КазахстанХади Ахмади – игрок «Байтерека»Первая лига Іван Скіцко: «Славута» хоче не просто грати у Parimatch Екстра-лізі, а й там ставити перед собою високі цілі»Вторая лигаДмитрий Клочко: «Не знаю, что со мной было бы сейчас, если бы я выпивал, как в молодости»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 11-го тураСборная УкраиныОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ в УжгородіПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 14. Голевая серия Никиты МожейкоСборная УкраиныПідсумки 2021 року для жіночої національної збірної УкраїниПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!

Parimatch Екстра-ліга 2021/22. 12 тур. «ДЕ Трейдинг» рветься нагору

"ХІТ" в другому поспіль матчі програв своєму прямому конкуренту, "Енергія" поступилася "Продексіму" і довела свою безвиграшну серію до 9 матчів, "ДЕ Трейдинг" здобув 7 очок в останніх трьох матчах, а Петро Шотурма забиває вперше після повернення після травми



20 листопада 
 

«Сокіл» (Хмельницький) – «Viva Cup» (Харків)   4:4 (3:1)
12:00. м. Хмельницький, СК ГУНП
Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Володимир Дзюра (Рівне), Михайло Середюк (Хмельницький)
Хронометрист: Юрій Жмурко (Хмельницький)​
Спостерігач арбітражу: Віталій Олійник (Київ)
Делегат: Віктор Таран (Житомир)

«Сокіл»: Чайка – Сохорук, Первєєв, Гуцуляк, Токар – Бабак, В. Данилюк, Боднар, Абзалов – Стрельцов, Донець, Татумірак, Орган.
Головний тренер: Роман Ковальчик
«Viva Cup»: Литвиненко – Т. Рибак, В. Сорокін, Д. Бондар, Овсянніков – Ланко, В. Моспан, Зміївський,  Васильєв, Байцур, Калашник – Положій.
Головний тренер: Роман Перадзе
Голи: Бабак, 3, 20, 35, Сохорук, 6 – Ланко, 8, В. Сорокін, 23, Т. Рибак, 27, Литвиненко, 40
Попередження: Єгор Донець, 6, Вадим Данилюк, 15, Олег Гуцуляк, 28, Костянтин Абзалов, 38 – Давид Калашник, 17, Ярослав Зміївський, 29, Денис Овсянніков, 31
Вилучення: Овсянніков, 34 (Viva Cup)




  

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне)   4:1 (3:0)
12:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри: Антон Ноєв (Запоріжжя), Олександр Єлшанський (Суми), Артем Духан (Луганська обл.)​
Хронометрист: Юлія Змієвська (Луганська обл.) 
Спостерігач арбітражу: Сергій Стрілецький (Суми) 
Делегат: Юрій Кравченко (Луганська обл.) 

“ДЕ Трейдинг”: Кравець – Дзюба, Виставной, Сагайдачний, Скубченко – Лінекер, Жуніор, Катеринін, Іванов – Аніскін. Запасний: Гурко, Шпигар, Щербак, Калуков.
Головний тренер: Олександр Хурсов.
“Кардинал Рівнестандарт”: Бакінський – Волянюк, Фетько, Скибчик, Горпинич – Кравчук, Кручок, Новак, Малиновський – Басич, Бондар. Запасні: Рафальський, Рибіцький, Панкратій.
Головний тренер: Олександр Бондар.
Голи: Іванов (3), Сагайдачний (11, 36), Катеринін (15) – Бондар (38)
Попередження: Бондар (36).

Перед звітним поєдинком “Кардинал Рівнестандарт” та “Де Трейдинг” у турнірній таблиці PariMatch Екстра-ліги розділяли шість очок. Рівняни впевнено обіграли команду з Донбасу на власному майданчику. Тож до Сєвєродонецька підопічні Олександра Бондаря вирушали у хорошому ігровому тонусі.

