Первая лига Юрій Іванишин: «У Рівному на нас очікувала своєрідна контрольна робота»Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. LIVE!ВенгрияВенгрия-2020/21. Тур 5. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 3. LIVE!Футзал в миреБразильский вратарь Веллозу перейдет в МФК «Атырау»Футзал в миреНаши за границей. Первая победа Олега ЗозулиФранцияРикардиньо: «Вы должны делать все быстро и своевременно в каждом действии, в каждом эпизоде»РоссияДмитрий Путилов: «Не стоит останавливаться на достигнутом»БеларусьМихаил Грицына: «В нужный момент удалось собраться и забить победный мяч»БеларусьМаксим Лисенко: «В Португалії автобус здав назад. Ривкін сказав, що на ньому ми більше не поїдемо»БразилияКарека – в «Коринтианс», Лукас Селбаш – в «Атлантико»КазахстанВиктор Уго и Део пополнили МФК «Актобе»Кубок УкраиныFavbet Кубок України: відбулося жеребкування попередніх етапівЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 6 тур. «Енергія» – «Сокіл». АнонсКазахстанВиктор Тарчило: «В Казахстане очень высокий уровень футзала»Женский футзалОлександр Ратич: «Мабуть, нам доведеться дещо змінити вектор розвитку клубу»Экстра-лига«Цифры знают все»: покер Колесникова и два «дубля» ДоманскогоСборная УкраиныОлексій Сагайдаченко: «Є певна важкість відслідковування гравців, які не задіяні у Favbet Екстра-лізі і Першій лізі»Всеукраинский финал АФЛУВсеукраїнський фінал АФЛУ-2020: найкраще досягнення волинського футзалуКазахстанКубок Казахстана пройдет в октябре

EPICENTR BROVARY OPEN CUP 2017 на низькому старті

19-20 січня 2017 року в Броварах у спортивному комплексі «БВУФК» відбудеться вже традиційний всеукраїнський турнір «EPICENTR BROVARY OPEN CUP». Організатором турніру виступає будівельно-господарський гіпермаркет «Епіцентр К» м. Бровари за підтримки Федерації футзалу м. Києва. З кожним разом турнір набирає обертів і цього разу в ньому візьме участь рекордна кількість учасників - 12 команд. Також вперше змагання будуть тривати два дні, а не один, як було раніше. Як і завжди, учасники зібрані з різних куточків України, тож цікаво буде подивитися на різні школи нашої улюбленої гри.
 

Порядок проведення чергового EPICENTR BROVARY OPEN CUP такий. Сформовано чотири групи по три команди у кожній. На груповому етапі кожна команда проводить по одній грі з командами своєї групи, після чого визначаються місця в турнірній таблиці. По два переможці груп виходять у 1/4 фіналу, де діятиме стандартна схема плей-оф. Командам, які посядуть останні місця у свої групах, не варто сильно засмучуватися, адже для них турнір не закінчиться і вони отримають нагоду вибороти Кубок Надії.

Група А

В групі А зібрано одразу два броварські колективи. Господарі з «Епіцентру К44» виступають у Суперлізі Київської футзальної ліги, де зараз посідають місце у середині турнірної таблиці. Втім, у команди дуже серйозні плани на майбутнє і свідченням цьому є запрошення на тренерський місток Станіслава Гончаренка. На позаминулому турнірі господарі взяли «срібло» і це єдина їхня нагорода на Оупен Капах, тож мотивація до перемоги у турнірі є і серйозна, а головний тренер її тільки додасть.

Думається, що боротьбу за друге місце поведуть херсонський «Епіцентр К» і броварський СК «Беркут». У складі команди з півдня України можна виділити вихованця і екс-гравця «ЛТК» Романа Разумова, Сергія Гладкого, який виступав у футболі за «Дінпро-2», «Кристал» і ПФК «Севастополь», а також Олексія Сердюка і Дмитра Іжика, котрі мають мінімальний досвід виступів за місцеві команди на всеукраїнському рівні. Про «Беркут» же можна сказати, що це один з лідерів броварського футзалу.

Група В

Доволі рівною на перший погляд виглядає склад учасників цієї групи.

