Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 10 тур. LIVE!Лига чемпионов УЕФАОсновний раунд Ліги чемпіонів УЄФА-2020/21: український слідЭкстра-лигаАФФК «Суми» попрощався з Русланом ОстрогоюЭкстра-лига«ХІТ» — «Кардинал Рівнестандарт». Історія протистояньЛьвовВиконком АФЛ: наступного вікенду розпочнеться чемпіонат Другої лігиБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 8. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 4. LIVE!Женский футзалТаїсія Бабенко та Олена Підгорна повернулися в «ЗХО-Теслу»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 5-го тураВетераныКубок України з футзалу серед ветеранів 45+, 55+, 65+. День 3. LIVE!Кубок УкраиныІсторія виступів ФК «Галицька здоба» в Кубку УкраїниАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 6ИспанияИспания-2021/22. Тур 5. LIVE!Экстра-лигаЄвген Сірий – найкращий гравець жовтня у Parimatch Екстра-лізі 2021/22Юношеский футзалЮнацька Екстра-ліга (U-17): деталі п'ятого сезонуЛига чемпионов УЕФА«Тесла» сыграет на Кубке чемпионов в ИспанииПервая лига Тарас Шпичка: «У команді мають бути легіонери, бо ми беремо щось нове від них, а вони – від нас»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Стартові матчі другого попереднього раунду. АнонсЭкстра-лигаПідсумкова таблиця переходів Parimatch Екстра-ліги. Літо 2021Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22: 16 команд, старт – 19 листопада

Parimatch Кубок України 2021/22. Стартові матчі другого попереднього раунду. Анонс

В п'ятницю і на вихідних відбудуться перші поєдинки другого попереднього етапу Parimatch Кубка України сезону 2021/2022

5 листопада 

«Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) – «Хмельницькі Делікатеси» (Хмельницький)
13:00. м. Івано-Франківськ, СК КФВ
Арбітри:
Т. Козак (Львівська обл.), Б. Лепак (Львів), Т. Дем'янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: А. Лютий (Львів) 

У п'ятницю, 5-го листопада, франківський "Ураган-2-КФВ" на домашній арені зіграє перший матч другого попереднього етапу Parimatch Кубка України проти "Хмельницьких Делікатесів". Матч відбудеться на майданчику спорткомплексу КФВ і розпочнеться о 13:00.

Майбутній суперник дублерів "Урагану" є справжнім флагманом аматорського футзалу на Хмельниччині. Ще б пак, адже "Делікатеси" протягом останніх двох сезонів є незмінним чемпіоном Хмельницької області. Разом з тим, подоляни встигли наробити чималого галасу і на всеукраїнському рівні. А почалось все з срібних нагород Кубка регіонів АФЛУ сезону 2018/19. Потім були бронзові медалі АФЛУ сезону 2019/20, а дебют серед професіоналів для команди припав на минулий сезон, коли "Делікатеси" дебютували у Кубку України з футзалу. У рамках попереднього раунду подоляни вибили з розіграшу національного кубка львівський "Бастіон", а на стадії 1/8 фіналу залишили за бортом турніру харківський "Гепард". А от у чвертьфіналі переможний хід хмельничан зупинив лише екстраліговий АФФК "Суми" - 4:12 за підсумком двох матчів.

Серед лідерів хмельницької команди можна назвати ексфутзалістів хмельницького "Спортлідера Плюс"/"Сокола" універсала Дмитра Мартинюка та знаного в Україні голкіпера Богдана Тимощука, за плечима якого не один сезон в Екстра-лізі у складі вже згаданого "Сокола" та покровського "Титана". Разом з тим голкіпер має досвід виступів закордоном, де захищав кольори латвійського ФК "Петров".

УВАГА! МАТЧ ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ, а переглянути поєдинок можна буде у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК "Ураган". Початок гри о 13:00.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

«Любарт» (Луцьк) – «Автомобіліст-Бульвар» (Житомир)
15:00. м. Луцьк, «Арена-спорт»
Арбітри:
А. Кузьмін (Львів), Н. Лизан (Львівська обл.), Н. Бас (Луцьк)
Хронометрист: О. Леончук (Луцьк)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне) 

У п’ятницю, 5 листопада, “Любарт” на домашній арені розпочинає свої виступи в Parimatch Кубку України 2021. В другому попередньому раунді ми вийдемо проти ще одного учасника Першої ліги житомирського ФК “Автомобіліст-Бульвар”. 

В цьому сезоні автомобілісти зіграли двічі. Програли в стартовому турі Чемпіонату України київському “Sky Up” та розбили столичний “Clust” (6:1), з яким зіштовхнулися під час першого етапу кубкових змагань. Своєю чергою “Любарт” встиг двічі поступитися в рамках ЧУ (1:3 з “Енергією-2” та 1:2 з “In.It”) та зіграти внічию 2:2 з дублерами “Урагану”. 

Це буде третій похід лучан за кубком. У 2019-му підопічні Назара Бугайчука спочатку пройшли чернівецький “Лідер”, а потім лише в серії пенальті були зупинені львівськім “Максимусом”. У 2020-му ситуація склалася гіршим чином, оскільки команда покинула змагання одразу, вилетівши від “Бастіону”. 

