БеларусьБеларусь – Иран. Товарищеские матчи. LIVE! КазахстанКака: «Наша задача – выиграть чемпионат мира»БразилияРодриго: «У меня самые большие цифры в истории клуба, но я не могу быть выше Фалкао»Экстра-лигаPARIMATCH Екстра-ліга. Представляємо учасників. «Viva Cup»ГерманияДобро пожаловать, футзальная Бундеслига!ПольшаЭкстракласа будет играть плей-оффЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 1 тур. LIVE!Лига чемпионов УЕФАХатаи Багиров: «Наша цель – вернуть прежний «Араз»РоссияСергей Абрамов: «В нашей команде собраны лучшие из лучших»ИспанияТино Перес: «Цель состоит в том, чтобы сыграть в Лиге чемпионов... как чемпионы Лиги»ЭстонияАлександр Сорокин продолжит свою работу в «Виимси СМСРаха»БразилияКубок Бразилии-2021 (жен). Taça Brasil de Futsal Feminino. LIVE!Экстра-лигаПредставляємо учасників PARIMATCH Екстра-ліги: АФФК «Суми»Экстра-лигаПредставляємо учасників PARIMATCH Екстра-ліги: «Енергія»Лига чемпионов УЕФАУЄФА оприлюднила новий рейтинг коефіцієнтів клубів ЄвропиЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 1 тур. АнонсФутзал в мире​Тран Ван Ву: «Вьетнам может повторить успех 2016 года»Экстра-лигаРейтинговая суммарная таблица чемпионатов Украины по футзалу в Экстра-лиге (высшей лиге)Экстра-лигаПредставляємо учасників PARIMATCH Екстра-ліги: «ХІТ»Экстра-лигаСимволічна збірна українського футзалу за 30 років: вибір залежить від вас

Перша ліга 2020/21. «Любарт» вривається у фінал

«Любарт» за підсумками двох матчів, що відбулися у Луцьку, здолав донецький «INTER» та вийшов до фіналу чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги сезону 2020/21.


«INTER» (Донецьк) – «Любарт» (Луцьк) – 4:3 (0:1)
Голи:
Денис Сандецький, 27, Сергій Степаненко, 28, Максим Літвінов, 37, Євген Юнаков, 39 – Володимир Баденчук, 12, Владислав Сизик, 28, Владислав Козачок, 35
Попередження: Іван Захаров, 40 – Владислав Козачок, 25

ФК "Любарт" поступився у першому півфінальному матчі Першої ліги донецькому "Інтеру". 

Лучани упродовж всього матчу грали на рівних з досвідченим суперником та двічі виходили вперед.

Рахунок на 12 хвилині відкрив Володимир Баденчук. Вже в другому таймі Денис Сандецький та Сергій Степаненко вивели "Інтер" вперед, проте майже одразу паритет відновив Владислав Сизик. На 35-й Козачок знову вивів "Любарт" вперед, проте втримати переможний рахунок волиняни не змогли. Максим Літвінов та Євген Юнаков своїми голами вирвали перемогу для донецької команди. 

Джерело - Конкурент
 
 

«Любарт» (Луцьк) – «INTER» (Донецьк) – 8:2 (3:0)
Голи:
Сергій Вишневський, 9, 32, 35, Владислав Козачок, 17, 32, Богдан Мізюк, 18, Сергій Піддубний, 20, Назар Сеник, 38 – Максим Літвінов, 33, Вадим Дробашко, 40

Декілька днів підряд дах «Адреналіну сіті» невпинно нагрівався палючим сонцем, поступово перетворючи футзальний паркет на щось середнє між середземноморською і фінською саунами. Такий температурний режим спинив глядачів (яких прийшло не дуже багато), але не виконавців, які вийшли на поле боротися не зважаючи ні на що.Проте давайте спершу повернемося на кілька кроків назад. 

У півфінал Першої ліги «Любарт» потрапив авансом. Одразу після завершення групового етапу суперник князів в ¼ «Авангард» різко переїхав з Одеси в Руську Поляну та змінив назву на «Буг Трейд». Ще через трохи клуб повідомив про фінансові труднощі та припинення участі у турнірі. 

Таким чином лицарі автоматом вийшли в 1/2, де їм довелося чекати переможця пари InBevDSINPU/Інтер. У напруженій боротьбі право бути опонентом «Любарта» вибороли «нерадзуррі». І саме чорно-синіх футзальна спільнота визначила фаворитом. Що й не дивно, зважаючи на потужний склад донецької команди, щільно підсилений гравцями Екстраліги. 

