КазахстанХади Ахмади – игрок «Байтерека»Первая лига Іван Скіцко: «Славута» хоче не просто грати у Parimatch Екстра-лізі, а й там ставити перед собою високі цілі»Вторая лигаДмитрий Клочко: «Не знаю, что со мной было бы сейчас, если бы я выпивал, как в молодости»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 11-го тураСборная УкраиныОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ в УжгородіПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 14. Голевая серия Никиты МожейкоСборная УкраиныПідсумки 2021 року для жіночої національної збірної УкраїниПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!

Parimatch Кубок України 2021/22. Другий попередній раунд. Підсумки

Підсумкові результати матчів другого попереднього етапу Parimatch Кубка України та пари, які зіграють у третьому попередньому етапі.


19 листопада 

«Автомобіліст-Бульвар» (Житомир) – «Любарт» (Луцьк) – 3:6 (1:1)
Голи: Юрій Коваль (13), Анатолій Доманський (26), Артем Корольчук (29) Роман Дацюк (11), Сергій Степанюк (31, 35), Владислав Козачок (39), Владислав Сизик (40, 40)
Попередження: Кирило Подорожній (29), Юрій Коваль (31), Анатолій Доманський (33), Артем Корольчук (34), Сергій Литвиновський (35)
Вилучення: Анатолій Доманський (34 – друга ЖК)
Перший матч: «Любарт» (Луцьк) – «Автомобіліст-Бульвар» (Житомир) – 6:1

У п‘ятницю, 19 листопада, «Любарт» відправився до Житомира, щоб зіграти у матчі-відповіді в рамках другого попереднього етапу Parimatch Кубку України проти місцевого клубу «Автомобіліст-Бульвар». 

Розгромивши суперника вдома з рахунком 6:1, князі з хорошим настроєм поїхали закривати серію. Окрім значної переваги, впевненості підопічним Назара Бугайчука додала нещодавня перемога в дербі над «Кардиналом-Рівнестандартом-2-ДЮСШ-4» у Першій лізі. 

Разом із цим бульварівцям вже не було чого втрачати, тож і на легку прогулянку в протистоянні з ними сподіватися не доводилося.  

Зважаючи на результат першої зустрічі, у традиційному складі «Любарта» відбулися зміни. Замість вікового Сергія Піддубного, який отримав змогу відпочити, в старті з‘явився Антон Дригульський. 

Довгий час команди розкачувалися, особливо не загострюючи подій на паркеті. Так тривало трішки більше 10 хвилин, поки Роман Дацюк, після фірмового розвороту, не вгатив круглястого в сітку господарів. 1:0. 

Автомобілісти пішли відіграватися з п‘ятим польовим і доволі швидко це зробили у класичному стилі - Сергій Литвиновський замкнув на дальній стійці. 1:1.

Наступний гол глядачі побачили вже в другому таймі. «Автомобіліст-Бульвар» продовжив проводити свої атаки, використовуючи штучну чисельну перевагу. Це дозволило їм довше контролювати м‘яч і згодом вони вийшли вперед, вдало розігравши штрафний. 1:2. 

Зовсім скоро господарі забили втретє. Князі самі втратили круглястого перед власними воротами і Артем Корольчук хорошим пострілом низом не залишив шансів Андрію Янчуку. 1:3. 

Напружену для нас ситуацію розрядив Сергій Степанюк. Обірвавши черговий наступ бульварівців з п‘ятим польовим, ветеран  «парашутиком» відправив “Select” у порожні ворота. 2:3. 

Далі емоції почали зашкалювати і Анатолій Доманський  швидко «зловив» дві жовті, а отже й червону карту та покинув поле. 

Любарт на деякий час отримав чисельну перевагу і саме в цей момент на паркеті у ролі «диригента» з’явився Сергій Піддубний. Саме він віддав передачу Степанюку, а «десятий» оформив дубль, поклавши лівою ногою «гармату» у «дев‘ятку». 3:3. 

