Экстра-лигаАндре Броканело: «Эта команда обязана побеждать во всех соревнованиях»ТурнирыКубок Водяна-2021. ПревьюЖенский футзал«Леонас - Университет Драгоманова» представил двух новичковБеларусьУчита переходит в «Столицу»Чемпионат ЕвропыСтали известны подробности жеребьевки отборочного раунда ЕВРО U19Детский футзалПідсумки засідання Комітету ДЮФ АФУ: Суперкубок України і заборона на вкидання м’яча за центр майданчику під час ударів від ворітПольшаСторожук и Перкович – из «дьяволов» в «драконы»Первая лига Іван Скіцко – головний тренер «Славути»Турниры«Яско» – переможець «Odessa Open Cup-2021». WeekendЭкстра-лигаІгор Черненко: «Особисто мені соромно, коли ми приймаємо наших суперників у педуніверситеті, але інших варіантів немає»БеларусьЭдимар – новый игрок «Столицы»Бразилия«Магнус» – обладатель Кубка Бразилии-2021Аматоры«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. Огляд матчів другого ігрового дняЭкстра-лига«ХІТ» завершив тренувальний збір в УжгородіИспанияМигелин: «Я хочу чувствовать себя игроком, а не пенсионером»Экстра-лига«ДЕ ТРЕЙДИНГ» завершил первый этап подготовки к Экстра-лигеФутзал в миреСборная Ирана – победитель Continental Futsal Championship-2021РоссияИван Мельников: «Мы будем придерживаться своей модели»ПольшаВиталий Лисниченко переходит в «AZS UW DARKOMP Wilanów»БеларусьБарбозинья – игрок «Столицы»

Кубок Свободи-2016: жереб кинуто + календар турніру



У четвер, 21-ого липня, у офісі Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області відбулася церемонія жеребкування міжнародного футзального турніру «Кубок Свободи-2016», який пройде у Хмельницькому з 1-го по 4-е серпня. Відповідальну процедуру проводив керівник Асоціації, Артем Глас.
Загалом, у турнірі прийме участь 8 команд: «Енергія» (м. Львів), «Продексім» (м. Херсон), СК «Сокіл» (правонаступник ФК «Спортлідер+») (м. Хмельницький), «ЛТК-ІнБев-НПУ» (Луганськ-Київ-Житомир), «Титан-Зоря» (смт. Покровське), «Кардинал-Рівне» (м. Рівне), «ВРЗ» (м. Гомель, Білорусь) та «Епіцентр К Авангард» (м. Одеса), які за допомогою «сліпого» жеребу на груповій стадії були розподілені на дві підгрупи. У квартет «А» потрапили: «Енергія», «ВРЗ», «ЛТК-ІнБев-НПУ» та СК «Сокіл». У підгрупі «Б» зіграють: «Продексім», «Титан-Зоря», «Кардинал» та «Епіцентр К Авангард».
У групах команди зіграють в одне коло, після чого їх переможці у фіналі визначать ім’я чемпіона турніру, в матчі за «бронзу» зійдуться другі команди своїх підгруп, колективи, які завершать груповий етап на третій позиції в очному протиборстві розіграють підсумкове п’яте місце, а на команди, які фінішують у своїх групах останніми, очікує матч за 7-е місце.
 
Календар міжнародного турніру «Кубок Свободи-2016»:
 
1 серпня (понеділок)
(11:00) «А» «ВРЗ» – «ЛТК-ІнБев-НПУ»
(13:15) «Б» «Продексім» – «Епіцентр К Авангард»
(15:45) «Б» «Кардинал-Рівне» – «Титан-Зоря»
(18:00) «А» «Енергія» – СК «Сокіл»
 
2 серпня (вівторок)
(11:00) «Б» «Кардинал-Рівне» – «Проедксім»
(13:15) «А» СК «Сокіл» – «ВРЗ»
(15:45) «Б» «Епіцентр К Авангард» – «Титан-Зоря»
(18:00) «А» «ЛТК-ІнБев-НПУ» – «Енергія»
 
3 серпня (середа)
(11:00) «Б» «Епіцентр К Авангард» – «Кардинал-Рівне»
(13:15) «А» СК «Сокіл» – «ЛТК-ІнБев-НПУ»
(15:45) «Б» «Продексім» – «Титан-Зоря»
(18:00) «А» «ВРЗ» – «Енергія»
 
4 серпня (четвер)
(10:00) Матч за сьоме місце
(12:15) Матч за п’яте місце
(14:45) Матч за третє місце
(17:00) Фінал
(18.45) Офіційна церемонія нагородження
 

Олександр Таран, прес-служба СК “Сокіл”

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.