ЛитваОлександр Даниленко очолив литовський «Вікінгай»Чемпионат мираЛеозиньо: «Наш главный соперник – Аргентина»Чемпионат мираАмиржан Муканов: «Матч может сложиться тяжело»Детский футзалСуперкубок України (U-11). Представлення учасниківЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 4 тур. «Енергію» скинули з вершини, Волянюк відривається від конкурентівЖенский футзалАлина Горобец: «Приехала в футбольную сборную: Ты куришь? – Нет. – Хочешь, научим?»Чемпионат мираВалерио Скалабрелли: «Иран может дойти до финала»Чемпионат мираСергей Скорович: «Вьетнам – команда подвижная, мобильная, быстрая»Экстра-лигаВиталий Скорый: «Во многих моментах виден опыт Дмитрия Бербенцева, а в целом наши взгляды совпадают»ПольшаСуперкубок Польши-2021. LIVE!Чемпионат мираКазахстан vs Таиланд: победитель известен?Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Прагнемо переглянути тих гравців, на яких зможемо розраховувати у подальшому»Чемпионат мираКубок світу-2021. День 9: Парагвай, Японія та Сербія завершують формування списку 16 командЛига чемпионов УЕФАВизначено час і дати проведення матчів Ліги чемпіонів в Івано-ФранківськуЧемпионат мираАрнольд Кнауб: «В 1/8-й финала чемпионата мира слабых соперников не бывает»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 1. Разгром «Столицы» и покер Евгения КлочкоСборная УкраиныУ складі збірної України відбулася друга заміна гравця на матчі з РумунієюЖенский футзалКубок України серед жінок 2020/21: фаворити рознесли суперниць і вийшли у півфіналЧемпионат мираКубок світу-2021. День 8: Бразилія та Португалія виграють свої групиПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 2. Украинский день в Лешно

Ярослав Пєсоцький: «Маю надію, що АФУ зможе знайти десяту команду, яка буде відповідати рівню Екстра-ліги, бо такі точно є»

Головний тренер АФФК “Суми” Ярослав Пєсоцький у інтерв’ю розповів свою думку стосовно жеребкування календаря Екстра-ліги наступного сезону.


Нагадаємо, цьогоріч команди вперше зіграють у три кола, а у першому турі сумчани прийматимуть львіську “Енергію”. Повна версія календаря доступна за посиланням.

“Складно наразі давати об’єктивну оцінку самому жеребкуванню. Якісь висновки можна робити уже після того, як буде зіграна певна кількість матчів, і логічно буде сказати, вдале воно було чи ні. Але, напевно, згадувати про це уже ніхто не буде.

Зараз процес підготовки до нового сезону йде повним ходом. Ми завжди іх говоримо (і сьогоднішнє інтерв’ю – не виняток): яким би не було жеребкування, все залежить лише від нас і від якості зробленої нами роботи.

На мою думку, позитивний момент те, що ми зіграємо перший матч вдома. Дуже хотілося розпочинати в Сумах, де нас зможуть підтримати рідні, близькі, сумські фанати та любителі футзалу.

На жаль, немає десятої команди, не хотілось би пропускати тури, але нічого не поробиш. У нас виникає така ситуація, що тільки війдемо в сезон, а в третьому турі – пауза. Маю надію, що АФУ зможе знайти десяту команду, яка буде відповідати рівню Екстра-ліги. А такі команди в Україні точно є”, – сказав Пєсоцький.

Джерело  foodcentresumy.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.