У підсумку наші хлопці взагалі вийшли вперед. Сизик прийняв довгу «діагональ»  на чужій половині і зряче віддав м‘яча Козачку. Капітану залишалося просто забити. 

Князі не заспокоїлися і вирішили й собі попрактикувати гру з п‘ятим польовим. Ідея спрацювала на всі 100%, а Сизик оформив дубль в останню хвилину матчу. 

У підсумку вольова перемога «Любарта» - 6:3.  

Джерело - ФК Любарт

20 листопада 

КІВС «Енергія-2» (Львів) – «SkyUp» (Київ) – 2:4 (0:1)
Голи: Андрій Саламаха (26), Владислав Константінов (30 – автогол, 40) Микита Тменов (8), Ростислав Семенченко (23), Роман Бакум (31)
КІВС: Яремчук - Саламаха, Герчаківський, Мурин, Константінов - Король, Гураль, Лютий, Тимців - Білюк, Хорош, Цар, Оленяк.
Перший матч: «SkyUp» (Київ) – КІВС «Енергія-2» (Львів)  8:3

«Comfort Life» (Буча) – «Human» (Дніпро) –​ 1:3 (1:2)
Голи: Олександр Шамотій (9) Сергій Беденок (11), Сергій Дубовик (16), Артем Петренко (32)
Попередження: Дмитро Медвідь (18), Ігор Кіян (19), Олександр Шамотій (39)
Вилучення: Євгеній Заєць (30)
Перший матч: «Human» (Дніпро) – «Comfort Life» (Буча)​  2:3



«INTER» (Донецьк) – «In.IT» (Львів) –​ 3:3 (1:2)
Голи: Микола Кодацький (4), Денис Хруль (23), Денис Сандецький (36) Володимир Гриник (7), Роман Танечник (10), Олег Галамага (40)
Попередження: Олег Буцик (27 – «In.IT»)
Нереалізований дабл-пенальті: Вадим Дробашко (20 – «INTER»)
Перший матч: «In.IT» (Львів) – «INTER» (Донецьк) – 1:5

Підопічні Олександра Колесникова здобули прекрасний результат на виїзді, а в домашньому поєдинку достатньо було не програти з різницею в п’ять м’ячів, щоб не втратити квиток в наступну стадію змагань.

Матч розпочався з шалених атак команди «Inter», а Микола Кодацький забив швидкий гол – 1:0. Підопічні Олександра Колесникова за такого розвитку подій трохи розслабились, адже львів’яни змогли швидкі аргументи у відповідь. Спочатку Гриник звів матч до нічиєї, а Танечник подарував надію на вихід в наступну стадію змагань – 1:2. Проте, колектив «In.It» все одно більше часу приділяв обороні ніж атаці, а підопічні Олександра Колеснікова продовжували грати першим номером та заробили право на десятиметровий удар, щоправда Дробашко змарнував цей стандарт, а львів’яни виграли першу половину зустрічі.

В другому таймі малюнок матчу не змінювався і питання голу було лише питанням часу. Вже на 23-й хвилині юний Денис Хруль зумів звести гру до нічиєї – 2:2. За такого перебігу подій команда «In.It» повинна була б спробувати піти на ризик та використовувати 5-го польового, але Андрій Федюк не поспішав з таким ходом. Натомість команда «Inter» продовжувала гнути свою лінію, а наприкінці тайму Сандецький розрядив свою гармату і знову вивів свою команду вперед – 3:2. Щоправда підопічні Колесникова не змогли втримати переможний результат, адже перед фінальною сиреною Олег Галамага поставив крапку в матчі – 3:3.

Таким чином «Inter» продовжує боротьбу за Кубок України, а команда «In.It» зосередиться на внутрішніх змаганнях. Вітаємо підопічних Олександра Колесникова!

