ИспанияИспания-2021/22. Тур 14. LIVE!ВетераныСуперкубок України 40+. Чорне море (Одеса) – Володимирівка (Волинська область). LIVE!Чемпионат ЕвропыВизначено календар відбіркового турніру жіночого Євро-2023Экстра-лигаЕвгений Серый: «Из-за кадровых проблем команда превратилась в монолит из восьми игроков» Юношеский футзалВизначено заявку юнацької збірної України (U-19) на матчі проти ІспаніїКазахстанБиржан Оразов: «Первый футзальный доход я получал, играя в коммерческих турнирах»Чемпионат ЕвропыАндрей Афанасьев: «Когда долго не выигрываешь трофеи, любой результат, кроме победы, воспринимается как неудача»Футзал в миреРейтинг УЄФА: збірна України піднялася на дві сходинкиЧемпионат ЕвропыКака: «Натурализация нужна не для чистого результата, а для развития футзала в стране»Чемпионат ЕвропыИтоги ЕВРО-2022РоссияАлександр Попов: «Милованову и Абрамовичу не дали шансов на Евро-2022»Сборная УкраиныУ Києві відбулася зустріч журналістів із головним тренером та гравцями збірної УкраїниЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Приємно, коли підходили гравці і тренери інших команд, і казали, що у нас дуже гарна команда»Чемпионат ЕвропыЮрий Кобзарь: «Выступление Абакшина и Чернявского, игравших за любителей, говорит об огромном потенциале украинского футзала»Сборная УкраиныПетро Шотурма: «У півфіналі при пробитті пенальті взяв на себе відповідальність, як капітан»Чемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Хочу побажати Кака здоров’я та успіхів, а збірній Казахстану увійти в топчетвірку команд світу»Футзал в миреАргентина – переможець Копа АмерикаСборная УкраиныВасилий Симонов: «Желаю «Продэксиму» в ближайшем будущем гордиться воспитанниками херсонского футзала»Сборная УкраиныУболівальники зустріли збірну України по прильоті з Нідерландів в аеропорту БориспільЧемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом Европы

НФК «Ураган» та ФК «Чорне море» налагоджують співпрацю!

НФК «Ураган» та ФК «Чорне море» розширюють географію партнерських відносин

Народний футбольний клуб «Ураган» продовжує роботу над розширенням партнерських відносин з футзальними клубами України. Наразі було досягнуто домовленості про співпрацю з амбіційним клубом ФК «Чорне море» з Одеси.
 
Під час проведення в Івано-Франківську ІІ туру Вищої ліги U-15 до клубного офісу НФК «Ураган» завітала делегація з Південної Пальміри — юні футзалісти та їх досвідчені наставники. В офісі клубу хлопчаки мали нагоду ближче познайомитись з структурою НФК «Ураган», дізнатись більше про історію та сьогодення франківської команди, а згодом навідались і до клубного фан-шопу, де були вражені концепцією Лігва Драконів і охоче робили знімки біля пам’ятних трофеїв клубу.
 
Під час дружнього візиту відбулась зустріч виконавчого директора НФК «Ураган» Олега Ковальського та представників ФК «Чорне море» Федора Пилипіва та Олександра Гірки на якій було визначено вектор співпраці обох клубів щодо підготовки талантовитих футзалістів та можливості у майбутньому залучати найкращих вихованців «Чорного моря» до лав команд НФК «Ураган» і всіляко сприяти розвитку партнерських відносин обох клубів.
Враженнями від візиту з пресслужбою НФК «Ураган» поділився тренер ФК «Чорне море» Федір Пилипів.
 
— Як Ви знаєте, в Одесі створена ветеранська команда ФК «Чорне море» і саме при ній ми організували дитячо-юнацькі команди різних вікових категорій, — розповідає Федір Михайлович. — Розпочалось все чотири року тому, коли я запропонував нашому президентові Сергію Валерійовичу Торшину створити саме дитячу команду. Вдячний Сергію Валерійовичу, який підтримав мою ідею та організував все з юридичною точки зору, тож ми з Олександром Гіркою, який на той час працював в Чорноморську, взялись тренувати дітей. З самого початку створення і до тепер ставимо перед собою завдання виховання дітей, адже важливо привити їм змалечку здоровий спосіб життя та повагу до близьких.
 
— Скільки зараз займається дітей в клубі?
— Зараз в командах нашого клубу займаються більше півсотні дітей, а базовими є дві вікові категорії — U-13 та U-11. Саме цими командами ми й беремо участь у чемпіонаті України. Самі розумієте, в Одесі є багато потужних футбольних шкіл («Чорноморець», «Атлетік») з якими складно конкурувати, але ми робимо свою справу і якщо колись нас не сприймали серйозно, то зараз самі батьки бачать прогрес своїх дітей після занять у нас і розуміють який високий рівень підготовки у нашому клубі. Дехто скептично ставиться до футзалу, але я вважаю, що пройшовши школу саме футзалу дитина може легко адаптуватись і у великому футболі. Важливим є й той факт, що в нас діти займаються безкоштовно завдяки Сергію Валерійовичу, який оплачує буквально все з власної кишені, а це доволі важливо в теперішній час.
 
— Як виникла ідея співраці з НФК «Ураган»?
— Насправді, це моя ініціатива. Я колись грав в «Урагані», ставав чемпіонам разом з командою, знаю, як тут все організовано. Тож мені хочеться, щоб діти, які займаються в «Чорному морі» прогресували і бачили перед собою перспективу. В «Урагані» побудований потужний клуб, є команда Екстра-ліги, хороші юнацькі команди. Думаю, наші співпраця стане поштовхом для дітей, щоб вони розвивались та мали можливість продовжити кар’єру в такому клубі як «Ураган».
 
— Хлопці залишились задоволеними після візиту до «Урагану»?
— Та я вже «пошкодував», що привів їх до «Урагану» (сміється — ред.). Після візиту до офісу та фан-шопу у хлопців було скільки емоцій, що мені складно було налаштувати їх на наступну гру в чемпіонаті. У них завтра гра, а вони думають про «Ураган», діляться емоціями і говорять, як було б добре потрапити саме туди. Це дуже добре, адже хлопці «загорілись», побачили як працює хороший клуб і були в приємному шоці. Дуже радий, що «Ураган» пішов нам на зустріч в плані співпраці і наші діти у майбутньому зможуть проявити себе на найвищому рівні.
 
Джерело –
пресс-служба НФК «Ураган»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.