Чемпионат ЕвропыПортугалия защитила титул и стала двукратным чемпионом ЕвропыЧемпионат ЕвропыІгор Чернявський: «Не кожна команда створює таку кількість гольових нагод біля воріт збірної Іспанії як ми»Кубок УкраиныParimatch Кубок України-2021/22: 1/8 фіналу. Матчі-відповіді. Результати, огляди, відеоЧемпионат ЕвропыІгор Корсун: «Ми працюємо саме заради таких емоцій, які були під час чемпіонату Європи»Чемпионат ЕвропыДмитрий Бербенцев: «Некрасивы высказывания диванных экспертов и лживых тренеров о нашей сборной и «Продэксиме»Чемпионат ЕвропыПетро Шотурма: «Ми зробили все, що могли, проте, думаю, у майбутньому ще скажемо своє слово»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 6: Аргентина у фіналі зійдеться з ПарагваємЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Я хочу, щоб гравці самі повірили, що можна перемагати найкращі збірні»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна поступилася Іспанії та посіла четверте місцеЧемпионат ЕвропыСергей Скорович: «Для победы в финале нужно выложиться без остатка»Чемпионат ЕвропыЗики Те: «Мы ожидаем сложный матч, но уверены, что победа останется за нами»Чемпионат ЕвропыУкраїна – Іспанія: передматчева пресконференція. Косенко, Радевич: «Спробуємо знайти слабкі місця іспанців»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Финал. Португалия – Россия. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Матч за 3 місце. Іспанія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Суперечливі епізоди матчу Україна – РосіяЧемпионат ЕвропыКарлос Ортис: «Мы не можем вновь уехать домой без медалей»Чемпионат ЕвропыСтанислав Гончаренко: «Результат на Евро – стечение обстоятельств, идеальный вариант тренера сборной – Максим Павленко»ВетераныЧемпіонат України "40+". Зона "Схід". День 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Португалия снова в финале, Испания поспорит за бронзу с УкраинойЧемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Подопечные Александра Косенко еще раз доказали, что сильны командой»

Фінал восьми чемпіонату України серед ЗВО відбудеться у Сумах

Стало відомо про те, у якому форматі буде дограно сезон у чемпіонаті України з футзалу серед закладів Вищої освіти сезону 2019/2020 рр.


Найкращі студентські футзальні команди України зіграють у «Фіналі восьми». Цей формат замінить «Фінал чотирьох», який був у попередніх сезонах.

Зазначимо, що «Фінал восьми» чемпіонату України серед ЗВО проводитиметься у Сумах. Дати проведення вирішального етапу змагань – з 7 по 9 липня. Команди, які програють у чвертьфіналах, боротимуться за 5-8 місця. Півфіналісти ж боротимуться за медалі. Усі поєдинки турніру проходитимуть на майданчику легкоатлетичного манежу СумДУ.

Коментар від провідного фахівця Всеукраїнської футбольної асоціація студентів Юрія Кондратьєва.

– Так, дійсно, команди підтримали ініціативу ВФАС дограти чемпіонат. У зв’язку з карантином було прийняте рішення зіграти “Фінал восьми” замість “Фіналу чотирьох”. Вирішено, що фінальний етап пройде в легкоатлетичному манежі СумДУ з сьомого по дев’яте липня. Зараз уже є чотири команди, які автоматично пройшли далі. Це переможці своїх груп. Інші чотири команди мають зіграти у період до шостого липня ігри плей-оф. Це другі та треті місця в своїх зонах.

– Як буде проходити “Фінал восьми”?

– Усі команди будуть грати усі три дні. Ті, що програють у перший день, будуть вести бороться за 5-8 місця, решта – за комплект нагород. Ми плануємо визначити усі місця з першого по восьме.

– Розкажіть, що отримає переможець турніру?

– Кубок та медалі точно. Зараз найважливіше дограти сезон і визначити переможця. Побачимо, якою буде ситуація в наступному сезоні, можливо, команда-переможець також у наступному році поїде на чемпіонат Європи і отримає якусь фінансову допомогу від ВФАС. Але зараз про це рано говорити. 

Отже, “СумДУ” в плей-офф за право потрапити в “Фінал восьми” зіграє проти Національного університету харчових технологій (“НУХТ”). Дати матчів ми повідомимо додатково. 

За матеріалами пресслужби ВФАС і пресслужби «Food Centre-СумДУ»

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.