Джерело - ФФзК





«Адвокат і Ко» (Кременчук) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 6:8 (5:3)
Голи: Ваге Саркісян (5), Дмитро Ніколаєв (6), Артем Стрижак (7), Назар Хрієнко (19), Євген Віхарев (22) Дмитро Делятинський (7, 16), Юрій Павлов (14), Олександр Фролов (18 – автогол), Сергій Рідний (23, 23, 29), Олександр Мандичев (30), Уссама Тумзін (31) 
Попередження: Дмитро Ніколаєв (12) Олександр Синенко (40)
Вилучення: Іван Борозенець (22 – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП»)
Перший матч: «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Адвокат і Ко» (Кременчук) 8:1



 

«Гепард» (Харків) – «CLUST-NPU» (Київ) – 8:2 (3:0)
Голи: Максим Логінов (3), Олексій Волобуєв (19, 20, 23), Володимир Лоншаков (25), Олександр Поживотько (29), Максим Козлов (32), Євген Юнаков (37) Олександр Карбула (27), Антон Вакуленко (40)
Попередження: Володимир Лоншаков (3), Олександр Поживотько (38) Дмитро Стрельченко (33)
Перший матч: «CLUST-NPU» (Київ) – «Гепард» (Харків) –​ 1:2


 

«Технологія-Агросвіт» (Суми) – «Геологія» (Кременчук) – 7:3 (3:2)
Голи: Євген Мороз (1), Максим Мисловський (11, 37), Костянтин Сорока (25), Євген Петраков (22, 29), Роман Прощенко (30) Олександр Карбула (27), Антон Вакуленко (40)
Попередження: Віталій Костиренко (20), Дмитро Лавський (31, обидва – «Геологія») 
Перший матч: «Геологія» (Кременчук) – «Технологія-Агросвіт» (Суми) –​ 4:5

Представники Сумщини зіграли матчі-відповіді другого попереднього етапу Parimatch Кубка України з футзалу.  «Технологія-Агросвіт», повівши у рахунку вже на стартових секундах поєдинку, здобула переконливу перемогу над «Геологією» з Кременчука. Так, рахунок першого тайму не був аж надто заспокійливим, але загалом господарі майданчика ні на секунду не дали засумніватися у своїй перевазі над суперником, яка у підсумку знайшла своє красномовне відображення у фінальному рахунку на табло. «Дублями» у складі сумської об’єднаної команди відзначилися Максим Мисловський та Євген Петраков, а Євген Мороз, Костянтин Сорока та Роман Прощенко занесли до свого активу по одному забитому м’ячу. У складі «Геології», як і у першій грі, один гол на свій рахунок записав Олександр Нагернюк.

У третьому попередньому етапі Кубка України «Техлологія-Агросвіт» зустрінеться з лідером Східної зони Першої ліги – столичним клубом «SkyUp», який на другому етапі впевнено пройшов дублерів львівської «Енергії». 

Джерело - АФС
 




«Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький) – «Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) –​ 4:4 (2:4)
Голи: Андрій Наконечний (7, 13 – з дабл-пен., 28, 40) Олег Пицик (4), Олександр Дичук (4), Василь Баланик (11), Ігор Бессонов (14)
Перший матч: «Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) – «Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький) –​ 3:1
"Хмельницькі Делікатеси":
Самчук (в) - Слобода, Замогильний, Рибчинський, Лісніченко - Мартинюк, Гресь, Сакович, Мельник, Токарчук, Кіт, Наконечний, Яровий - Тимощук (в). Головний тренер: Дмитро Мартинюк.
"Ураган-2-КФВ": Хомяк (Горідієвич, 21) - Сименко, Дичук, Коробка, Бессонов - Бойків, Британ, Пицик, Остафійчук, Баланик (к), Ткачук. Головний тренер: Юрій Іванишин.

Вже в дебюті поєдинку "драконам" вдалось відправити суперника в нокдаун, завдяки двом влучним ударам Пицика та Дичука - 0:2. Втім, господарі доволі швидко отямились і на 7-ій хвилині Наконечний вміло завершив комбінацію після розіграшу кутового - 1:2. На екваторі тайму знову вдзначились гості. Це Баланик встиг на добивання після пострілу Британа - 1:3. Доволі швидко "дракони" назбирали до свого пасиву п'ять командних фолів, тож шостий фол на 13-ій хвилині став пробивним - Наконечний ударом з дабл-пенальті оформив дубль. Майже одразу гостям вдалось повернути собі перевагу у два м'ячі. Сименко прострілив на дальну стійку, де чатував Бессонов - 2:4.

