КиевВторая лига Киева. Очередной «технарь» для «Укрмагнезита», «Гефест» бодается против «Linevich Group» и крупная победа «Эвереста»ДонецкаяДонецкая область. Ветераны завершили футзальный сезонКиевПервая лига Киева. «Атлетик» заканчивает год без поражений, «Банкиры» забивают восемь голов, а Крошан побеждает «Конструктив»КиевКиев. Первая лига. 7-й тур. ОбзорыЧеркассыСимволічна збірна 4-го туру чемпіонату Черкаської області (усі ліги)СумыСуми: лідер вперше втрачає очкиХмельницкаяПреміум-ліга: фаворити синхронно крокують до чвертьфіналу КубкуЖитомирАтлет-Житомир виривається у лідери групи 2 Другої ліги Чемпіонату України (+відео)ВолынскаяВолинь: кому канікули, а кому робота над помилкамиЖелтые ВодыЖелтые Воды: без сенсацийЗапорожьеЗапорожье, 8-й тур: АРПИ уходит в отрыв (+видео)ДнепрДнепр. Дивизион А. 10-й тур. ОбзорыХарьковскаяХарьков: праздничное настроение для «Монолита» и «Plarium» (обновляется)УкраинаЕкстра-ліга. Підсумки 13 туру (+відео)ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 9-й тур. Три разгрома, но не без интригиДетиАтлет-2007 переміг в фіналі Меморіалу Максима МоскалюкаДонецкаяНападающий «Олимпика» Гринь стал инициатором массовой драки во время матча Кубка Мариуполя по мини-футболу ЖитомирскаяРезультати заключних матчів першого кола Чемпіонату м. ЖитомираИвано-ФранковскаяОсновний етап Шкільної ліги: відчайдушні матчі «Золотої» та «Срібної» лігЧеркассыЧеркаси. Вища ліга, 4 тур. "Рятівник" продовжує перемагати

Черкаси, чемпіонат області з футзалу: прев'ю 4-го туру


Цієї неділі на черкасців чекає останній футзальний вікенд у 2016 році.


Неділя, 25 грудня

Розклад матчів чемпіонату області:

Мелагрейн - Дніпро-80-ТОП Дома 9-00 (Перша ліга)
Спартак - Мошни  10-00 (Вища ліга)
Рятівник - Яснозір'я 11-00 (Вища ліга)
Шевченків Край - Росава 12-00 (Вища ліга)
Катеринопіль – Рось-ЧПТ 13-00 (Перша ліга)
Шарм - Епіцентр 14-00 (Екстра-ліга)
Матусів - Батьківщина 15-00 (Перша ліга)
Юрія-Фарм - Шполабудматеріали 16-00 (Перша ліга)
Солтекс - ЛНЗ-Лебедин 17-00 (Екстра-ліга)
Валюк - Хімелектробуд 18-00 (Екстра-ліга)
Рувер - Енергія 19-00 (Екстра-ліга)
Цетус - Одна Родина  20-00 (Екстра-ліга)
Черкаси - Арка 21-00 (Вища ліга)

Центральні матчі:
11:00 "Рятівник" – "Яснозір'я" (Вища ліга)
Вже об 11 ранку на нас чекає видовищна заруба лідерів і одночасно найцікавіших команд вищої ліги. "Рятівник" у четвер повернувся з 
перемогою над чернігівськими "Сєвєрянами" (6:4) із чемпіонату України серед вищих навчальних закладів і готовий далі крушити суперників. У цьому запевнив капітан команди Владислав Панченко. 

 

"Яснозір'я" з іншого боку теж має намір перекусити пожежників, бо поразка 0:5 від "Шевченкового краю" аж ніяк не входила до планів команди Григоришина. Подивимося, хто вийде переможцем із цієї пари. 
Прогноз: 3:5

12:00 "Шевченків край" – "Росава" (Вища ліга)
Не менш значущим, аніж протистояння на годину раніше, стане зіткнення "Шевченкового краю" з "Росавою". Гравці з Городища нарешті відчули смак перемоги і адаптувалися до високого рівня й умов чемпіонату. Це зповна відчуло "Яснозір'я", якому довелося витягнути п'ять сухих м'ячів із сітки. Подивимося, на що розраховує "Росава", яка ще потужніше розбила розбалансований "Спартак" (10:2). Обидві команди будуть сконцентровано готуватися до важкого матчу, бо щойно хтось розслабиться – опиниться за бортом. 
Прогноз: 1:3

