Чемпионат ЕвропыЄвро-2022 (U-19): Україна дізналася своїх суперників по Основному раундуРоссияАлекс: «Надо потерпеть и поработать с самоотдачей»ПортугалияПульпис: «Португальский чемпионат становится все более профессиональным»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 1 тур. «ХІТ» втрачає з початкуБеларусьБеларусь – Иран. Товарищеские матчи. LIVE! КазахстанКака: «Наша задача – выиграть чемпионат мира»БразилияРодриго: «У меня самые большие цифры в истории клуба, но я не могу быть выше Фалкао»Экстра-лигаPARIMATCH Екстра-ліга. Представляємо учасників. «Viva Cup»ГерманияДобро пожаловать, футзальная Бундеслига!ПольшаЭкстракласа будет играть плей-оффЛига чемпионов УЕФАХатаи Багиров: «Наша цель – вернуть прежний «Араз»РоссияСергей Абрамов: «В нашей команде собраны лучшие из лучших»ИспанияТино Перес: «Цель состоит в том, чтобы сыграть в Лиге чемпионов... как чемпионы Лиги»ЭстонияАлександр Сорокин продолжит свою работу в «Виимси СМСРаха»БразилияКубок Бразилии-2021 (жен). Taça Brasil de Futsal Feminino. LIVE!Экстра-лигаПредставляємо учасників PARIMATCH Екстра-ліги: АФФК «Суми»Экстра-лигаПредставляємо учасників PARIMATCH Екстра-ліги: «Енергія»Лига чемпионов УЕФАУЄФА оприлюднила новий рейтинг коефіцієнтів клубів ЄвропиЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 1 тур. АнонсФутзал в мире​Тран Ван Ву: «Вьетнам может повторить успех 2016 года»

Назар Бугайчук: «Матчі проти «INTER'а» – це ще один шанс побачити, чи наші хлопці прогресують»

Головний тренер князів Назар Бугайчук – про підготовку  до протистояння з донецьким «Інтером»


У п’ятницю та суботу (25-26 червня) «Любарт» у Луцьку проведе два півфінальні матчі Першої ліги. Суперником лучан став амбітний та досвідчений донецький «Інтер». Про підготовку  до протистояння розповідає головний тренер князів Назар Бугайчук.

— В якому стані зараз перебуває «Любарт»? Чи всі гравці готові вийти на паркет?
— Для нас цей сезон є надзвичайно довгим, це вперше ми здобуваємо такий досвід. Змагальний період дуже тривалий. Як наслідок, дуже складно знаходити емоційний заряд на кожну гру. Але попереду півфінал, який стане для кожного з нас новим викликом. Ми маємо одну серйозну втрату. 

Через травму нам не допоможе Євген Заїченко, але всі інші готові грати та демонструвати свої найкращі якості. 

«Буг Трейд», який до цього був «Авангардом», припинив участь у змаганнях і «Любарт» автоматом пройшов у півфінал. Як використали вимушену паузу?
— Як на мене, то ця пауза пішла нам в мінус. Ми хотіли зіграти якнайбільше матчів, але склалося саме так, тому ми дали деяким гравцям відпочити, Сизик поїхав виступати за збірну. Нам не вдалося провести контрольний спаринг, тому задовольнялися виключно тренувальним процесом. 

— «Інтер» команда з великою кількістю гравців, які ще вчора виступали в Екстра-лізі. Безумовно, що вони націлені на перемогу в Першій лізі. Як «Любарт» налаштовується на боротьбу з таким хорошим суперником?
— Матчі проти таких команд – це додаткова можливість перевірити рівень власних гравців у протистояннях проти таких майстерних опонентів. Це ще один шанс побачити, чи наші хлопці прогресують упродовж сезону. Чи вони готові витримувати темп таких ігор та суперництво проти топових суперників. А найголовніше це досвід, який ми здобуваємо і якого доволі часто не вистачає. 

— Охарактеризуй коротко суперника. Чим вони сильні та кого з гравців варто відзначити?
— Якщо рухатися персоналіями, то доведеться озвучити кожного гравця, адже вони мають колосальний досвід виступів на найвищому українському рівні. Свій останній сезон команда провела у чемпіонаті Києва, який є дуже конкурентним. Там фактично кожен матч є «лобовим» та важливим. 

— На прохання «Інтера» два підряд матчі відбудуться у Луцьку. Наскільки цей фактор важливий для команди? Чи стане він додатковою перевагою? 
— Ми із задоволенням погодилися на цю пропозицію, адже така подія  для Луцька є новою і такі матчі в нашому місті – це одна з цілей «Любарта». Цих два матчі, напевно, стануть окрасою всього сезону. Особливо, якщо зважити на те, що більшу частину року вболівальників на трибунах не було. Сподіваємося, що в п’ятницю та суботу нас прийде підтримати значна кількість людей. 

Чи стане для нас перевагою? Ймовірно, але усе покаже гра. Ми ж налаштуємося та постараємося проявити свої найкращі якості.

Перша гра відбудеться у п'ятницю, 25 червня, о 18:00 в "Адреналін сіті".

Джерело - ФК Любарт 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.