Після відпочинку додалось роботи Гордієвичу, який замінив у рамці воріт Хомяка. На 28-ій хвилині і він був безсилий коли, хмельничани вдало розіграли стандартне положення - Наконечний втретє відзначився у воротах "драконів". Згодом голкіперові довелось рятувати після ударів Греся та Мельника. Перехід на розіграш "зайвого" приніс плоди хмельничанам лише під завісу зустрічі, коли Наконечний оформив покер і підбив нічийні 4:4 - "Ураган-2-КФВ" крокує до наступного раунду Кубка України.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"
 





«BudmonsteR» (Київ) – «Рятувальник» (Ромни) – 4:4 (2:2)
Голи: Максим Хижняк (8, 25), Павло Химяк (12), Максим Алєксюк (39, 40 автогол) – Дмитро Баранник (2, 30), Владислав Радченко (17)
Попередження: Михайло Ляхович (27), Сергій Степаненко (40) Андрій Дрога (25)
Перший матч: «Рятувальник» (Ромни) – «BudmonsteR» (Київ) – 1:3

Підопічні Руслана Драбика після виїзної перемоги з рахунком 3:1 прагнули вдома зіграти ще краще, але команда «Рятувальник» змогла серйозно попсувати нерви столичним футзалістам.

Вже на 2-й хвилині Дмитро Баранник зумів реалізувати свій перший шанс в матчі та пробив повз Анікеєва – 0:1. Руслан Драбик миттєво відреагував і кинув в бій юного голкіпера Павла Овдієнка. Можна сказати, що дебют вдався на славу, адже не дивлячись на активність команди Ігоря Салівона, Овдієнко намагався приховати своє хвилювання та грати надійно. Відносно атак «Будівельників», то ближче до середини першої половини гри тандем Хижняк – Хим’як проявив себе в атаці і зумів змінити рахунок на табло – 2:1. Проте, перевага в ігровому плані залишалась на стороні «Рятувальника» і наприкінці тайму Радченко зумів відзначитись результативним ударом, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 2:2.

Після відпочинку підопічні Салівона продовжували штурмувати ворота суперника, але змарнувавши чимало можливостей отримали елегантний гол від Хижняка – 3:2. Можна сказати, що Максим Хижняк був найпомітнішим гравцем зустрічі, адже окрім відмінної гри в атаці встигав заблокувати близько десятка вбивчих ударів. Не дивлячись на пропущений гол, підопічні Салівона обертів не збавляли, а Баранник в середині тайму звів матч до нічиєї – 3:3. Більше того, лідера «Рятувальника» змарнував два вбивчі шанси, опинившись перед порожніми ворота. А наприкінці зустрічі вийшов Максим Алексюк і за декілька хвилин перебування на паркеті оформив гол у незахищені ворота суперника, а також відзначився прикрим автоголом – 4:4.

Саме нічийний результат зафіксував свисток арбітра, а це означає, що «Рятувальник» припиняє боротьбу за Кубок України, не дивлячись на дуже потужну гру у Києві. В свою чергу вітаємо команду «Budmonster» з виходом в наступну стадію змагань!

