УкраинаМФК "Енакиевец" сегодня исполнилось 16 лет (ВИДЕО/ФОТО)ВолынскаяЛуцьк запрошує на зірокУкраинаОлександр Сухов: 18-20 років - це вік, в якому вже треба показувати результат ВолынскаяЧемпіонат Волині серед дітей. Стартовий тур – маса емоційЛьвовскаяОлександр Стефанків: Футзальний потенціал Львівщини використовується не в повній мірі. Мусимо це змінити УкраинаДруга ліга України. Прев’ю 3-го туру 4-ї групиХарьковскаяЛучшие голы 15-го тура 30-го кубка ФК Универ и 3-го тура Кубка ХарьковаХарьковскаяКубок СК "Вирта": лучшие голы 3-го тураОдесскаяТВ-сюжет телеканал «Репортёр» о Павле ЦыбенкоДнепровскаяВторая лига. "Екатеринославхлеб" побеждает АРПИЗапорожскаяЗапорожье, 7-й тур: осечка АИК ЭКООдессаОдесса. Символическая сборная 8-го тура Премьер-лигиБердичевУ Бердичеві визначили переможців Студентської футзальної лігиХмельницкаяПреміум-ліга: відеоогляди матчів ігрового вік-ендуВолынскаяВолинь: останні тури перед канікулами та волинський матч сезонуХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 7 Ивано-ФранковскаяАМФІФО: вольова перемога “Трейд Захід Буду”... ВинницкаяВінниця: Футбольний тиждень, випуск 223ЛьвовскаяМирослав Хом’як: Новий керівник повинен об’єднати аматорський футзал на ЛьвівщиніУкраинаПриглашаем всех болельщиков посетить благотворительный матч по футзалу между командами «Локомотив» Харьков – «Универ-ЭХО»

Волинь: останні тури перед канікулами та волинський матч сезону


По-справжньому насиченим на спортивні події обіцяє бути вік-енд в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті». Тут в поєдинках найулюбленішої гри мільйонів позмагаються різні верстви населення зі всієї області: чоловікі, жінки й діти. Отак Асоціація міні-футболу Волині у сніжний період не дозволяє справжнім любителям футзалу засиджуватися вдома, а «витягує» все сімейство на спортивні баталії!     
   
Шанувальників футзалу порадує четвертий тур Чемпіонату Волині з футзалу 2016/2017, 2-й тур Чемпіонату Волині серед дітей та Перша ліга Чемпіонату України серед жінок. Як вам така насичена програма? Отож, запрошуємо всіх мерщій в «Адреналін»!

Подолавши ігровий «екватор» регулярний Чемпіонат Волині серед чоловіків 2016/2017 впевнено рухається вперед і от уже «на носі» четвертий тур!

Почнемо із команд Суперліги, які порадують шанувальників якісного футзалу в суботу. Чемпіонат ще далекий від свого фінішу, але ми осмілимось сказати, що у Суперлізі матчем сезону буде протистояння луцького «Волиньагротеху» та «хорівських гегемонів» волинського футзалу. Початок якого о 16.30.

Всі інші команди-учасниці Суперліги поборються за «місце під сонцем», адже минулотижневий тур вирівняв позиції в середені турнірної таблиці.

У Вищій лізі з’явилось два явних лідери: «ПАККО», про яких подейкують, що команда давно вже у змові із «фортуною», забираючи призові місця в різних цьогорічних турнірах організованих АМВФ та ,так звана, «чорна конячка» із Горохова – «Агропродукт», який неочікувано для всіх має за сумою трьох ігор 100% результат.

Поціновувачів першолігових перегонів запрошуємо на перегляд матчів у неділю. В Першій лізі сформувалась трійка лідерів, які ще поборються між собою за першість. За право НЕ називатися аутсайдерами турнірної сітки теж очікуються непроста дуель між «Бренд Груп» та «Камаз-Агро».

В Другій лізі чемпіонську гонку очолює по-футзальному агресивний «Авангард 040», який зустрінеться у цьому турі із луцьким «Агроматом». Очікується видовищний міні-футбол і у команд із запальним характером: «Стелли» та ківерцівського «Колосу».

Лідер гонки ліги № 3 визначиться лише після закінчення даного туру, адже ФК «Олика» та рятівники вже мають на своєму рахунку по чотири гри, а всі інші команди в лізі тільки по три, тому тут прогнози ставити рано. Більш-менш рівною очікується гра між «модернівцями» та другим «Вотрансом», де у перших є реальні шанси «просунутися» по турнірній драбині.