““Автомобіліст-Бульвар” - сильний суперник із потужними гравцями. Окремі із них мають досвіди виступів у Екстра-лізі та чудово вміють перемагати. Проте ми налаштовані максимально серйозно та прагнемо реабілітуватися за невдалий старт перед своїми вболівальниками”, - сказав головний тренер “Любарта” Назар Бугайчук.  

Зазначимо, що команди зіграють два матчі, а тріумфатор вийде на переможця пари «Human» (Дніпро) – «Comfort Life» (Буча). 

Джерело - ФК Любарт

6 листопада 

«SkyUp» (Київ) – КІВС «Енергія-2» (Львів)
12:00. м. Київ, СК НУХТ
Арбітри:
 Ю. Бабушкін, В. Васильєв (обидва – Київська обл.), В. Ткаченко (Київ)
Хронометрист: В. Степанюк (Київ) 
Спостерігач арбітражу: М. Гулідов (Дніпро)

КІВС Футзал відкриває нову сторінку у своїй історії - участь у Кубку України. #КІВС ФК "Енергія" ІІ в рамках другого попереднього раунду зіграє з київським "SkyUp Futsal". Команда, яка також, як і наша є представником Першої ліги України.

Наш суперник - деб'ютант подібних змагань. Проте ця команда у порівнянні з минулим сезоном, де брала участь лише в аматорських змаганнях, не тільки перейшла на рівень вище а й підкріпила свої амбіції  в контексті кадрового потенціалу. "Льотчики" добрали до свого складу гравців, які мають досвід виступу на всіх футзальних рівнях - Тменов, Накаєв, Горбатий, Салтанов, Семенченко. Є у складі "помаранчевих" і легіонер - Бруно (Морено), який у свій час виступав за івано-франківський НФК Ураган. Керує цим колективом не менш знакова постать у тренерському цеху - Тарас Шпичка, який заради цього проекту залишив екстра-ліговий "ХІТ". "SkyUp" вже провів два матчі в Першій лізі ("Схід") і прогнозовано здобув дві перемоги. Окрім цього підопічні Шпички також здобули дві перемоги у Вищій лізі чемпіонату Києва і з хорошим настроєм та мотивацією чекають на зустріч з нашою командою.

Натомість матч Кубка України для КІВСу стане таким собі випробуванням на зрілість. Згідно регламенту наша команда не зможе розраховувати на десант допомоги з основи ФК "Енергія" і протистоятиме супернику лише власними силами. Окрім, цього львів'яни повинні реабілітовуватись за поразку у третьому турі Першої ліги від "in.IT".

Отож, 6 листопада в Києві у спорткомплексі НУХТ о 12:00, ми побачимо протистояння досвідченого та амбітного клубу проти не менш амбіційної молоді, яка хоче вписати свою сторінку в українському футзалі.

Джерело - КІВС Футзал

«In.IT» (Львів) – «INTER» (Донецьк)
12:30. м. Львів, СК «Боско-Арена»
Арбітри:
О. Хомич (Луцьк), В. Гарасимків (Ковель), Ю. Ткачук (Луцьк)
Хронометрист: П. Сітек (Луцьк) 
Спостерігач арбітражу: Р. Матвіюк (Луцьк)

«SKIDKA» (Київ) – «Нікма» (Запоріжжя)
13:00. м. Буча, СК «Академія спорту»
Арбітри:
 Р. Гейло, К. Гринь (обидва – Київська обл.), М. Кравченко (Київ)
Хронометрист: Д. Кравченко (Київ) 
Спостерігач арбітражу: Р. Хоботов (Київ) 

«Human» (Дніпро) – «Comfort Life» (Буча)
13:00. м. Дніпро, СК УДХТУ
Арбітри:
О. Гопка (Черкаси), Я. Опришко (Кременчук), І. Андрєєв (Дніпро)
Хронометрист: М. Нор (Дніпро) 
Спостерігач арбітражу: С. Тулєпов (Кременчук)

«Рятувальник» (Ромни) – «BudmonsteR» (Київ)
14:00. м. Конотоп, 
Арбітри:
 А. Савельєв, М. Мисловська (обидва – Суми), А. Фісенко (Суми)
Хронометрист: А. Луценко (Ромни) 
Спостерігач арбітражу: О. Шабан (Суми) 

«Урожай» (Чернівці) – «Ужнет» (Ужгород)
15:00. м. Чернівці, СК «Маленький Париж»
Арбітри:
 Т. Дем'янчук, П. Липецький (обидва – Івано-Франківськ), О. Плахов (Чернівці)
Хронометрист: Є. Віцнудель (Чернівці)
Спостерігач арбітражу: С. Подворний (Хмельницький) 

«Галицька здоба» (Львів) – «Славута» (Славута)
15:00. м. Львів, ПС «Галичина»
Арбітри:
 Орест Дуцяк (Львівська обл.), В. Кулай (Рівне), Р. Гера (Львів)
Хронометрист: М. Проць (Львівська обл.)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Львівська обл.​)

6 листопада, у палаці спорту «Галичина» свій черговий шлях у змаганнях Кубка України розпочинає львівський аматорський футзальний клуб «Галицька здоба». 

