КазахстанХади Ахмади – игрок «Байтерека»Первая лига Іван Скіцко: «Славута» хоче не просто грати у Parimatch Екстра-лізі, а й там ставити перед собою високі цілі»Вторая лигаДмитрий Клочко: «Не знаю, что со мной было бы сейчас, если бы я выпивал, как в молодости»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 11-го тураСборная УкраиныОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ в УжгородіПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 14. Голевая серия Никиты МожейкоСборная УкраиныПідсумки 2021 року для жіночої національної збірної УкраїниПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. 11 тур. «Сокіл» здобуває першу перемогу, «бразильська» звитяга «ДЕ Трейдинга»

У битві лідерів "Продексім" здолав "ХІТ", "Сококіл" і "ДЕ Трейдинг" синхронно здобули перемоги і підтягнулися до решти команд

 
12 листопада

«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ) 4:2
16:00. м. Херсон, ХФСК
Арбітри: Євген Диннік (Одеса), Олексій Фесенко (Харків), Святослав Ключник (Миколаїв)
Хронометрист: Леонід Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: Олег Іванов (Дніпро)
Делегат: Віктор Таран (Житомир)

Голи: Клаудіньо, 13, 31, Микитюк, 21, Білоцерківець, 37 – Педяш, 3, Лебідь, 28
Попередження: Чернявський, 23, Сірий, 26 (обидва - ХІТ)
«Продексім»: Ципун – Бессалов, Микитюк, С. Моспан, Бессалов – Корсун (к), Зварич, Д. Сорокін, Білоцерківець – Даніель Роза, Кравцов, Малишко, Шотурма. Запас: Савенко.
«ХІТ»: Сухов – Сірий, Лебідь, Боргун, Школьний – Ліфер, Журба (к), Педяш, Чернявський – Літвінов, Поночовний. Запас: Сіріцький (вр), Кібиш.

У центральному матчі 11-го туру Parimatch Екстра-ліги сезону 2021/2022 «Продексім» у Херсоні переграв «ХІТ» з рахунком 4:2, а у нашої команди це лише перша поразка в сезоні.

Гра розпочалася у швидкому темпі, а столичні вже на третій хвилині вийшли вперед. Сергій Журба виграв верхову боротьбу, і покотив м’яч на порожні ворота – Олександру Педяшу залишалося лише переправити м’яч у сітку – 0:1.

Надалі були гострі моменти у обох воріт (у наших небезпечно пробивали Чернявський зі штрафного, Сірий та Школьний), а господарі зрівняли результат на 13-ій хвилині. Бессалов поборовся поблизу наших воріт, а неприкритий Клаудіньо розстріляв ворота Олександра Сухова – 1:1.

Нічийний рахунок протримався до перерви, а на початку другої половини «Продексім» вийшов вперед. Після розіграшу кутового Микола Микитюк змістився в центр і з середньої дистанції влучив у ціль – 2:1. Наші могли одразу відповісти, але Чернявський не влучив як слід по м’ячу біля лівої стійки воріт Кирила Ципуна, пізніше Євген Сірий спочатку пробив у голкіпера по центру, а потім у поперечину, і на 28-ій хвилині «ХІТ» таки домігся свого. Орест Боргун буквально вигриз м’яч у Да Рози, а Ярослав Лебідь красивим ударом пробив повз Ципуна – 2:2!

Одразу ж після цього двічі на ударній позиції опинявся Сірий, але забити йому не вдалося. А ось Клаудіньо на 31-ій хвилині вдався шедевр – бразилець пролетів лівим флангом у вистрілив в дев’ятку воріт Сухова – 3:2. Згодом міг зрівняти результат Лебідь, але з першої спроби пробив з розвороту поруч зі стійкою, а згодом поміж ніг Ципуну, проте воротар встиг забрати м’яч. Також прицільно били Чернявський та Журба.

А за три з половиною хвилини до фінального свистка мельники організували контратаку «три в два» і Микола Білоцерківець свій шанс не змарнував – 4:2.

Столичні одразу ж перейшли на гру з п’ятим польовим, проте херсонці оборонялися чітко і зберегли переможний рахунок.

«Продексім» завдяки цій перемозі набрав 25 очок і випередив «ХІТ» в турнірній таблиці. У наших залишилося 23 бали. На третій сходинці продовжує знаходитися «Ураган», який в Івано-Франківську сенсаційно поступився останній команді чемпіонату «Соколу» 2:3.

Наразі в Екстра-лізі наступає міжнародна пауза – збірна України проведе 15 та 16 листопада два контрольні поєдинки в Іспанії. Від «ХІТа» у збірну їдуть Лебідь, Журба, Педяш і Сірий. А наступний матч «ХІТ» проведе за тиждень – у Києві наша команда прийматиме івано-франківський «Ураган».

