КиевВторая лига Киева. Очередной «технарь» для «Укрмагнезита», «Гефест» бодается против «Linevich Group» и крупная победа «Эвереста»ДонецкаяДонецкая область. Ветераны завершили футзальный сезонКиевПервая лига Киева. «Атлетик» заканчивает год без поражений, «Банкиры» забивают восемь голов, а Крошан побеждает «Конструктив»КиевКиев. Первая лига. 7-й тур. ОбзорыЧеркассыСимволічна збірна 4-го туру чемпіонату Черкаської області (усі ліги)СумыСуми: лідер вперше втрачає очкиХмельницкаяПреміум-ліга: фаворити синхронно крокують до чвертьфіналу КубкуЖитомирАтлет-Житомир виривається у лідери групи 2 Другої ліги Чемпіонату України (+відео)ВолынскаяВолинь: кому канікули, а кому робота над помилкамиЖелтые ВодыЖелтые Воды: без сенсацийЗапорожьеЗапорожье, 8-й тур: АРПИ уходит в отрыв (+видео)ДнепрДнепр. Дивизион А. 10-й тур. ОбзорыХарьковскаяХарьков: праздничное настроение для «Монолита» и «Plarium» (обновляется)УкраинаЕкстра-ліга. Підсумки 13 туру (+відео)ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 9-й тур. Три разгрома, но не без интригиДетиАтлет-2007 переміг в фіналі Меморіалу Максима МоскалюкаДонецкаяНападающий «Олимпика» Гринь стал инициатором массовой драки во время матча Кубка Мариуполя по мини-футболу ЖитомирскаяРезультати заключних матчів першого кола Чемпіонату м. ЖитомираИвано-ФранковскаяОсновний етап Шкільної ліги: відчайдушні матчі «Золотої» та «Срібної» лігЧеркассыЧеркаси. Вища ліга, 4 тур. "Рятівник" продовжує перемагати

ФК “Атлет-Житомир” виграє перший матч дуелі з СК “Візаж”



У четвер, 22 грудня, відбулася перша серія двоматчевого протистояння ФК “Атлет-Житомир” – СК “Візаж” у рамках першого кола Чемпіонату Житомира з футзалу. Обидві команди знаходяться в трійці лідерів турнірної таблиці і втрачати очки в заключній грі цього року ніхто не хотів.

ФК “Атлет-Житомир” – СК “Візаж” 6:3 (3:2)

Голи: Коваль 3, 39; Біляченко 9; Тищенко 19, 38; Литвиновський 39 – Мазуренко 11; Омелянчук 16; Чупринський 23

Попередження:  Мухін – немає.

Майже весь матч команди йшли нога в ногу. Відкрив рахунок капітан “Атлет-Житомир” Юрій Коваль уже на третій хвилині, а уже через шість хвилин Біляченко подвоює перевагу своєї команди. Така ситуація зовсім не влаштовувала “Візаж” і вони стали наздоганяти суперників. Всередині першого тайму Мазуренко забиває перший гол для своєї команди, а на 16-й хвилині Омелянчук зрівняв рахунок. За хвилину до кінця першого тайму Тищенко втретє влучає у ворота “Візажу” – 3:2 на користь “атлетів”.

“Візаж” не збирався «пасти задніх» і на початку другого тайму знову зрівняв рахунок: Чупринський пробиває по воротах суперника і ні голкіпер, ні гравці не змогли зупинити круглого. “Атлети” ж знову намагалися вирватись вперед, але все марно, що неабияк рознервувало обидві команди. До фінального свистка залишалось три хвилини, аж поки Тищенко знову не вивів “Атлет-Житомир” вперед. Під ейфорією на останніх хвилинах “атлети” вирішили витиснути з матчу максимум і забили ще два голи. Їх авторами на 39-й хвилині стали Коваль та Литвиновський – 6:3 на користь ФК “Атлет-Житомир”.
 


 

Нагадаємо, що у неділю, 25 грудня, на “Атлет-Житомир” та СК “Візаж” очікує друга серія дуелі цього разу у рамках Другої футзальної ліги України. Матч відбудеться у залі ФОКу, початок о 15:00.

Джерело - futsal.zt.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.