейність збірної»ОдесскаяОдесса: когда хорошая атака - не гарантия успехаПервая лига Первая лига. "Эпицентр К10" - "СумДУ": выживет сильнейший!ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-15 кращих голів 5-ого туруКиевПредсказуемые результаты? Анонс 5-го тура Высшей лигиХарьковЛучшие голы 12-го тура 30-го кубка ФК УниверДетиЧорноморський “Іллічівець” виграв Кубок України з футзалу серед дітей 2008 р. н.Кубок УкраиныБили, били, били і…програлиЗапорожьеЗапорожский футзал. Матч тура: АРПИ - Сич-Юнайтед

Били, били, били і…програли

Спорткомплекс НУХТ на сьогоднішній грі практично зібрав аншлаг, наскільки він його може зібрати, що мало додати позитивних емоцій господарям. Як ми й прогнозували, «Манзана-2» з самого початку матчу активно пішли вперед, бо треба було відігрувати різницю в три м’ячі після гри у Дніпрі. Вже на 45-й секунді Шайдюк відрив рахунок і це додало впевненості його партнерам.

Господарі намагалися тиснути і все начебто йшло за їхнім сценарієм аж поки на 6-й хвилині Засенко не обікрав Аксьонова і, вийшовши віч-на-віч, спокійно не переграв воротаря – 1:1

«Інтернетники» після цього все почали робити поспіхом і стали часто помилятися при передачах, а «пекарі» на деякий час непогано взяли м’яч під контроль за рахунок великої кількості коротких передач у дотик. Особливо за такої гри виділявся Клименко. Чесно кажучи, не часто побачиш таку гру навіть у виконанні грандів вітчизняного футзалу.

Кияни намагалися більше діяти за рахунок індивідуальної майстерності. Аксьонов і Накаєв постійно пробували обігрувати на фланзі своїх візаві і бити звідтіля або ж з дальніх дистанцій. Тим часом, вже на 10-й хвилині «Катеринославхліб» заробив 5-те командне порушення, а хвилиною по тому Мельник поцілив у стійку.
 

Врешті-решт один із дальніх ударів господарів приніс результат, адже вдало на добиванні зіграв Федоренко – 2:1. Плацдарм для відігравання знову було створено, але ненадовго. Невтомний Клименко стягнув на себе увагу трьох гравців киян і віддав на вільного Кадомцева – 2:2.

Чим ближче було до перерви, тим цікавіше проходила гра. Команди обмінювалися гострими випадами і гості ледь не забили супергол – Рідний на паузі прибрав одного захисника, потім другого, але банально не влучив у ворота. Сталося це після двох змарнованих дабл-пенальті у виконанні «манзанівців». На останній хвилині господарі отримали право ще й на третій дабл-пенальті, який знову пішов бити інший гравець, але й він не забив. Тож на перерву команди йшли за нічийного рахунку.

На початку другої половини зустрічі дніпровці полоскотали нерви своїм візаві, особливо удар Засенка у штангу, але після цього нетривалого сплеску дніпровців «яблучні» всерйоз і надовго перевели гру на чужу половину майданчика, і регулярно створювали небезпечні моменти.

Через деякий час це дало результат. Мельник розігнав атаку і віддав вбік на Накаєва, який низом точно поклав м’яч у дальній кут - 3:2. Потім сам граючий тренер господарів майже забив четвертий гол, але Засенко встиг підстрахувати воротаря, а Шайдюк на добиванні пробив повз. Взагалі один Шайдюк міг робити покер у другому таймі, але сьогодні був не день Києва.

Дєнюжкін вперше підключився до атаки своєї команди ще на 28-й хвилині і з плином часу почав робити це активніше.

На 31-й хвилині Войтенко на правому фланзі розвернувся навколо власної осі, обігравши опонента, і влучив у поперечину. За хвилину він в другий раз струсонув поперечину.

Накаєв і Аксьонов продовжували регулярно «навантажувати» Сагайдаченка роботою. І саме зловивши удар Аксьонова голкіпер «Катеринославхліба» вразив порожні ворота киян – 3:3. Цей гол психологічно зламав киян і вони одразу пропустили ще. Кулик двічі зіграв у стіночку з Рідним і підсік м’яч над воротарем – 3:4. Що й казати - справжній майстер!

Шайдюк ще встиг вибігти віч-на-віч, але Сагайдаченко перевів його удар у стійку. Четвертий раз каркас воріт зіграв за гостей.

На 39-й хвилині Кулик двічі не забивав з таких позицій, що сам не міг повірити у те, що відбувається. Кияни грали до останнього і намагалися бодай зрівняти рахунок, але доля розпорядилася інакше.