Джерело - Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»



АФФК «Суми» (Суми) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка)   2:4
17:00. м. Суми, палац студентського спорту СумДУ
Арбітри: Руслан Лутій, Дмитро Каркаєв (обидва – Київ), Олександр Єлшанський (Суми)
Хронометрист: Марія Мисловська (Суми)​
Спостерігач арбітражу: Юрій Воложенко (Харків) 
Делегат: Євген Петраков (Суми)

Голи: Виставной, 3 (а/г), Зеленкевич, 26 - Зеленський, 2 (а/г), Жуніньо, 31, 37, Виставной, 39
Попередження: Сметаненко, 14, Кефа, 27 - Дзюба, 21, Жуніньо, 39
Вилучення: Дзюба, 32 (друга ЖК, ДЕ Трейдинг)
На 30-й хвилині Лінекер (ДЕ Трейдинг) не реалізував дабл-пенальті (воротар)
На 31-й хвилині Дзюба (ДЕ Трейдинг) не реалізував дабл-пенальті (стійка)

АФФК “Суми” у грі 11-го туру Parimatch Екстра-ліги на власному майданчику поступилися “ДЕ Трейдингу” із Миколаївки – 2:4.

Події на майданчику почали розвиватися дуже швидко, і уже на другій хвилині Роман Зеленський невдало прийняв м’яч біля воріт, і той відскочив у сітку. Але буквально у наступній атаці Олег Виставной відповів взаємністю, підправивши м’яч у свої ворота. Більше голів у першому таймі команди не побачили.

Усе найцікавіше розпочалося після перерви. Денис Зеленкевич після шикарної передачі через весь майданчик вийшов один на один із воротарем на пробив у правий кут. Сумчани дуже швидко вичерпали ліміт фолів, і суперник почав бити дабл-пенальті. Спочатку Майкон не зміг переграти Балухту, а уже після сьомого фолу і удару Віталія Дзюби Жуніньо першим встиг на добивання.

Уже через кілька секунд Дзюба залишив майданчик за друге попередження, але це зіграло на руку гостям. Спотачку Жуніньо оформив дубль, а потім Виставной забив уже в пусті ворота.

Після цієї поразки “Суми” залишаються на сьомому місце з 9 очками. У “ДЕ Трейдингу” 7 балів, у “Сокола” – 5.

Джерело - foodcentresumy.com.ua





«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Сокіл» (Хмельницький)   2:3 (0:1)
17:00. м. Івано-Франківськ, КФВ
Арбітри: Олена Хомич (Луцьк), Орест Дуцяк (Дрогобич)​, Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Тарас Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Андрій Лютий (Львів) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Голи: Швед (21), Мих. Грицина (23) – Токар (5), Сохорук (26), Мик. Грицина (28, аг)
"Ураган": Левандівський (Колток, 28) –  Радевич,  Кордоба,  Фаренюк, Мик. Грицина – Швед, Шеремета, Абакшин, Коваль, Мих. Грицина, Завертаний, Онуфрак, Масевич. Головний тренер: Максим Павленко.
"Сокіл": Бабенко – Сохорук, Первєєв, Гуцуляк, Токар – Бабак, Данилюк, Боднар, Абзалов – Стрельцов, Донець, Татумірак, Орган – Чайка (в). Головний тренер: Роман Ковальчик.
Попередження: Гуцуляк (28)

З перших хвилин більш активно заграли гості - після ударів Токаря у гру вступив Левандівський, а постріл Бабака прийняла на себе стійка. Втім, на 5-ій хвилині "соколята" таки досягли свого. Токар скористався незлагодженістю дій "драконів" у центрі майданчика - 0:1. Господарі відповіли дальнім пострілом від Кордоби, який потягнув Бабенко. Далі непогані нагоди для взяття воріт змарнували Швед та Микола Грицина, знову змусивши вступити у гру голкіпера "соколят". Під завісу першого тайму гості мали непоганий шанс вийти вперед, та зовсім іншої думки був Левандівський, який виграв свою ближню дуель проти Подлюка.

"Ураганним" видався старт другої половини гри. 52 (!) секунди знадобилось франківцям, щоб зрівняти рахунок. Швед, обігравшись з Абакшином, пробив точно в ціль - 1:1. Згодом триходівку Онуфрак-Масевич-Михайло Грицина влучним ударом завершив останній - 2:1! На 26-ій хвилині "Сокіл" відновив статус-кво. Сохорук з гострого кута змусив капітулювати голкіпера "драконів" - 2:2. Після пропущеного м'яча двічі на вістрі атаки опинявся Фаренюк, та двічі не зміг переграти Бабенка. Фатальною для франківців стала 28 хвилина поєдинку. Микола Грицина зрізав "круглого" у власні ворота - 2:3. Пропущений м'яч став каталізатором активних дій "драконів". Та що Миколі Грицині, що Ковалю бракувало влучності, а Абакшин влучив у стійку. Супершанс зрівняти рахунок втратив Фаренюк, що під час розіграшу "п'ятого" з кількох метрів пробив над воротами. В підсумку, 2:3 - "Ураган" отримує "холодний душ" від "Сокола" і готується до наступного матчу проти столичного "ХІТа".