Втім, у порівнянні із красивою домашньою перемогою над “Енергією” у минулому турі, цього разу “Кардинал Рівнестандарт” провів зовсім невиразний поєдинок.

Перший гол наша команда пропустила вже на третій хвилині гри. Результативним стало забігання Віталія Катериніна правим флангом і проста передача на п’ятачок, де забивав ніким не прикритий Олександр Іванов.

За дві хвилини гості мали пропускати вдруге. Жуніор запресингував Романа Горпинича, відібрав м’яча і пробив – рівнян врятував Ілля Бакінський.

До середини тайму господарі забили вдруге. Після діагоналі партнера зі своєї половини майданчика Скубченко у дотик віддав далі на Юрія Сагайдачного, який також у дотик завершив атаку – 2:0.

Далі вже традиційно трансляція із Сєвєродонецька обірвалася. Тож слідкувати за перебігом гри змогли лише наставники команд та арбітри.

Господарі продовжили атакувати ефективніше і крапкою у провальному для рівнян першому таймі цієї гри став гол Віталія Катериніна – 3:0.

По перерві трансляція із Сєвєродонецька ожила. На жаль, цього не можна сказати про нашу команду. Заключну десятихвилинку гри рівняни провели у чисельній більшості на своєму м’ячі. П’ятим польовим грав Роман Горпинич.

Потому рівняни пропустили вчетверте. Успіху досяг дальній удар Юрія Сагайдачного.

Гол престижу за “Кардинал Рівнестандарт” забив граючий тренер. Олександр Бондар відзначився ударом з гострого кута після передачі Михайла Волянюка – 4:1

Джерело - "Кардинал Рівнестандарт" 



21 листопада 

«ХІТ» (Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ) 3:5 (1:2)
12:00. м. Київ, ЦСК ЗСУ
Арбітри: Денис Куций, Андрій Швець (обидва – Харків), Леонід Жиронкін (Київ)
Хронометрист: Володимир Шевер (Київ)​
Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне) 
Делегат: Валентин Вакула (Бровари)

Голи: Фаренюк (18, аг), Журба (34), Педяш (34) - Абакшин (8, 16, 32), Фаренюк (30), Кордоба (38).
“ХІТ”: Сухов (М. Лисенко, 33) – Лебідь, Чернявський, Журба (к), Педяш – Літвінов, Школьний, Поночовний, Кібиш, Боргун, Ліфер - Сіріцький (в). Головний тренер: Олег Лук’яненко.
“Ураган”: Колток (к) – Мик. Грицина, Кордоба, Радевич, Фаренюк – Мих. Грицина, Коваль, Швед, Абакшин, Шеремета, Завертаний – Левандівський (в). Головний тренер: Максим Павленко.
Попередження: Боргун  (14), Журба (19), Літвінов (29), Чернявський (33) - Абакшин (14), Коваль (33).

У матчі 12-го туру Parimatch Екстра-ліги 21/22 «ХІТ» у Києві поступився «Урагану» 3:5, хоча міг врятуватися у майже безнадійній ситуації…

Матч стартував без розкачки, а команди запропонували хороший темп. У «ХІТа» пропускали гру Євген Жук (через травму) і Євген Сірий (через дискваліфікацію).

Гості вийшли вперед після стандарту на 8-ій хвилині – Даниїл Абакшин скористався пасом Сергій Коваля і відкрив рахунок. Наші могли одразу ж зрівняти результат, проте Роман Колток здійснив неймовірний сейв після удару впритул від Олександра Школьного.

А 16-ій хвилині Назар Швед підштовхнув у спину Максима Літвінова, проте арбітри не свиснули і Назар покотив м’яч на Абакшина – форвард франківців без проблем записав у свій актив дубль.

Проте, хлопці Олега Лук’яненка не знітилися і за дві хвилини до перерви скоротили відстань. Після прострілу Літвінова з правого флангу м’яч у власні ворота зрізав Артем Фаренюк – 1:2.

