Ивано-ФранковскАМФІФО: лідери зміцнюють позиціїХарьковскаяХарківський футзал 2 випуск 31 кубок ФК УніверХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 31-го Кубка ФК УниверДнепровскаяДнепр Libertad: чемпионский матч!ДетиСтартувала шкільна футзальна ліга ХмельницькогоВолынская“Адреналін06” – перший дитячий Чемпіон Волині з футзалуКиевПавло Присяжнюк: "Мої вісім років в футзальному житті..."Первая лига 18.02. Первая лига. Delivery (Одесса) - Эпицентр К3 (Киев). Он-лайн. 13.30Днепр18.12.Кубок Днепропетровской области. Финал. Екатеринославхлеб — Мясная традиция 12.00 LIVEПолтавская18.02.17. ФУТЗАЛ. Кременчуг - Полтава. LIVE. 13:00УкраинаДруга ліга України. «Княжий Ринок» мінімально обіграв «Ураган-2»УкраинаМаксим Павленко: «Налаштовуюсь виключно на роботу тренером»ДнепровскаяВалентин Сопільняк: «М'ясна Традиція» зараз знаходиться в процесі побудовиДнепровскаяСпортивные залы: здесь пройдут игры Всеукраинского финалаЗакарпатскаяУжгород. Анонс 6 туру ЗакарпатскаяУжгород: #ЧасФутзалу V випускОдесскаяПервая лига. «Эпицентр К Авангард» - «Эпицентр К10» 9:4. «Проклятие вторых таймов» не сработало!ХарьковскаяХарьков: лучшие голы 10-го тура Кубка СК "Вирта"ХарьковскаяХарьков: превью 11-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА - 2016-2017ДнепровскаяДнепр: прогнозы накануне финала: «Екатеринославхлеб» — «Мясная Традиция»

Офіційно: Скіцко подав у відставку, Павленко очолив «Ураган»

Головний тренер "Урагану" Іван Скіцко подав у відставку. Основною причиною такого вольового рішення послугувало припинення боротьби івано-франківської команди за Кубок України, де "Ураган" минулої суботи зазнав виїзної поразки (1:7) від львівської "Енергії" на стадії 1/8 фіналу.
 

У понеділок, 13 лютого, відбулася зустріч керівництва клубу з Іваном Скіцком, на якій було прийнято тренерську відставку і досягнуто згоди про припинення співпраці. Зважаючи на вагомий внесок у розвитку та становленні НФК "Ураган", Івану Васильовичу було запропоновано залишитись у структурі клубу, щоб своїми знаннями, навичками та досвідом сприяти вихованню майбутнього покоління талановитих "ураганівців".

З 14 лютого новим головним тренером "Урагану" призначено Максима Павленка, який має за плечима досвід граючого наставника. Саме в цій якості 41-річний футзаліст попередні два сезони очолював львівську "Енергію", яку привів до чемпіонства і був визнаний кращим тренером Екстра-ліги 2015/16 років.

Перед Максимом Павленком, який готуватиме команду до наступного виїзного матчу з "Юні-Ламаном", поставлене завдання сформувати новий тренерський склад і продовжити боротьбу за нагороди чемпіонату України. Співпраця з новим наставником розрахована до завершення цього сезону.
 

Джерело - http://uragan.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.