Дети У неділю в Черкасах стартує «Кубок Олександра Ковпака»ЧеркасскаяЧеркаси, чемпіонат області з футзалу: прев'ю 4-го туруДнепр25.12. Днепр. Дивизион А. 10-й тур. Он-лайн.ХмельницкаяПреміум-ліга: матчі 1/16 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!ДетиОн-лайн відеотрансляція матчу ДЮСШ “Спортлідер+” – “Енергія-Інтер”!ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 9-й тур. Превью к матчамЖитомирЖитомир: он-лайн центральних матчів футзального уік-енду (24-25 грудня)ДонецкаяВ ожидании 4-го тура 2-й Лиги АФЛУ КраматорскаХерсонХерсон: вирішальні матчіЖитомирскаяФК “Атлет-Житомир” виграє перший матч дуелі з СК “Візаж”СумыВідкритий чемпіонат міста Суми. Анонс сьомого туруКиевАнонс Первой лиги Киева. Сможет ли "Конструктив" остановить "Джуниорс" и другие матчи седьмого тураКиевАнонс предновогоднего тура Второй лиги чемпионата КиеваАматорыДруга ліга: друга перемога “Візи Вторма”С Днем рождения, друзья!УкраинаМФК "Енакиевец" сегодня исполнилось 16 лет (ВИДЕО/ФОТО)ВолынскаяЛуцьк запрошує на зірокУкраинаОлександр Сухов: 18-20 років - це вік, в якому вже треба показувати результат ВолынскаяЧемпіонат Волині серед дітей. Стартовий тур – маса емоційЛьвовскаяОлександр Стефанків: Футзальний потенціал Львівщини використовується не в повній мірі. Мусимо це змінити

Кубок святого Миколая: ДЮСШ «Спортлідер+» та ДЮСШ «Дунаївці» стають першими переможцями!

Завершився дебютний розіграш всеукраїнського футзального турніру «Кубок святого Миколая», який тривав у Хмельницькому впродовж двох днів, 19-го та 20-го грудня. Дані змагання були організовані Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області спільно з Головним управлінням національної поліції у Хмельницькій області. Відзначимо, що боротьба за призові місця тривала відразу у двох вікових групах, в кожній з яких приймало участь по чотири учасники, які визначали імена переможця та призерів за підсумками колового турніру.

У старшій віковій групі, в якій змагалися юнаки 2004-2005 років народження, рівних не було господарям турніру, ДЮСШ «Спортлідер+», яка здобула перемоги у всіх трьох зустрічах на турнірі. Підсумкове «срібло» виборов ще один представник Хмельницького у цих змаганнях – ДЮЦ «Іскра», призову трійку ж замкнули вихованці львівської «Енергії-Інтер».

У молодшій віковій категорії, в якій виступали юнаки 2006-2007 років, кращими стали вихованці ДЮСШ «Дунаївці», здобувши перемоги над усіма своїми суперниками. Що цікаво, у всох трьох випадках підопічні Вадима Глуховатого перемагали з однаковим рахунком – 3:1. «Срібло» на фініші виборола «Енергія-Інтер» з Львова, а ось бронзові нагороди дісталися вихованцям ДЮСШ «Спортлідер+».

«Дуже приємно, що вдалося організувати цей турнір. День святого Миколая – особливе свято для усіх дітлахів, і приємно, що його вдалося провести під знаком яскравого футзалу та популяризації здорового способу життя. Прикладемо максимум зусиль аби турнір став щорічним» – підбив підсумки першого за ліком розіграшу «Кубку святого Миколая» президент Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, Іван Ярославович Гончар.

Завершила турнір ж яскрава церемонії нагородження, під час якої абсолютно усі учасники отримали в подарунок сувеніри від організаторів, а переможці, призери та кращі в індивідуальних номінаціях були нагороджені кубками, дипломами та пам’ятними відзнаками.

Джерело - sokil.km.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.