Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3: триллер в Одессе (+ видео, обновляется)Экстра-лигаСклад "Продексіма" поповнив ще один бразилець з грузинським паспортомЭкстра-лигаТОП-5 голов 3 тура Экстра-лигиЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3.«Продэксим» пропустил первым, но одержал волевую победу над «Энергией»ВетераныТВД: рідний зал не підведе (+ відео)Экстра-лигаПавел Ардаковский подал в отставку с поста главного тренера МФК «Эпицентр К Авангард»ПольшаКоваль, Бондарь и Иванов отметили старт Экстракласы забитыми мячамиИталияБенефис Леандро Куццолино: аргентинец отгрузил Фелди Эболи пять мячейЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3. LIVE!Юношеский футзалЗбірна України U-17 завершила збір в Івано-ФранківськуВолынскаяВдруге поспіль Кубок «Волинської газети» вирушає до ЖитомираВетераныРоман Смирнов. Четверть века в футзале. Часть вторая: «Побеждать на паркете ─ это в крови»ХерсонАФЛУ: пятый сезон стартовал в Херсоне!Футзал в мире"Спортинг" выиграл у "Браги" дуэль представителей Португалии в Кубке УЕФАВетераныVeteran’s Futsal Cup 2017 (40+). День 3. Побеждает ТВД!Футзал в миреРикардиньо спас «Мовистар Интер» от поражения в матче с «Осасуной Магна»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 3: камбэк, триллер, сафари и... hit ХИТаКиев1.10.2017 14.00 Кубок Киева. Финал. «Альтернатива» – «RED» 2:2, по пн 4:3ОдессаКубок Лиги Содружества: начинается плей-оффЧемпионат ЕвропыЕВРО-2018 по футзалу: представляем участников

Экстра-лига. Тур 3: триллер в Одессе (+ видео, обновляется)


30.09, суббота

12.00 «Ураган» (Ивано-Франковск) 
 «ИнБев/НПУ» (Житомир/Киев)   3:3
Голы: Симка (2), Микитюк (3), Киндратив (32) – Дзюба (5,35, с пенальти), Литвиновский (33)
Удаление: Горбатый (35, «Ураган»)

Отчет о матче от «Урагана»

 


 

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- По ходу матчу двічі вигравали з перевагою у два м’ячі, але не вистачає нам ще стійкості, щоб в таких випадках розвивати рахунок... Команда, яка програє у два м’ячі, завжди певний відрізок часу деморалізована, а ми замість того, що дотискати, збільшувати перевагу, притискалися до власних воріт, припускалися просто дитячих помилок, які в підсумку і не дозволили вибороти три очки. За змістом поєдинок був хороший, і за кількістю гольових моментів, і за кількістю стандартних положень. Однак рахунок – на табло, тому будемо працювати, щоб виправляти це. Будемо робити висновки, в тому числі можлива і ротація складу.

- Через травми гравців, дискваліфікацію Корсуна, ми побачили експериментальні "четвірки"..
Склад цих четвірок довів, що на сьогоднішній момент не здатний давати результат, тому будемо займатися пошуком інших варіантів "квартетів". Якщо буде необхідність, то будемо шукати підсилення. Маючи перевагу у два м’ячі, перша "четвірка" в атаці відіграла добре, мали беззаперечну перевагу, мали безліч моментів, щоб збільшити рахунок... Будемо розбиратися, чому так сталося.


Роман Кіндратів, капітан "Урагану":

- Враження після матчу негативні. Ми були близькі до перемоги, вигравали 3:1, і відпустили перемогу. Нам дуже необхідні очки, ми дві гри програли. Хотіли реабілітуватись, бо вже далі не було, куди опускатись. Ми налаштовувались на перемогу.

- Початок був дуже стрімкий, вдалося забити два голи. Що потім сталося? 
- Нічого не сталося. Ми грали так, як було заплановано. Рахунок став 2:1, ми надалі пресингували, хотіли диктувати свої умови. Але, на жаль, в нас не вийшло. Ми багато працюємо, стараємось, і ми все одно переламаємо ту тенденцію. Ми все одно будемо брати свої очки. Не може ця робота пройти дарма.

- Одне очко у трьох матчах може, є психологічна проблема, чи все-таки десь щось не виходить? 
- Треба більше працювати, не опускати голову, і рано чи пізно результат прийде. Бажано, чим швидше, тим краще.  

- Ваші побажання вболівальникам? 
- Вболівальникам хочу тільки подякувати. Відчувалась їх підтримка. Ми старалися грати до кінця. Десь нам трохи не пощастило. Але ми все одно будемо працювати і все одно будемо йти до своєї мети.