У Четвертій лізі «гаряче» буде на матчі між амбіційною «Бережанкою» та млинівською «Юністю». Обидві команди на даний момент є лідерами у своєму дивізіоні й поки що займають другу та третю позицію. Для тих, хто хоч раз бачив, як грають обидві команди, погодяться з тим, що тут планується справжня «футзальна заруба». У ще в одному поєдинку зустрінуться команди із різних полюсів турнірної таблиці – фаворити ліги «Забіяка», яка вже має сім очок та четвертолігові аутсайдери – «Луцьктепло». Побачимо,  чи зуміють другі гідно себе проявити на цій дуелі!

Настав час поговорити і про П’яту та Шосту ліги, де «намічаються розборки» між «Любартом» та юнаками із Переспи. Обидві команди на цей час мають по дев’ять очок й «дихають один одному в спину».
У Шостій лізі очікується аналогічна ситуація. Тут команда-загадка із Дідич організує сутичку «західникам» із Луцька. Чи зуміють журналісти перейменувати «Дідичі» на команду-фаворит у наступному анонсі П’ятої ліги? Все вирішиться у суботу. Отож, видовищністю матчі молодших ліг ні в чому не будуть поступатись від зустрічей вищих ліг.
Юні футзалісти зустрінуться на ігровому майданчику в 2-му турі Першого Чемпіонату Волині серед дітей у неділю. Батьки, беріть дітвору й мерщій на футзал! Море позитивних емоцій і гарного настрою ми гарантуємо!
Прикрасить суботнішній ігровий день матч Першої ліги Чемпіонату України з футзалу серед жінок, де у непростому протистоянні зустрінуться гідні команди – луцькі «легіонерки» та команда ДЮСШ Маневичі.
Гарних футзальних вихідних!
24  грудня (субота)
4-й тур Регулярного чемпіонату Волині
Третя Ліга
9.30   Модерн-Експо – Вотранс-2
10.30 Козаки – Топільно
Чемпіонат України. Жінки. Перша ліга
11.30 Легіон – ДЮСШ Маневичі
Вища ліга
12.30 ПАККО – Вікторія М
Суперліга
13.30 Торпедо – Вотранс
14.30 Шанс-Авто - Вілія
15.30 Ковель-Волинь – ЛСТМ
16.30 Волиньагротех - Надія
Вища ліга
17.30 Агропродукт – Екоресурси
18.30 Надія-2 - Нова лінія
19.30 Кураж - Вікторія Л
Третя ліга
20.30 Метеор – Нововолинськ
 
24  грудня (субота)
Перший майданчик
1-й тур Чемпіонату Волині серед дітей
U-11
11.20 Адреналін06 Юнайтед – Адреналін06
4-й тур Регулярного чемпіонату Волині
Шоста ліга
12.00 Волиньсталь - Мілан
13.00 Дідичі - West Side
П’ята ліга
14.00 Торчин – Шігірюм
15.00 Хорлупи - Фіміам
16.00 ФК Луцьк - Колос-2
17.00 Любарт – Юність П
Шоста ліга
18.00 Приват – Ярд
19.00 Tatrafan Film – Hudson
 
25  грудня (неділя)
Ценральний майданчик
4-й тур Регулярного чемпіонату Волині
Четверта ліга
09.30 Забіяка - Луцьктепло
10.30 Бережанка - Юність М
11.30 Штурм – Атлетік
Друга ліга
12.30 Авангард 040 – Агромат
Перша ліга
13.30 Теремно Хліб - Атлетик
14.30 Олімпія - Мідас
15.30 Бренд Груп – Камаз-Агро
16.30 Динамо – ДжеРост
Друга ліга
17.30 Зимне - Олімп
18.30 ФК Мар’янівка – Володимирівка Ветеран
19.30 Стелла - Колос
Четверта ліга
20.30 Лучеськ – Сахарадо
 
25  грудня (неділя)
Перший майданчик
2-й тур Чемпіонату Волині серед дітей
U-7
10.00 Адреналінчик – Юніор-Мідас
10.30 Адреналін10 – Лаккі Тім
U-9
11.00 Старт – Юніор-Мідас
11.40 Олімпія – Волинь09-2
12.20 Волинь09 – Адреналін09
Відпочиває – Адреналін09 Юнайтед
U-11
13.00 Юніор-Мідас - Олімпія
13.40 Адреналін06 – Волинь07-2
14.20 Адреналін06 Юнайтед – Волинь07
U-13
15.00 ДЮСШ Маневичі – Адреналін05-2
15.40 ФК Олика – ДЮСШ Маневичі
16.20 Олімпія – Волинь05-2
17.00 Адреналін05 – Волинь05
17.40 Штурм Луцьк – Штурм Колки
 
Джерело - 
amfv.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.