На початку другого тайму столичні мали зрівнювати рахунок після розіграшу кутового, але Саша Школьний з кількох сантиметрів примудрився пробити вище порожніх воріт. А ось гості до своїх моментів ставилися бережно. У середині другої половини дві контратаки завершилися голами Фаренюка і того ж таки Абакшина – 1:4.

Після тайм-ауту «ХІТ» перейшов на гру з п’ятим польовим і скоротив відставання до мінімуму. Спочатку Колтка пробив Сергій Журба, а за півхвилини і Олександр Педяш – 3:4! Більш того, наші могли і зрівняти рахунок – Орест Боргун вийшов на ударну позицію по центру, але Колток здійснив ще одне неймовірне спасіння!

Кияни продовжували тиснути, а на 38-ій хвилині проґавили красиву комбінацію гостей – Фаренюк скинув м’яч на Кордобу і Роман не залишив шансів Максиму Лисенку, який наприкінці поєдинку захищав наші ворота. 

3:5 – «Ураган» перемагає у столиці і наздоганяє «ХІТ» у турнірній таблиці – у обох колективів тепер по 23 набрані очки. А лідирує «Продексім», який у Львові переміг «Енергію» 4:3 і тепер має в активі 28 очок.

Наступний матч «ХІТ» проведе за тиждень у Харкові, де зіграє проти команди «Viva Cup».

Джерело - Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ» 

Звітний поєдинок активніше розпочали гості, які раз за разом загрожували воротам Сухова зусиллями Фаренюка, Коваля та Радевича. Все ж домогтися свого "драконам" вдалось на 8-ій хвилині зустрічі, коли Абакшин завершив "домашню заготовку" після розіграшу кутового - 0:1. "ХІТ" відповів пострілом впритул від Школьного і лише дивосейв Колтка допоміг "драконам" уникнути неприємностей. Подвоїли рахунок гості на 16-ій хвилині. Швед промчав пів майданчика і, залишивши поза грою Літвінова та Боргуна, віддав на вільного Абакшина, що потужно пробив у ближню дев'ятку - 0:2. До кінця тайму гостям вдалось відзначитись втретє. Щоправда, Фаренюк зрізав "круглого" у власні ворота і скоротив відставання киян до мінімуму - 1:2.

Розпочався другий тайм з удару Фаренюка, який знову змусив вступити у гру Сухова. Кияни відповіли небезпечними атаками у виконанні Лебедя та Боргуна, після яких врятував голкіпер, та Школьного, який з кількох метрів не зумів влучити у порожній кут воріт.  На 30-ій хвилині Фаренюк реалізував вихід віч-на-віч з Суховим і збільшив "драконів" у рахунку - 1:3. Далі - більше. Абакшин оформив хет-трик, відгукнувшись на передачу Коваля - 1:4. Майже одразу тренерський штаб "ХІТа" перейшов на гру з "п'ятим" польовим, а воротарську футболку одягнув Педяш. На 34-ій хвилині ця тактика принесла свої плоди. Протягом кільканадцяти секунд Журба та Педяш повернули інтригу у зустрічі - 3:4. Все ж останнє слово у матчі було за гостями - триходівка Колток-Фаренюк-Кордоба завершилась точним ударом останнього. 3:5, "Ураган" перемагає в Києві і готується до домашнього поєдинку проти львівської "Енергії".

