УкраинаМФК "Енакиевец" сегодня исполнилось 16 лет (ВИДЕО/ФОТО)ВолынскаяЛуцьк запрошує на зірокУкраинаОлександр Сухов: 18-20 років - це вік, в якому вже треба показувати результат ВолынскаяЧемпіонат Волині серед дітей. Стартовий тур – маса емоційЛьвовскаяОлександр Стефанків: Футзальний потенціал Львівщини використовується не в повній мірі. Мусимо це змінити УкраинаДруга ліга України. Прев’ю 3-го туру 4-ї групиХарьковскаяЛучшие голы 15-го тура 30-го кубка ФК Универ и 3-го тура Кубка ХарьковаХарьковскаяКубок СК "Вирта": лучшие голы 3-го тураОдесскаяТВ-сюжет телеканал «Репортёр» о Павле ЦыбенкоДнепровскаяВторая лига. "Екатеринославхлеб" побеждает АРПИЗапорожскаяЗапорожье, 7-й тур: осечка АИК ЭКООдессаОдесса. Символическая сборная 8-го тура Премьер-лигиБердичевУ Бердичеві визначили переможців Студентської футзальної лігиХмельницкаяПреміум-ліга: відеоогляди матчів ігрового вік-ендуВолынскаяВолинь: останні тури перед канікулами та волинський матч сезонуХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 7 Ивано-ФранковскаяАМФІФО: вольова перемога “Трейд Захід Буду”... ВинницкаяВінниця: Футбольний тиждень, випуск 223ЛьвовскаяМирослав Хом’як: Новий керівник повинен об’єднати аматорський футзал на ЛьвівщиніУкраинаПриглашаем всех болельщиков посетить благотворительный матч по футзалу между командами «Локомотив» Харьков – «Универ-ЭХО»

Друга ліга України. Прев’ю 3-го туру 4-ї групи

У п’ятницю в черкаському СК «Будівельник» відбудеться остання в цьому році гра другої ліги.
 
 
П’ятниця, 23 грудня
17:00 «Епіцентр» - «МКВ» Одеса
Матч ПЕРЕНЕСЕНО на січень наступного року за проханням одеситів (накладки в ігровому графіку).
 
19:00 «Рувер» - «Солтекс»
Єдиний матч вечора. Якщо Солтекс переможе - піде на новорічні свята з трьома перемогами без втрати очок. А передумови для цього є. По-перше, команда все ще на ходу, продовжує перемагати в усіх турнірах. По-друге, «помаранчеві» досконально знають суперника (хоч це і обопільний фактор). По-третє, наразі Солтекс просто сильніший за Рувер і готовий вражати тренерськими задумами. При цьому пів складу команди зіграє сьогодні проти Епіцентра в Бізнес-лізі, що може вплинути на психологічний та фізичний стан ключових гравців у п’ятницю.
 
У Рувера ж позитивних моментів менше. В Одесі Косун і партнери в суху поступилися МКВ (5:0) і поїхали додому з нічим. Але на гру проти команди Олександра Солов’я налаштовані зовсім по-іншому:
- Ми твердо налаштовані відібрати очки у Солтекса. Ця команда - наш найбільший подразник у Черкасах і найцікавіший для нас суперник. Перед грою немає кадрових проблем, тому дуже хочемо надерти їм... - підігріває інтерес до протистояння капітан Рувера Віталій Косун.

Отож простої перемоги Солтекса ми точно не побачимо, а це означає, що будь-який сценарій зарядить емоціями уболівальників на трибунах «Будівельника»!

Джерело - cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.