Кубок УкраиныКубок Украины. 1/8 финала. Он-лайнОдесскаяПредставители одесской Премьер-лиги пожелали «МКВ» удачи в противостоянии с харьковским «Локомотивом»ЗапорожскаяВторая лига. АРПИ прерывает полосу неудач (+видео)ХарьковскаяКубок СК "Вирта": лучшие голы 6-го тура и... momento sentimentaleРовенскаяРівне: на вершині – двовладдяЧеркасскаяБогдан Кулинич: «Особисто мені ясно, хто стане чемпіоном області з футзалу»СумскаяСуми: лідери ветеранський чемпіонатів святкували чергові перемогиСумскаяСуми: попереду «СКІФ» та «Агросвіт» Хмельницкий“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 9 ОдессаОдесса. Символическая сборная 10-го тура Премьер-лигиХарьковскаяПревью 7 тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ЧеркассыЧеркащина. Символічні збірні 6 туру чемпіонату областіКиевВторая лига чемпионата Киева. Кто? С кем? И как?ЛуцкВолинь. Відходимо від свят – повертаємося до футзалу!УкраинаМолодіжна збірна України: оприлюднений склад гравців, які готуватимуться до матчів з Іраном Украина На пути в Буэнос-Айрес-2018: сборные Украины сыграют в турнирах УЕФАВолынскаяВолинь. Під знаком кубкової рівності+жереб чвертьфіналівКиевскаяEPICENTR BROVARY OPEN CUP 2017 на низькому стартіВолынскаяВолинь. В Мар’янівці провели дівочий турнірУкраинаУкраїна – Іспанія: оприлюднені склади команд

Черкащина. Символічні збірні 6 туру чемпіонату області

"Черкаський спорт" представляє п'ятірку кращих в Екстра-лізі в минулому турі.
  

Олександр Удовика, "ПП Валюк"
Свіжоспечений герой Валюка. У першому ж матчі за нову команду відзначився єдиним у матчі голом за 44 секунди до кінця і позбавив Епіцентр очок.
 
Андрій Іскра, "Цетус"
Після паузи він повернувся в обійму Цетуса і неабияк допоміг йому. Забив важливий гол у роздягальню ЛНЗ, а за півтори хвилини до кінця вивів команду вперед. Все завдяки індивідуальній майстерності.
 
Артем Андрійченко, "Рувер"
Старанності цьому хлопцю не позичати. Від гри до гри він демонструє максимальну відданість справі і нарешті отримав її плоди. Рувер потужно переміг Одну Родину з великим внеском Андрійченка, який оформив стратегічно важливий дубль.
 
Богдан Щерба, "Цетус"
Дитячі футбольні тренери вчать догравати епізод до кінця. Цей урок чітко засвоїв Щерба і сколихнув усю футзальну спільноту України своїм голом. На останній секунді Богдан поборовся за м'яч і разом із сиреною подарував шалену перемогу Цетусу в грі проти ЛНЗ – 4:3.
 
Вадим Коханюк, "Рувер"
Нарешті йому не довелося виймати з власних воріт більше м'ячів, аніж колезі навпроти. Коханюк досвідчений воротар і заслуговує на місце в збірній туру.

Також представляємо п'ятірку кращих у Вищій лізі в минулому турі. 
  

Артем Зубко, "Арка"
Цей форвард дивує своєю легкістю, незважаючи на габарити. Зубко завжди без зайвих рухів розбирається із захисниками і воротарями. Так сталося і в грі зі Спартаком: мінімум зайвих рухів, але всі точні і, як наслідок, – хет-трик в активі.
 
Юрій Лісняк, "Рятівник"
Нарешті Лісняк зумів продемонструвати те, що Рятівник перебуває під його пильною опікою. Досвідчений футзаліст у принциповому матчі правильно скеровував молодших партнерів і це стало запорукою успіху в протистоянні з Росавою, яке команда виграла з рахунком 4:3.
 
Євген Бобінський, "Мошни"
Єдиний, хто в складі Мошен постійно шукає і знаходить підступи до чужих воріт. Попри загальний невиразний виступ своєї команди, Євген намагається тримати планку і яскравим прикладом цього стала його реакція на особистий автогол, коли він не порозумівся з власним воротарем і вибухнув агресією, хоча цей м'яч уже нічого не вирішував.
 
В'ячеслав Ткаченко, "Шевченків край"
Місце у збірній він собі забезпечує завдяки своєму інтелекту. Чого вартий хоча б гол із підсічкою з напівоберта. Так забивають лише кмітливі і дуже технічні гравці.
 
Ігор Чмих, "Рятівник"
У найвідповідальніший момент Чмих врятував Рятівник від потенційно переломного голу, через який команда точно втратила б очки.

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.