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"




  

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон)  3:4 (1:2)
13:00. м. Львів, «Боско-Арена»
Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Олександр Плахов (Чернівці), Орест Дуцяк (Дрогобич)​
Хронометрист: Андрій Кузьмін (Львів)​
Спостерігач арбітражу: Геннадій Гора (Київ) 
Делегат: Богдан Мельник (Львів)

Голи: Кузь (18, 28) — Зварич (3, 38 дабл-пен.), Корсун (15, 34 авт.), Шотурма (27).
"Енергія": Войтович — Кузь, Пелех, Марциняк, Квасній, Легендзевич, Когут, Гасюк, Теряєв, Ковальчук, Ременець, Майовецький — Пітуля, Струк.
"Продексім": Савенко — Сорокін, Даніель Роза, Королишин, Кравцов, Корсун, Зварич, Білоцерківець, Шотурма, Клаудіньо, Бессалов, Моспан, Малишко — Ципун.
Попередження: Кузь (17), Марциняк (31), Квасній (33), Пелех (38) — Малишко (12), Королишин (40).
Вилучення: Малишко (34, повторне попередження).

Сім голів, камбек, вилучення, дабл-пенальті, емоції — все це про матч "Енергії" та "Продексіму". За нашу команду дублем відзначився Тарас Кузь, а після удару Мар'яна Пелеха та рикошету зафіксували автогол херсонців.

Стартовий обмін небезпечними моментами завершився результативним ударом Михайла Зварича на 3 хвилині. Таким чином "Продексім" відкрив рахунок.

Херсонці могли одразу ж подвоїти перевагу: Микола Білоцерківець влучив у стійку воріт.

Енергетики відповіли своїми атаками: Юрій Когут, а згодом Олег Гасюк виходили сам на сам з голкіпером — гостей врятував Юрій Савенко, неодноразово пробивав Тарас Кузь, стріляв Олег Легендзевич.

Захист "Продексіму" вистояв, а свою нагоду "мельники" реалізували. На 15 хвилині після активного пресингу від херсонців м’яч у сітку воріт відправив Ігор Корсун.

На 18 хвилині "Енергія" скоротила відставання. Комбінація Мар’ян Пелех – Ярослав Квасній – Тарас Кузь завершилась влучним ударом капітана енергетиків.

На перерву суперники пішли за мінімальної переваги гостей. У другому таймі матч став ще цікавішим, команди створювали небезпеку і голкіпери Назарій Войтович та Юрій Савенко регулярно вступали у гру.

Зрештою на 27 хвилині знову пощастило херсонцям: Петро Шотурма вдало замкнув передачу Михайло Зварича.

Але вже за хвилину львів’яни знову скоротили відставання. Цього разу спрацювала комбінація Ігор Марциняк – Ярослав Квасній – Тарас Кузь. Таким чином капітан енергетиків оформив дубль, а Ярослав Квасній — другу гольову передачу.

На 34 хвилині гравець "Продексіму" Сергій Малишко отримав другу жовтку картку і, як наслідок, був вилучений.

"Енергія" скористалась своїм шансом, реалізувавши чисельну більшість. Після дального пострілу Мар’яна Пелеха і рикошету від Ігоря Корсуна м’яч опинився у сітці воріт.

Далі львів’яни могли і вийти вперед. В одному з епізодів Руслан Майовецький замикав передачу з кутового від Олега Легендзевича — поруч зі стійкою, згодом удар Андрія Теряєва парирував голкіпер.

Натомість на 38 хвилині гості отримали право на дабл-пенальті, адже арбітри зафіксували шостий фол в енергетиків. Десятиметровий реалізував Михайло Зварич.

Львів’яни пішли вперед з п’ятим польовим (Юрій Когут), однак ще раз вразити ворота суперників вже не вдалося.

Джерело - Пресслужба ФК "Енергія"




Найкращі бомбардири

1-2.) Михайло Волянюк (Кардинал-Рівнестандарт) – 9
1-2.) Роман Горпинич (Кардинал-Рівнестандарт) – 9
3-8.) Євген Сірий (ХІТ) – 7
3-8.) Олександр Школьний (ХІТ) – 7
3-8.) Ярослав Лебідь (ХІТ) – 7 
3-8.) Олександр Педяш (ХІТ) – 7
3-8.) Микола Білоцерківець (Продексім) – 7
3-8.) Кирило-Ілля Бабак (Сокіл) – 7

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.