Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 19 тур. LIVE!Первая лига Матеус Рамірес Кордейро – гравець ФК "SkyUp"Экстра-лига«ХІТ» – «Ураган». Історія зустрічей: неймовірний паритетЧемпионат ЕвропыСимволічна збірна Євро-2022: Ципун – у стартіИспанияИспания-2021/22. Тур 14. Две ничьи и хет-трик Давида АльваресаРоссияСуперлига-2021/22. Тур 10. LIVE!ВетераныЧемпіонат України 40+. Захід. LIVEЧемпионат ЕвропыИгита: «Уеду отсюда, только если будет какое-то нереальное предложение...»ИталияАндре Броканело очолив італійський «Арциньяно»Экстра-лигаВладислав Воронцов став новим гравцем АФФК «Суми»Экстра-лигаЄвген Ривкін «Збірна України зробила собі добрий плацдарм для вирішення медальних завдань у майбутньому»КиевСергей Степаненко: «Вообще не знаю как арбитры работают – я бы не смог выслушивать, что о тебе думают»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022: тактические трендыЧемпионат ЕвропыАртем Фаренюк: «У відборі на чемпіонат світу Сербія була значно сильніше, ніж на Євро – щось з ними сталося»ВетераныСуперкубок України 40+. Чорне море (Одеса) – Володимирівка (Волинська область). LIVE!Чемпионат ЕвропыВизначено календар відбіркового турніру жіночого Євро-2023Экстра-лигаЕвгений Серый: «Из-за кадровых проблем команда превратилась в монолит из восьми игроков» Юношеский футзалВизначено заявку юнацької збірної України (U-19) на матчі проти ІспаніїКазахстанБиржан Оразов: «Первый футзальный доход я получал, играя в коммерческих турнирах»ИспанияИспания-2021/22. Тур 14. LIVE!

Україна зменшить фінансування футзалу на 2021 рік

Держава продовжить зменшувати фінансування футзалу і у новому році

 
На 2021 рік заплановано виділити з бюджету 1 мільйон 310 тисяч гривень на фінансування футзалу. Це на 90 тисяч гривень менше, ніж було виділено минулого року. Важко сказати з чим пов’язані такі зміни, але точно не з пандемією, бо на більшість інших видів спорту заплановано виділити більші кошти проти попереднього року. Можливо, однією з причин цього стало те, що збірна України не пробилася на Кубок світу.

З цією сумою футзал опинився на 18 місці за фінансуванням серед усіх неолімпійських видів спорту у нашій державі. Для прикладу, на пляжний футбол заплановано виділити майже в 4 рази більшу суму, а на шашки більше на ті ж самі 90 тисяч гривень.

Україна з року в рік зменшує фінансування футзалу. Нагадаємо, що 2018 року на футзалу було виділено 3 403 660 гривень, а 2019 року уже 2 538 884 гривні.

За матеріалами ua.tribuna.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.