Перед початком серії суперник звернувся до князів з проханням провести два матчі в обласному центрі Волині, на що вони з радістю погодилися.

Битва стартувала у п’ятницю, 25 червня.  Дуже швидко господарі організували декілька гострих атак, які могли і повинні були перетворитися на голи. Не пощастило. 

Гості намагалися відповідати, проте було помітно, що спека бере своє і чогось по-справжньому путнього вони довго продемонструвати не могли. Натомість Володимир Баденчук на 12 хвилині, приправивши свій потужний дальній постріл підлим рикошетом, засвітив на табло 1:0. 

Власне, з таким рахунком команди й пішли на перерву. Пішли, щоб повернутися та влаштувати справжню феєрію. Трохи акліматизувавшись, «нерадзуррі» увімкнулися та почали перманентно підключати до атак п’ятого польового. Не одразу, проте це принесло свої вагомі плоди. На 27 хвилині Денис Сандецький відновив паритет, а Сергій Степаненко на 28-й вивів гостей уперед. 

Щоправда, не на довго. Майже одразу Владислав Сизик зрівняв, першим вискочивши на добивання після проходу та хорошого удару Степанюка. А вже Влад Козачок знову повернув «Любарту» перевагу: капітан помітив порожні ворота і запустив круглястого парашутиком прямісінько у сітку. 

Коли здавалося, що перемога уже лежить в кишені князів, «Інтер» продемонстрував, чому саме їх вважали фаворитами. Спершу Максим Літвінов, у кращих традиціях більярду, запустив «Select» прямісінько у праву від голкіпера «шестірку». А за хвилину до кінця Євген Юнаков замкнув верхову передачу та подарував «нерадзуррі» вольову звитягу у першому матчі – 3:4. 

Одразу після гри я перекинувся словом з кількома знавцями футзалу. Усі вони відзначили гру «Любарта», проте фактично ніхто не давав лицарям реальних шансів на камбек у другому протистоянні. 

Вони помилилися. «Любарт» вийшов на паркет і просто «з’їв» свого опонента. Не зжер. Хоча б це звучало дуже ефектно. А саме «з’їв», перегравши суперника на всіх фронтах. 

Гольову феєрію розпочав Сергій Вишневський. Габаритний 92-й номер обробив передачу Баденчука та у фірмовому стилі розстріляв голкіпера на підступах до штрафної. Наступними овації зірвали Дмитро Романюк та Козачок. Клінс шикарно відпасув Владу на хід, а капітан замкнув, загнавши круглястого у сітку. 

Далі «гармату» розрядив Богдан Мізюк, подарувавши вболівальникам гол-близнюк, який вчора вдався Баденчуку (так-так, саме той постріл здалека з рикошетом). 

А завершив перший тайм Сергій Піддубний, разом із сиреною запустивши м’яча у порожні ворота «Інтера». 

Другу половину гості одразу ж розпочали з п’ятим польовим. Вони мали ще 20 хвилин і потребу у трьох голах. Але ні. Спершу Вишневський та Козачок записали у свій актив по дублю. Надалі Сергій оформив хет-трик, а Назарій Сеник, зігравши зовсім трохи, забив свій дебютний м’яч. «Інтер» зміг відповісти лише двома влучними ударами Літвінова та Дробашка. 

У підсумку – 8:2. «Любарт» вперше в історії бере участь у Першій лізі й одразу ж крокує до фіналу. Там на князівську команду чекає переможець пари «Славута» та «АРПІ». 

Джерело - Руслан Пилипчук, ФК Любарт
 
 

У другій півфінальній парі було зіграно стартовий матч.

«Славута» (Славута, Хмельницька обл.) – «АРПИ» (Донецьк) – 5:5 (2:2)
Голи:
Вадим Денисюк, 2, 28, Сергій Філь, 9, Олександр Тихонець, 32, Павло Концеба, 33 – Олексій Добровольський, 7, Євген Рогачов, 17, 29, 34, Михайло Трубаров, 32
Попередження: Олександр Тихонець, 16 – Ігор Подгорний, 25
Нереалізований дабл-пенальті: Максим Мануйленко, 35 (Славута)
 

Матч-відповідь відбудеться 3 липня (субота) у Запоріжжі.

Базові дати матчів серій за перше та третє місця: 3-4 та 10-11 липня.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.