Отже, «Manzana-2» зійшла з кубкової дистанції і йде в компанію до «RED» та «SKIDKA-Ірпінь». Київ у Кубку продовжують представляти «Епіцентр К3», «ХІТ» і на третину столичний «ЛТК/ІнБев/НПУ».

Манзана-2 (Київ) – Катеринославхліб (Дніпро)  3:4 (2:2)
Голи: Шайдюк, 1, Федоренко, 13, Накаєв, 27 -  Засенко, 6, Кадомцев, 14, Кулик, 37, Сагайдаченко, 37
Манзана-2: Негель (Дєнюжкін, 21) - Федоренко, Накаєв, Аксьонов, Шайдюк - Кучук, Мельник, Кібіш, Войтенко – Голенков.
Запас: Кострома, Рівний (К).
Катеринославхліб: Сагайдаченко - Кадомцев, Клименко, Засенко, Шибінський - Погосов, Кулик (К), Довганенко, Рідний – Прокопенко.
Запас: Неруш.
Попередження: Кулик, 31 (Катеринославхліб).
Порушення: 7 (3) – 9 (8)
На 16-й хвилині Войтенко (Манзана-2) не реалізував дабл-пенальті (воротар).
На 16-й хвилині Мельник (Манзана-2) не реалізував дабл-пенальті (вище).
На 20-й хвилині Аксьонов (Манзана-2) не реалізував дабл-пенальті (воротар).
 

Віталій Мельник, граючий тренер «Манзани-2»

- Гра йшла відрізками. Ми десь «вмикалися» і грали добре, а потім йшли спади. От якраз у ці спади ми й пропускали голи. Хочу сказати велике дякую команді за самовіддачу. Десь не пощастило, а десь і реалізація підвела, оскільки ми створили багато моментів. У матчі були ситуації, коли ми могли схилити шальки терезів на наш бік. Якби ми змогли зробити різницю у два голи, то впевнений, що далі пройшли б ми. А так є, як є. Бажаю успіхів нашим суперникам.

- Вам не здається, що майже все було вирішено у виїзній грі?

- Я так не думаю. Сьогодні ми могли виграти у 3-4 голи, просто треба було переламати хід гри, а м’яч не йшов у ворота. Якби ми відірвалися у два м’ячі, то думаю, що все закінчилося б проходом далі «Манзани-2». Фарту не вистачило, але рахунок на табло. Впевнений, що ми могли відіграти ті три м’ячі, але так вийшло.

Юрій Зацепілов, головний тренер «Катеринославхліба»

- Після матчу важко щось казати. «Манзана-2» - сильна команда, тому ми чекали такої важкої гри. Вона показала, що вдома наш суперник грає зовсім по-іншому. Якщо сказати по-футзальному, то їм мабуть трохи не підфартило. У нас багато молодих хлопців, хоча є й досвідчені Кулик і Сагайдаченко, які сьогодні дійсно «зробили» гру.

- Ви в домашньому матчі зняли майже всі питання. Погодитесь з цим твердженням?

- Згоден, три м’ячі відігрувати складно. Проте у будь-якому випадку ми налаштовувалися на складну гру. Ми добре проаналізували їхню гру проти харківського «Nick&Ars;». Там в першій 13 хвилин уже був рахунок 2:0. Так і на початку нашої гри вони забили і ми по-футзальному трохи «попливли». Загалом я вважаю, що ми заслужено пройшли далі.

- Сьогодні ваші гравці місцями показували чудову комбінаційну гру і взаєморозуміння. Склалося таке враження, що цей склад довгий час грає разом.

- Насправді це не так. У цьому сезоні у нас шість нових гравців. Минулого року за нас виступали гравці, які зараз грають в екстра-лігівській «Титан-Зорі» - Васильченко, Леміш, Кожем’яка, тому у нас зараз молодь. Але вони вже беруть приклад з тих же Куліка, Засенка.

- Чи збираєтеся переходити на рівень вище, адже команда показує пристойну гру?

- Ми якраз заявилися в Другу лігу чемпіонату Україну, в середу будемо грати перший тур. У нашій зоні чотири команди – три дніпровські і «АРПІ». Команда створена шість років тому і ми не поспішаємо, а потихеньку рухаємося вперед. В минулому році ми стали чемпіонами міста, а нещодавно виграли ще й Суперкубок. У нас цього сезону дуже сильний чемпіонат міста підібрався і там багато пристойних команд. Ми там посідаємо друге місце і якраз завтра будемо грати проти лідера.

Джерело - futsalkiev.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.