Джерело - ФФзК
 




«Ужнет» (Ужгород) – «Урожай» (Чернівці) – 2:6 (0:2)
Голи: Євген Мирончук (37 з дабл-пен., 38) Сергій Максимчук (3, 28, 37), Андрій Савчук (17, 35), Михайло Рябий (26)
Попередження: Михайло Рябий (24), Павло Гончар (33)
Вилучення: Віктор Каращенко (17)
Нереалізований пенальті: Геннадій Куляк (29 – «Урожай»)
Перший матч: «Урожай» (Чернівці) – «Ужнет» (Ужгород) – ​8:3

«Юрінновація» (Київ) – «Бастіон» (Львів) – 0:8 (0:5)
Голи: Андрій Любуська (5, 20), Ігор Кудінов (7), Михайло Чабан (12), Орест Іванишин (16), Михайло Чабан (21), Назарій Цимбаляк (28), Ігор Моночков (28)
Попередження: Олександр Грищенко (27 – «Юрінновація»)
Перший матч: «Бастіон» (Львів) – «Юрінновація» (Київ) –​ 11:0

У третьому матчі сезону 2021/22 наші футзалісти менше восьми не забивають. Цього разу знову під «каток» потрапила київська «Юрінновація». Уже зі стартового свистка «Бастіон» взяв гру під свій контроль.

Першим вдалось відзначитись Андрію Любусці. За мить Ігор Кудінов збільшив перевагу до двох м‘ячів. Всередині тайму прийшла черга Михайла Чабана відправити шкіряного у сітку, а добили суперника ще в першому таймі Орест Іванишин та той же Любуська. Як підсумок, 0-5 в стартові 20 хвилин зустрічі.

Як то кажуть, одна справа зробити перевагу, а зовсім інша її закріпити. В кожному з випадків нам вдалось витиснути максимум. Уже на старті другого тайму дубль до свого активу записав Чабан. Прикрої помилки у взятті воріт допустив голкіпер господарів. Після цього 7 хвилин тривали каруселі, які змусили взятись до справи Назара Цимбаляка та Ігоря Моночкова. Переконливі 0-8, які додають ще більше впевненості напередодні наступних зустрічей.

Джерело - МФК Бастіон
 



21 листопада

«Славута» (Славута) – «Галицька здоба» (Львів) – 5:2 (2:1)
Голи: Ігор Кушецький (7, 20), Олександр Баландюк (22), Святослав Петросюк (27), Віталій Рябоконь (30) – Андрій Коваль (13), Богдан Стефанків (22)
Попередження: Олег Панасюк (26 – «Галицька здоба»)
Перший матч: «Галицька здоба» (Львів) – «Славута» (Славута) –​ 4:4
ФК «Славута»:
Денчук, Концеба, Савенко, Поплєвічев, Кушецький, Щур, Тихонець, Баландюк, Рябоконь, Денисюк, Петросюк, Кудрик, Мануйленко, Заносій.
ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Тригубець, Коваль, Стегніцький, Богданов, Панасюк, Янів, Мацик, Стефанків.
Найкращі гравці за версією пресслужби "Галицької здоби": Ігор Кушецький – Андрій Коваль.

Вчора, 21 листопада, у місті Славута відбувся повторний поєдинок другого попереднього раунду Кубка України з футзалу, в якому між собою зустрілися: місцева команда ФК «Славута» і ФК «Галицька здоба». 

У першому поєдинку цих суперників, який відбувся у місті Лева було зафіксовано бойову нічию - 4:4, то ж у звітному поєдинку «пекарям» необхідно було будь-що забивати. Хоча, розпочали команди матч дуже обережно, немовби вивчаючи один одного. І лише на 6-й хвилині гри перший небезпечний момент виник біля воріт «червоно-жовтих». Пробивав Ігор Кушецький, але молодий воротар нашої команди Василь Марухняк був на місці. Минає ще хвилини і команда зі Славути виходить вперед. Це той же Ігор Кушецький вдало зіграв на добиванні. 

Відігралася наша команда через шість хвилин, коли Андрій Коваль застав зненацька кіпера «Славути» Антона Денчука. Після обміну голами гравці обидвох команд почали відкриватися й, відповідно, почали виникати момент за моментом. 

Напевно ключовий епізод у цій грі відбувся на останній хвилині першого тайму. Здається на простий удар Ігоря Кушецького воротар ФК «Галицька здоба» Василь Марухняк відреагувати не зумів. За мінімальної переваги ФК «Славути» команди й пішли на відпочинок. 