13:00 "Катеринопіль" – "Рось-ЧПТ" (Перша ліга)
"Рось-ЧПТ" вдало дебютувала серед обласних команд. Переживання Сергія Сердюка, тренера "ЧПТ", щодо сил власних підопічних потихеньку набувають форми впевненості. Дві виграні гри з двох і різниця 8:1. У "Катеринополя" справи інакші: за три матчі "червоні" зібрали всього три очки і мають різницю забитих-пропущених 11:11. Цікавинка матчу полягає в прямо протилежному кадровому забезпеченні суперників. Завдяки досвідченим виконавцям, як-от: Білоус, Плахотнік і Король – "Катеринопіль" може легко виграти зустріч і поставити на місце молодих візаві. 
Прогноз: 1:4

 

14:00 "Шарм" - "Епіцентр" (Екстра-ліга)

"Епіцентр" зараз перебуває не в найкращій формі. Команда посідає останню сходинку Екстра-ліги з найгіршими показниками і всього одним очком. Але це Екстра-ліга. Тут усі команди приблизно рівні, тому "Шарм" може так само втратити очки з "будівельниками", як і з "Хімелектробудом". Варто хоча б трішки недооцінити суперника і все - ти з "нулем". Тим паче "Епік" рано чи пізно має вистрілити. У команди для цього все є: легендарний тренер, який і сам може вийти "повозити" кого завгодно, хороший підсилений склад, підтримка керівництва - залишається тільки спрямувати це в правильне русло. Попри відчутну перевану "Шарму", сподіваємося на інтригу в цьому матчі.

Прогноз: 3:0

16:00 "Юрія-Фарм" – "Шполабудматеріали" (Перша ліга)
Найзапекліше протистояння в першій лізі. Із такими складами, як у фармацевтів і "Будматеріалів", можна солідно штовхатися в лізі вищій. Але це інша історія. У неділю "Юрії" знову буде важко. Мачульський і Трандафілов, головні зірки команди, отримають лише годину відпочинку після гри за "Шарм" проти "Епіцентру" і вийдуть на паркет не зовсім свіжими, як минулого туру. У Мачульського аж тиск підскочив і довелося грати з ватою в носі. І від цього злісно потирає долоні "Шполабудматеріали", яка своїм зіграним рівноцінним складом готова скористатися слабинкою опонента. Проте буде слабке місце і у "білих" – через дискваліфікацію не допоможе воротар Олексій Мальчик, який зарекомендував себе відважним і надійним голкіпером, що справляє гарне враження. А як відомо, воротар – півкоманди. 
Прогноз: 0:4

17:00 "Солтекс" – "ЛНЗ-Лебедин" (Екстра-ліга)
Ну що? Зможе шполянський "ЛНЗ" зіпсувати настрій "роботам" із "Солтексу", які, здається, перемагають уже на автопілоті? Ні напружений графік, ні озброєні суперники, ніщо не може зупинити команду Солов'я, що, на секундочку, лідирує в усіх чотирьох турнірах, де бере участь! Із 69 можливих сумарних очок у всіх змаганнях "Солтекс" набрав 62. Утім, шполяни не мають звертати уваги на всі ці цифри, а просто виходити і показувати те, що вони вміють. А вміють рівно стільки ж, скільки й суперник. Просто треба це грамотно реалізувати. 
Прогноз: 2:1

18:00 "ПП Валюк" – "Хімелектробуд" (Екстра-ліга)
"Хімелектробуд" вже достатньо пошумів у цьому сезоні. Ані "Рувер", ані "Шарм", ані "Одна Родина" не змогли обіграти цю молоду амбітну команду. На черзі "ПП Валюк", який має на це всі шанси. Команду по праву можна назвати найшвидшою в чемпіонаті. Четвірка Дмитренко, Стайков, Остренко, Султанов закружить голову передачами і, доки будеш кліпати очима, м'яч уже опиниться в сітці. Слід зупинитися саме на Султанові. Він приєднався до команди лише в останньому матчі, але вже проявив свою вибуховість і нелюдську мобільність. Таких футболістів у "Хімелектробуда" точно немає. Натомість є лідер команди і кращий бомбардир Авер'янов, який не вибачає суперників, опиняючись перед воротами. На нас чекає цікавий матч. 
Прогноз: 2:2


Джерело - cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.