АматорыОсобенности национального футзала: АФЛУ или балаган?ЧеркасскаяЧеркаси. Екстра-ліга. 3-й тур.Без втрат - лише "Солтекс"Аматоры“Княжий ринок” з перемоги стартує в другі лізі УкраїниПервая лига Первая лига. «Эпицентр К Авангард» (Од) - «Эпицентр К3» (К) 4:10. Фиаско в центральной игре тураДнепр. Дивизион А. 8-й тур. Он-лайнКоростеньЖитомирская область: Коростень стартовал!ЖитомирЖитомир: онлайн відеомарафон 3.0КиевКиев. Высшая лига. 6-й тур. Он-лайнЛьвовЛьвів. Найяскравіші моменти 4-6 турівЗапорожьеЗапорожье: матчи Премьер-лиги он-лайн!ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 7 тур. Превью к матчамЗакарпатскаяФутзальна школа Синай офіційно знімаємо команду 2004 р.н. з чемпіонату УкраїниПервая лига Первая лига. «Эпицентр К Авангард» Одесса - «Эпицентр К3» Киев. Он-лайнХмельницкийПреміум-ліга: стартові матчі 7-ого туру у дивізіоні 1 в режимі LIVE!!!НиколаевскаяНиколаев: первые поражения «Шипки» и «AC Service»...ХарьковЛучшие голы 13-го тура 30-го кубка ФК УниверЧеркассыДруга ліга: "Солтекс" із характером обігрує "МКВ"ОдессаОлег Безуглый: коллекционер наград «по стечению обстоятельств». Часть 2. «Я – одессит!»ОдесскаяОдесса. Первые потери лидеровДонецкаяРоман Папырин: "Будем повышать качество футзала в Краматорске!"

Друга ліга: "Солтекс" із характером обігрує "МКВ"


У першому матчі черкаський "Солтекс" не дозволив гостям із Одеси зіпсувати настрій місцевій публіці.

 

 

"Солтекс" – "МКВ" 4:3
Голи: Петришин, Дєєв 2, Ткаченко – Коллінс 2, Опаривський

 

Розпочався Чемпіонат України з футзалу в Черкасах! Відкрили його місцевий Солтекс із одеським МКВ. Суперники розпочали з обережної розвідки, яка тривала весь перший тайм. Протягом цих 20 хвилин гострішим на паркеті був МКВ, який заніс у свій актив 3-4 напівоменти і два влучання у каркас воріт Єрошова. У Солтекса ж найкращу нагоду відзначитися мав Петришин, але з декількох метрів пробив над поперечиною. Перший тайм без голів – 0:0. 


По перерві команди нарешті прокинулися і надолужили те, у чому обмежили глядачів у половині першій. МКВ активно почав обстрілювати володіння Солтексу, але відзначитися так і не зміг, натомість Петришин із Ткаченком розіграли класну стінку і Влад вистрілив точно в дальній кут – 1:0. Далі гра перетворилася на стандарті гойдалки: забивали то одні, то інші, і за декілька хвилин рахунок став уже 2:2. 
 

Ковдру перемоги перетягнули на себе господарі. Після вдох асистів Ткаченко забив власний гол, а Дєєв скористався розіграшем одеситами п'ятого і елегантно закинув м'яч за комір двом захисникам – 4:2. Червоні були близьким до порятнку на останніх секундах, але одного голу виявилося замало аби відібрати очки у Солтекса – 4:3.
 


 


У другому матчі будівельники не змогли переграти заряджений "Рувер".

 

"Рувер" – "Епіцентр" 3:2

Голи: Мина, Панченко (аг), Пархоменко – Дєдов, Сторчоус

 
 

Друга пара не стала довго морити глядачів засухою на паркеті і вже на першій хвилині ми побачили забитий гол – у воротах Епіцентру яскраво розписався Мина – 1:0. Оскільки учасники дербі досконало знали сили один одного, ніякої розвідки не було потрібно. А рівна гра на паркеті призвела до нічийного рахунку в першому таймі. Його зрівняв Дєдов – 1:1. 

 

По перерві ставало все менше футзалу і більше боротьби. За десять хвилин суперники назбирали по п'ять фолів. До цього часу рахунок уже становив 2:2: Сторчоус в дебюті тайму замкнув простріл Дєдова, а Панченко допоміг Гарназі зробити свій удар результативним. За екватором половини Пархоменко вивів Рувер уперед після шостого фолу Епіцентру, а з іншого боку Сторчоус схибив із десятиметрового – 3:2. Нервова кінцівка гри могла принести дивіденди як одній, так і іншій стороні, але 3:2 залишилися незмінними.





Джерело - cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.