ТурнирыКубок Водяна-2021. ПревьюЖенский футзал«Леонас - Университет Драгоманова» представил двух новичковБеларусьУчита переходит в «Столицу»Чемпионат ЕвропыСтали известны подробности жеребьевки отборочного раунда ЕВРО U19Детский футзалПідсумки засідання Комітету ДЮФ АФУ: Суперкубок України і заборона на вкидання м’яча за центр майданчику під час ударів від ворітПольшаСторожук и Перкович – из «дьяволов» в «драконы»Первая лига Іван Скіцко – головний тренер «Славути»Турниры«Яско» – переможець «Odessa Open Cup-2021». WeekendЭкстра-лигаІгор Черненко: «Особисто мені соромно, коли ми приймаємо наших суперників у педуніверситеті, але інших варіантів немає»БеларусьЭдимар – новый игрок «Столицы»Бразилия«Магнус» – обладатель Кубка Бразилии-2021Аматоры«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. Огляд матчів другого ігрового дняЭкстра-лига«ХІТ» завершив тренувальний збір в УжгородіИспанияМигелин: «Я хочу чувствовать себя игроком, а не пенсионером»Экстра-лига«ДЕ ТРЕЙДИНГ» завершил первый этап подготовки к Экстра-лигеФутзал в миреСборная Ирана – победитель Continental Futsal Championship-2021РоссияИван Мельников: «Мы будем придерживаться своей модели»ПольшаВиталий Лисниченко переходит в «AZS UW DARKOMP Wilanów»БеларусьБарбозинья – игрок «Столицы»БразилияМаркіньйос Шав’єр: «Я вірю в майбутнє футзалу, коли всі головні люди в нашій грі перестануть боятися говорити правду»

Львівська «Енергія» відзначила 20-річчя створення

Учора, 27 травня, у Львові відбулись урочистості з нагоди ювійленої річниці створення спортивного клубу «Енергія».


За час існування клуб тричі виборював титул чемпіона Україна та 5 разів ставав володарем Кубку України.
 

Привітав клуб з 20-річчям створення голова Львівської ОДА Максим Козицький. У вітальному слові він наголосив, що «Енергія» – це клуб, який може похвалитись традиціями і яскравими перемогами на національній арені.

«А особливо приємно те, що це клуб, який створений і підтримується бізнесом. Бо розвиток спорту державою, місцевим самоврядуванням – це одне, це те що має апріорі бути, а коли до справи долючаються підприємці, ми виходимо на зовсім інший рівень», – зазначив Максим Козицький.
 

Керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як наголошує, що футзал – один з найпопулярніших та наймасовіших видів спорту.

«Те, що в області є така зразкова команда, гравці якої неодноразово отримували виклики до складу національної збірної, насправді суттєво допомагає у популяризації цього виду спорту на Львівщині. Переконаний, що попереду у команди ще більше успіхів та чемпіонських титулів», – зауважув Роман Хім‘як.
 

З нагоди ювілею клуб підготував для вболівальників фільм про історію та успіхи команди. Фільм розповідає про шлях до перших перемог, про три чемпіонства та інші нагороди, європейську арену, кубкові рекорди і майбутнє клубу. У ньому чимало цікавих моменти важливих матчів, красиві голи та емоції, інтерв’ю засновників клубу, ключових гравців і тренерів. Переглянути відео можна тут: “ЕНЕРГІЯ”-2О РОКІВ !

Дежрело - sport.loda.gov.ua
Фото: Львівська обласна рада.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.