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"





13 листопада


«Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «Енергія» (Львів)  3:2 (0:0)
13:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри: Дмитро Дудка (Обухів), Роман Гейло (Біла Церква), Володимир Дзюра (Рівне)​
Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)​
Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ) 
Делегат: Денис Пашкевич (Рівне)​

Голи: Горпинич (21, 21, 30) — Теряєв (30), Когут (38).
"Кардинал-Рівнестандарт": Дяченко — Волянюк, Горпинич, Фетько, Бондар, Рибіцький, Новак, Кравчук, Кручок, Скибчик, Малиновський, Басич. Запасний: Бакінський.
"Енергія": Войтович (Пітуля, 30) — Кузь, Пелех, Ковальчук, Марциняк, Когут, Легендзевич, Гасюк, Теряєв, Струк, Ременець, Майовецький. Запасний: Морикишка.
Попередження: Войтович (8), Когут (12), Пітуля (22).

Львівські енергетики мінімально поступились на виїзді "Кардиналу-Рівнестандарту" з рахунком 2:3.

Перша половина зустрічі завершилась без забитих м'ячів, при цьому перевага за моментами була в енергетиків.

На стартових хвилинах можна відзначити удари Тараса Кузя, Ігоря Марциняка, Олега Гасюка, Мар’яна Пелеха. Серед найкращих шансів — простріл Тараса Кузя, який замикав Ігор Марциняк, однак у ворота не влучив. Окрім цього, після розіграшу аута пробив Юрій Когут — м’яч потрапив у стійку і вилетів на майданчик.

Господарі відповіли ударами Олександра Бондаря, Дмитра Скибчика та Максима Малиновського, які парирував голкіпер "Енергії" Назарій Войтович.

Згодом вже воротар "Кардиналу-Рівнестандарту" Дмитро Дяченко врятував свою команду після пострілів Андрія Теряєва та Юрія Когута, який неодноразово пробивав по воротах суперників. Були ще небезпечні удари Тараса Кузя і Мар’яна Пелеха.

Натомість на останніх секундах першого тайму могли забивати рівняни — Михайло Волянюк виходив практично сам на сам з воротарем, однак переможцем у цій дуелі вийшов Назарій Войтович.

А після перерви львів’яни потрапили під "холодний душ". На 21 хвилині Роман Горпинич спершу влучно пробив після кутового, а згодом вдало завершив контратаку — рівняни отримали перевагу у два м’ячі.

Після цього Назарій Войтович почав підключатись до атак команди. Проте на 30 хвилині ситуація ще більше ускладнилась: той же Роман Горпинич влучно замкнув передачу від Михайла Волянюка.

Енергетики зуміли швидко відновити інтригу в матчі. На 30 хвилині Андрій Теряєв пробив здалеку і після рикошету м’яч опинився у сітці воріт.

"Зелено-білі" продовжували наступати, на вістрі атаки були Тарас Кузь, Юрій Когут, Мар’ян Пелех.

Починаючи з 35 хвилини Валерій Легчанов почав випускати на майданчик Олега Легендзевича у ролі п’ятого польового і енергетики скоротили відставання до мінімуму. На 38 хвилині Юрій Когут обіграв суперника та влучно пробив з лінії штрафного майданчика, автором гольової передачі став Андрій Теряєв.

А на останніх секундах поєдинку "Енергія" могла відігратися, однак після удару Юрія Когута господарів знову врятувала стійка.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"




Найкращі бомбардири

1-2.) Михайло Волянюк (Кардинал-Рівнестандарт) – 9
1-2.) Роман Горпинич (Кардинал-Рівнестандарт) – 9
3-6.) Євген Сірий (ХІТ) – 7
3-6.) Олександр Школьний (ХІТ) – 7
3-6.) Ярослав Лебідь (ХІТ) – 7 
3-6.) Микола Білоцерківець (Продексім) – 7
7-11.) Максим Бессалов (Продексім) – 6
7-11.) Клаудіньо (Продексім) 6
7-11.) Едурард Нагорний (Суми) 6
7-11.) Юрій Когут (Енергія)
7-11.) Олександр Педяш (ХІТ) 6

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.