Після нього вже у дебюті зобов’язаний був забивати Микола Богданов. Проте, «шкіряний» після його удару поцілував поперечину. Відповідь підопічних Ігоря Скіцка була миттєвою. Це Олександр Баландюк реалізував вихід сам-на-сам із воротарем «пекарів». 

Вже «коуч» ФК «Галицька здоба» знімає воротаря й випускає п’ятого польового гравця. Одразу ж Бодан Стефанків скорочує відставання в рахунку до мінімуму, але не більше. Святослав Петросюк та капітан ФК «Славута» Віталій Рябоконь встановлюють кінцевий рахунок в цій грі й у протистоянні загалом. 

5:2 – перемога ФК «Славута», яка проходить у наступний раунд змагань Кубка України, з чим ми й вітаємо суперника.  

Після гри, в якій перемогу здобула команда з Хмельниччини, тренери поділилися своїми враженнями. 

Сергій Тригубець, ФК «Галицька здоба»:

«Розчаровані що не пройшли у наступний раунд Кубка України, хоча таке завдання було. По грі – виглядали непогано й не заслуговували на поразку з таким рахунком. Як це не банально звучить, мушу визнати що знову нас обіграв один гравець (Ігор Кушецький – авт.). Вітаємо ФК «Славута» з перемогою. Ми ж тепер повністю зосереджуємося на матчах Другої ліги України». 

Іван Скіцко, ФК «Славута»:

«Гра була дуже нервовою, ми ще не маємо такої майстерності аби зіграти по рахунку першого матчу. Але, на те ми й тут працюємо, вчимося аби лише удосконалюватися. Хочу віддати належне й супернику. «Галицька здоба» билася як могла. Одним словом, вийшла дуже цікава, бойова гра. Святкуємо перемогу й готуємося до матчів наступного раунду Кубка, де зіграємо з «ЗАПОРІЖПРОМГРУП».

Джерело - ФК "Галицька здоба"


«Нікма» (Запоріжжя) – «SKIDKA» (Київ) – 3:4 (1:2)
Голи: Роман Сухаревський (4), Дмитро Харченко (25), Артем Подріз (27) Юрій Щериця (3, 40), Андрій Назаров (11), Едуард Ткаченко (22)
Попередження: Ігор Кардаш (26) – Віталій Гавриленко (8), Юрій Щериця (8), Микита Тищенко (27), Максим Войток (33)
Вилучення: Микита Тищенко (37 друга ЖК)
Нереалізований дабл-пенальті: Максим Войток (31 – «SKIDKA»)
Перший матч: «SKIDKA» (Київ) – «Нікма» (Запоріжжя) –​ 1:2
 


«Легіон» (Дніпро)  «Б.Є.Д.А.» (Миколаїв) – 10:2 (1:2)
Голи: Віктор Ковальов (2, 12, 40), Артем Кокотяк (5, 12), Денис Дуков (8), Михайло Макшанов (8, 15, 30), Роман Дяченко (35) Олег Позняк (25), Олександр Федорчук (28)
Попередження: Денис Расторгуєв (40), Олег Франчук (40, обидва – «Б.Є.Д.А.»)
Нереалізований дабл-пенальті: Євгеній Онищенко (40 – «Легіон»)
Перший матч: «Б.Є.Д.А» (Миколаїв) – «Легіон» (Дніпро) –​ 3:10



 

Пари третього попереднього етапу:

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Славута» (Славута)
«Human» (Дніпро) – «Любарт» (Луцьк)
«BudmonsteR» (Київ) – «Легіон» (Дніпро)
«Урожай» (Чернівці) – «Гепард» (Харків)
«INTER» (Донецьк) – «Бастіон» (Львів)
«SKIDKA» (Київ) – «Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ)
«SkyUp» (Київ) – «Технологія-Агросвіт» (Суми)

Базові дати матчів: 4-5 грудня (перші поєдинки) та 18-19 грудня (матчі-відповіді).

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.