Одеський «Епіцентр К Таїрова» під тренерством Віталія Сурича робить поступові кроки вгору і в цьому сезоні зайшов в місцеву Прем’єр-лігу (найвищий за рангом дивізіон), де зараз посідає місце в середині турнірної таблиці. У складі команди виділимо тих, хто більшою чи меншою мірою пройшов горнило Першої ліги України у складі МФК «Одеса»: Владислав Свіріпа, Андрій Болгарин, Анатолій Нєдєлєв. Олександр Михальчук вдосталь пограв у футбол у аматарських чемпіонатах України і «зачепив» Другу лігу у складі «Реал Фарми». Михайло Івченко та Ігор Маковський відстоювали честь «МКВ» у Кубку України з футзалу, тож у Віталія Сурича не стоїть проблема браку кваліфікованих виконавців.

Черкаський «Епіцентр К» порівняно з минулорічним турніром зазнав деяких кадрових змін, але кістяк команди залишився. Про черкащан можна сказати, що це команда, яка грає усюди. Команда зараз переживає певну кризу і ще не набирала очок у своїй зоні Другої ліги України, а також посідає останнє місце також в обласній Екстра-лізі (найвищий за рангом дивізіон). Зате посідає друге місце у черкаській Бізнес-лізі  і третє місце у Вищій лізі (найвищий за рангом дивізіон) чемпіонату міста.

Харківський «Епіцентр К1» ще якихось декілька років тому був одним з лідерів слобожанського футзалу, але кудись та слава поділася. Зараз «будівельники» чомусь навіть не беруть участі у популярному Кубку ФК Універ. У команди є досвідчений тренер Валерій Кушка. Серед гравців лідерами є Станіслав Моспан («Моноліт» і «Спортлідер+» у минулому екстралігівському сезоні), Дмитро Ждаміров, який свого часу ставав чемпіоном України серед юнаків і колись перспективний Євген Юрув.

Група С

У цій групі є явний фаворит не тільки на перемогу в ній, але й в усьому турнірі і це постійний учасник цих змагань - «Епіцентр К3» (Харків). Це за умови, що харків’яни приїдуть повним складом, хоча минулого року навіть кадрові проблеми не завадили взяти нагороди. Учасник Першої ліги Кубку ФК Універ (другий за рангом дивізіон). На двох останніх Оупен Капах слобожанці брали бронзові нагороди, а також мають золото першого турніру. Практично всі лідери залишилися на місці, тож представимо їх: Дмитро Долгов («Моноліт», найкращий бомбардир минулого Оупен Капу), Владислав Подвойський («Універ-Харків», «Олександр», «ЛТК»), Андрій Кравченко («Телеком», «ДСС», «Єнакієвець»), Дмитро Лук’янчук («ЛТК»).

Певно, що друге місце у цій групі спробує відвоювати чернігівський «Епіцентр К», чий склад практично повністю складається з вихованців футбольних «Юності» і «Десни». Полісяни тільки-но стартували у Групі А Першої ліги чемпіонату міста і зайва ігрова практика їм не завадить. Серед відомих імен можна згадати Богдана Ананка, який зовсім трохи встиг пограти за чернігівську «Енергію».

«Епіцентр К» з Кропивницького – справжня «темна конячка» турніру. З гравців команди хіба що Владислав Бліндер помічений в обласному футбольному чемпіонаті.

Група D

Ще один фаворит на перемогу у турнірі заховався в останній групі. Один з найтитулованіших аматорських клубів столиці «Епіцентр К2» під чітким керівництвом Тараса Шпички спробує поповнити свій музей черговим трофеєм. Тут нікого представляти особливо не треба: Юрій Балашев, Олег Мамай, В’ячеслав Листопад, Антон Бутко, Віталій Арановський, Артем Іллічов і т.д.

Запорізький «Епіцентр К» – один з лідерів Першої ліги міського чемпіонату (треті за рангом дивізіон). З відомих імен у представників козацького є тільки Артем Сальников, який певний час грав у Першій лізі за різноманітні запорізькі команди команди, а також «засвітився» і у чемпіонаті України з пляжного футболу.

Третій учасник групи «Епіцентр К44-2». Господарі турніру розділилися на дві команди і у другій будуть виступати ті, хто зазвичай отримує менше ігрової практики. 

Джерело - http://futsalkiev.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.