У рамках другого попереднього етапу наша команда зустрінеться з ФК «Славута» (м. Славута, Хмельницька область). 

Представляємо суперника

ФК «Славута» представляє однойменне місто в Хмельницькій області. 

Офіційна дата створення ФК «Славута» - 9 листопада 2020 року. Ініціатором та співзасновником клубу є ГО «Футзальний клуб Славута», а також компанія «FOXART» та міська влада. 

Генеральний директор – Люцепернюк Сергій
Голова ГО ФК «Славута» - Баландюк Олександр Володимирович
Директор команди - Заставський Іван Миколайович
Капітан – Тихонець Олександр
Тренер – Скіцко Іван

Досягнення: 
- срібний призер «Кубок Волинської Газети 2021;
- перша ліга України 2021 рік – 4 місце; 
- у рік дебюту у другій лізі Рівенської області команда зайняла 1-е  місце в сезоні «2020-21 років»;
- у дебютному сезоні 2020-21 рр. ФК «Славута» став кращим дебютантом Другої ліги, зумівши фінішувати на першому місці та виграти всі матчі в чемпіонаті. Забили гравці цієї команди в чемпіонаті в 12 матчах 78 голи й лише 14 пропустили.

Історія взаємовідносин

Таких матчів між ФК «Галицька здоба» та ФК «Славута» був лише один. На «Кубку Львівщини 2021» команди зустрілися на стадії групового турніру й тоді перемогу здобули «пекарі» з рахунком – 4:2. За «Галицьку здобу» тоді забивали Ігор Кушецький  (дубль) та Станіслав Паньків. Ще один у свої ворота відправив гравець ФК «Славута» Григорій Воробйов. 

До слова, цікавості цьому протистоянню додає ще й той факт, що за команду з Хмельниччини зараз виступають гравці, які якраз на, згадуваному вище, «Кубку Львівщини 2021» грали за «червоно-жовтих». Мова йде про голкіпера Антона Денчука та Ігоря Кушецького. Тож, цікаво буде глянути на цих футзалістів у матчі проти колишньої команди. 

Насамкінець додамо, що протистояння серія № 1 під назвою ФК «Галицька здоба» - ФК «Славута» розпочнеться о 15 годині.

Джерело - ФК Галицька Здоба

«Геологія» (Кременчук) – «Технологія-Агросвіт» (Суми)
15:00. м. Кременчук, СК «Політехнік»
Арбітри:
 В. Бородін, Д. Коваль (обидва – Київ), А. Звягінцев (Кременчук)
Хронометрист: М. Коробко (Кременчук)
Спостерігач арбітражу: І. Бік (Харків) 

«Бастіон» (Львів) – «Юрінновація» (Київ)
17:00. м. Львів, ПС «Галичина»
Арбітри:
 В. Дзюра (Рівне), М. Герчук (Львівська обл.), В. Болізюк (Львів)
Хронометрист: М. Проць (Львівська обл.)
Спостерігач арбітражу: І. Якимишин (Львів)

Уже цієї суботи в палаці спорту «Галичина» наша команда проведе перший поєдинок в сезоні 2021/22.

В гості до славного міста Лева завітає учасник першої ліги чемпіонату м.Києва - «Юрінновація».

Мабуть, для пересічного львівського вболівальника суперник не добре знайомий, однак за 11 років свого існування столичний клуб зумів добряче нашуміти в різних аматорських турнірах, зокрема на «Select Futsal Cup» та міжнародних змаганнях «Istria Futsal Masters Cup», який регулярно проходить у Хорватії.

Минулого року в кубку країни «Юрінновація» прикро поступилася харківському «Гепарду» з рахунком 2-11, тому цього разу в грі проти Цимбаляка і компанії спробує прикласти максимум зусиль, аби не наступити на ті ж самі граблі.

У внутрішньому чемпіонаті справи у киян теж розпочались не дуже. Перший млинець виявився глевким у дуелі проти  «Веселих хлопців». Поразка 3-0, яка зробить пораненого звіра вдвічі небезпечнішим напередодні дуелі з «Бастіоном».

Джерело - МФК "Бастіон"

«Б.Є.Д.А.» (Миколаїв) – «Легіон» (Дніпро)
17:00. м. Миколаїв, СК «Олімп»
Арбітри:
 М. Нечипуренко, І. Литвиненко (обидва – Кривий Ріг), В. Зігура (Миколаїв)
Хронометрист: Р. Думяк (Миколаїв)
Спостерігач арбітражу: С. Болілий (Миколаїв)

7 листопада 

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Адвокат і Ко» (Кременчук)
14:30. м. Запоріжжя, ПС ЗАБ
Арбітри:
 І. Дудінов, К. Кандибей (обидва – Дніпро), А. Ноєв (Запоріжжя)
Хронометрист: В. Беляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: С. Туржанський (Запоріжжя)

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.