Первая лига Перша ліга і Кубок України. 28-29 жовтня. Результати і он-лайн-трансляціїХарьковХарківський футзал 2-й випуск 30 кубок ФК УніверЗапорожьеМатч за Суперкубок Запорожья по футзалуХмельницкийПреміум-ліга: відкриття сезону 2016/2017. LIVE!!!ЖитомирОн-лайн матчів другого туру Вищої ліги чемпіонату ЖитомираКубок УкраиныКубковий трилер під київським соусомОдессаЧемпионат Одессы. Премьер-лига. 1-й тур. ПревьюПервая лига Павел Цыбенко: «Могли закончить игру уже в первом тайме»Первая лига «Эпицентр К Авангард» Одесса - «Эпицентр К Черновцы» 5:2. Блицкриг – в первом тайме, возвращение интриги – во втором.ЖитомирскаяУ Житомирі відбудеться Кубок України серед дітей 2008 р. н.КиевАнонс Второй Лиги чемпионата Киева. Повторит ли свою голевую феерию «Эверест» и другие матчи отчетного тураКиевАнонс матчей второго тура Первой лигиХарьковскаяПревью осеннего турнира на кубок СК "ВИРТА" КиевВысшая лига чемпионата Киева. Монстры выходят на паркет!КиевВторая лига Киева. Успешный дебют «Linevich Group»... (+видео)Сборная УкраиныАндрей НОВИКОВ: «Сейчас занимаемся созданием второй сборной Украины»Первая лига Перша ліга. Анонс сезону 2016/17ХмельницкаяПреміум-ліга. Прев’ю 1-го туруХарьковЛучшие голы 7-го тура 30 кубка ФК УниверХарьковЭто реально круто! Лучший гол Кубка ФК "Универ"за семь туров

Богдан Чех: «Задоволений тим, що головний тренер довірив місце в основі»


Голкіпер СК «Сокіл», Богдан Чех, прокоментував зустріч хмельницького клубу з київським «ХІТом», яка стала для нього дебютною у Екстра-лізі, а також поділився думками щодо майбутнього матчу з «ЛТК-ІнБев-НПУ»

- Богдане, які твої враження від матчу із «ХІТом», який для тебе став дебютним у Екстра-лізі?

– Я задоволений тим, що головний тренер довірив мені місце в основі. Результом гри залишився не дуже задоволений, оскільки до Києва їхали з метою здобути очки, але нам, нажаль, це не вдалося. За свою гру можу сказати, що її якість напряму залежить від кількості ігрової практики, і на тренуваннях наполегливо буду працювати, аби здобути довіру тренерського штабу та завоювати постійне місце у «рамці», а з кількістю проведених ігор прийде і впевненість у власних силах.

– Чого, на твою думку, не вистачило нашій команді, аби здобути очки в грі чинним лідером Екстра-ліги?

– Не вистачило концентрації у кількох епізодах, які в підсумку і стали вирішальними, і в першу чергу це стосується «стандартів», які призначалися у наші ворота.

– Вже найближчої суботи на «Сокіл» очікує домашній поєдинок із сусідом по турнірній таблиці, «ЛТК-ІнБев-НПУ». Чого очікуєш від цієї зустрічі?

– Ця гра буде дуже серйозною для нас. Команда рішуче налаштовується перервати серію невдач перемогою, яка дозволить не лише покращити турнірне становище, а й порадує наших вболівальників.

Олександр Таран, прес-служба СК «Сокіл»
 

Джерело - sokil.km.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.