Валерій ДИРЕКТОРЕНКО, головний тренер "ІнБев-НПУ":
- Скажу чесно, враження від гри просто неймовірні! Звичайно, ми планували здобути в Івано-Франківську три очки, не дивлячись, що "Ураган" - сильна грамотна команда, і наші поєдинки з ними проходять завжди дуже цікаво - в жорсткій безкомпромісній боротьбі. Тому націлювалися, звісно, на перемогу, приховувати не буду, адже задача поставлена - здобувати бали, чим більше ми здобудемо їх, тим легше буде потрапляння в стадії плей-офф.
Аналізуючи цей матч скажу, що трішки "не пішла" гра у воротаря, через що довелося зробити заміну. Дуже просив хлопців проявити бійцівський характер, з чим воно впоралися, це не може не тішити Тому я задоволений, і результат теж мене цілком влаштовує. Заліковий бал на виїзді, ще й з такою командою -  дуже цінний.
 
- Якщо аналізувати перший та другий тайм у виконанні "ІнБев-НПУ"?
В принципі, гра йшла в нормальному темпі. Можливо так, перший тайм був більш рівним, сильнішим, і моментів було більше. В другому таймі команда трішки "підсіла", але по ходу гри, незважаючи на те, що ми втратили "нитку" гри, і пропустили гол, все-таки знайшли в собі сили відігратися - почали грати точніше, що і принесло свій результат.
- Сезон тільки розпочався, які цілі перед командою на чемпіонат?
Потрапляння в плей-офф – однозначно! На прес-конференції керівництвом було відзначено і здобуття призового місця, звичайно, ми від цього не відмовляємося, і будемо працювати. Головне за підсумками регулярного розіграшу потрапити у  плей-офф, для чого на разі, потрібно обіграти склад, покращити взаємодію в середині команди і вийти на хороший стабільний рівень.




Михайло СОКОЛОВСЬКИЙ, тренер воротарів "ІнБев-НПУ":
- Хотів прокоментувати гру Сухова. В Олександра дався взнаки довгий період без ігрової практики через серйозну травму - після оперативного втручання був довгий реабілітаційний період. Він сьогодні вийшов, трішки не повезло, по-друге, нерви... Але хлопець сильний, ми будемо його підтримувати, тому він, як і був воротарем №1 в команді, так і буде ним залишатися. Особисто я зі своєї сторони буду робити все можливе, щоб Саша швидше  вийшов на сталий психологічний рівень, щоб в подальшому грати впевненіше.


Віталій Дзюба, капітан "ІнБев/НПУ":

- По-перше, потрібно сказати "спасибі" обом командам за хорошу гру. Було багато боротьби, ніхто не хотів поступатись. Зіграли внічию, я думаю, що це – закономірний результат, хоча в "Урагану" була невеличка перевага. Але ми розібрали цю команду, знайшли слабкі сторони, забили свої м’ячі. За рахунку 3:1 витягли цю гру.

- Розкажіть про початок матчу. "Ураган" забив два швидких м’ячі, але вам вдалося одразу відігратись…
- Ми були готові до такого старту "Урагану". Це було прогнозовано з їх боку. Просто вийшло так, що вони так забили. Десь є помилки Сашка Сухова. Але ми його підтримали. Вийшов Мишко Соколовський, ми забили, і потім все було нормально.

- Ваш гол, після якого зрівнявся рахунок – як він був забитий? Чи були шанси на перемогу, як гадаєте? 
- Ми зрівняли рахунок, і це хороший результат для нас. Те, що я забив пенальті – хлопці мені довірили, я, як капітан, взяв відповідальність на себе. Вийшло, що забив.

- У вас молода команда, які задачі ставляться на сезон? 
- В нас половина гравців – молоді, а половина – досвідчені. Задачі – виходити на кожну гру та вигравати. У цьому сезоні в нас є шанси зачепитися за медалі та за Кубок України.  

Джерело – uragan.if.ua

13.00 «Эпицентр К Авангард» (Одесса)  «Юни-Ламан» (Одесса)   3:5
Голы: Влад. Радченко (10), Вит. Радченко (15), Коваленко (20) – Коптев (2,23), Цыня (26), Захарян (30,34)
Удаление: Коптев (40, 
«Юни-Ламан»)

Отчет от futsal.odessa.ua
 
 



 
13.00 «Титан» (Покровское)  «Сокил» (Хмельницкий)   3:3
Голы: Боргун (15,23), Еремин (36) – Лысенко (9), Хамдамов (13), Педяш (31)
Удаление: Подлюк (35, «Сокил»)






14.00 «ХИТ» (Киев)  «Кардинал-Ривне» (Ровно)   3:1
Голы: Школьный (9), И.Борсук (34), Журба (40) – Кручок (29)





 

3.10, вторник

«Продексим» (Херсон) - «Энергия» (Львов)   3:1 (1:1)
Голы: Рониньо (19), Волянюк (26), Свиридов (28) – Танский (8)
Удаление: Лясковский («Энергия», 28)
На 33-й минуте Федюк («Энергия») не реализовал пенальти (вратарь)


 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.