РовенскаяРівне: на вершині – двовладдяЧеркасскаяБогдан Кулинич: «Особисто мені ясно, хто стане чемпіоном області з футзалу»СумскаяСуми: лідери ветеранський чемпіонатів святкували чергові перемогиСумскаяСуми: попереду «СКІФ» та «Агросвіт» Хмельницкий“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 9 ОдессаОдесса. Символическая сборная 10-го тура Премьер-лигиХарьковскаяПревью 7 тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ЧеркассыЧеркащина. Символічні збірні 6 туру чемпіонату областіКиевВторая лига чемпионата Киева. Кто? С кем? И как?ЛуцкВолинь. Відходимо від свят – повертаємося до футзалу!УкраинаМолодіжна збірна України: оприлюднений склад гравців, які готуватимуться до матчів з Іраном Украина На пути в Буэнос-Айрес-2018: сборные Украины сыграют в турнирах УЕФАХмельницкийПреміум-ліга: визначились імена півфіналістів Кубку (+відео, оновлюється)ВолынскаяВолинь. Під знаком кубкової рівності+жереб чвертьфіналівКиевскаяEPICENTR BROVARY OPEN CUP 2017 на низькому стартіВолынскаяВолинь. В Мар’янівці провели дівочий турнірУкраинаУкраїна – Іспанія: оприлюднені склади команд Львовская«Княжий Ринок» - «Урагана-2». Львів'яни підсилюються двома гравцями перед двобоєм. Анонс матчу.Ивано-ФранковскаяІгор Сорока: «Усі команди мають рівні шанси на перемогу»ЗапорожскаяЗапорожье. 10-й тур. Уверенные победы лидеров

Молодіжна збірна України: оприлюднений склад гравців, які готуватимуться до матчів з Іраном

Оприлюднений список гравців, які викликані у молодіжну збірну України для підготовки до матчів з молодіжною збірною Ірану.
 

Воротарі:
Ілля Бакінський («Сокіл»)
Назарій Войтович («Енергія»)

Польові гравці:
Віталій Радевич («Енергія»)
Владислав Воронцов («Локомотив-2»)
Олег Виставний («Локомотив-2»)
Артем Мороховець («ЛТК/ІнБев/НПУ»)
Максим Чеберяк («ЛТК/ІнБев/НПУ»)
Денис Зеленкевич («ЛТК/ІнБев/НПУ»)
Василь Кефа («Ураган»)
Микола Микитюк («Ураган»)
Юліан Горбатий («Ураган»)
Мар’ян Пелех («Ураган»)
Артур Подлюк («Сокіл»)
Максим Паутяк («Пяст», Польща)

Підготовку до поїздки в Іран молодіжна збірна України, яку очолює в. о. головного тренера Віталій Одєгов, розпочне 24 січня у Сумах, після чого вона вилетить до Ірану 27 січня.

Джерело - http://futsal.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.