Женский футзал8-11 августа в Киеве состоится международный турнир «Estrellas Cup»Экстра-лигаАндре Броканело: «Эта команда обязана побеждать во всех соревнованиях»ТурнирыКубок Водяна-2021. ПревьюЖенский футзал«Леонас - Университет Драгоманова» представил двух новичковБеларусьУчита переходит в «Столицу»Чемпионат ЕвропыСтали известны подробности жеребьевки отборочного раунда ЕВРО U19Детский футзалПідсумки засідання Комітету ДЮФ АФУ: Суперкубок України і заборона на вкидання м’яча за центр майданчику під час ударів від ворітПольшаСторожук и Перкович – из «дьяволов» в «драконы»Первая лига Іван Скіцко – головний тренер «Славути»Турниры«Яско» – переможець «Odessa Open Cup-2021». WeekendЭкстра-лигаІгор Черненко: «Особисто мені соромно, коли ми приймаємо наших суперників у педуніверситеті, але інших варіантів немає»БеларусьЭдимар – новый игрок «Столицы»Бразилия«Магнус» – обладатель Кубка Бразилии-2021Аматоры«Odessa Open Cup-2021». Weekdays. Огляд матчів другого ігрового дняЭкстра-лига«ХІТ» завершив тренувальний збір в УжгородіИспанияМигелин: «Я хочу чувствовать себя игроком, а не пенсионером»Экстра-лига«ДЕ ТРЕЙДИНГ» завершил первый этап подготовки к Экстра-лигеФутзал в миреСборная Ирана – победитель Continental Futsal Championship-2021РоссияИван Мельников: «Мы будем придерживаться своей модели»ПольшаВиталий Лисниченко переходит в «AZS UW DARKOMP Wilanów»

Роман Кіндратів: «Я вважаю, що «ДЮСШ-Respect» – одна із найсильніших команд в категорії U-13»

Тренер вихованців Академії НФК «Ураган» U-13 Роман Кіндратів оцінив виступ команди у рамках Вищої ліги чемпіонату України у віковій категорії U-13.


За підсумками чемпіонату у команді Академія НФК «Ураган» U-13 заслужені нагороди отримали:

Василь Гончарук – найкращий гравець команди за версією суддівської колегії;
Олег Корнукий  – найкращий гравець команди за версією глядацьких симпатій;
Олександр Тутка – найкращий воротар.

Команда завершила сезон на 4-му місці, здобувши 30 очок.

– Які цілі ставили перед командою на IV тур Чемпіонату?

– Основною ціллю виступало налаштувати команду так, щоб хлопці могли дати гідний «бій» супернику та, по можливості, його обіграти. Хотілось, щоб у хлопців появилась упевненість та пропав страх перед грою. І хлопці з цим справились. Чотири гри виграли і тільки одну програли чемпіонам.

– Який поєдинок команди у рамках туру можете виділити з-поміж усіх з точки зору якості гри?

– Хотілось б виділити гру з командою «ДЮСШ-Respect» з смт. Маневичі (рахунок 4:2 на користь Академії НФК «Ураган»). Я вважаю, що «ДЮСШ-Respect» – одна із найсильніших серед інших команд (срібні призери). Це команда, яка у футзал грає дійсно змістовно. Наші вихованці дуже серйозно налаштовувалась на цю гру. Для хлопців саме ця команда була своєрідним «подразником». Всі очікували саме цього поєдинку, очікували того, як ми будемо виглядати у грі. Це був своєрідний екзамен. Після перемоги я побачив вогонь в очах гравців своєї команди. Хлопці повірили в свої сили, що можуть, що вміють, що при правильному підході і при хороших тренуваннях можна обігравати і сильних суперників. Тому саме і через рівень суперника, і через результат цю гру можна виділити як найкращу у плані якості гри у рамках цього туру.

– Як оціните підсумковий результат у сезоні 2020/2021 чемпіонату?

– Звичайно, хотілося б поборотись за медалі, тому що команда варта більшого. Не всі розкрили свій потенціал на 100%. Дехто відчував себе скуто та не показав того, що демонструє на тренуваннях. 4-те місце – хороший результат, проте хотілось ще кращого. Враховуючи, що дехто із хлопців на рік-півтора молодші за опонентів, у загальному молодці! Проте є над чим працювати.

Своїм вихованцям хочу побажати вірити у свої сили, багато тренуватись і ставити перед собою максимальні цілі. Прагну, щоб вони виросли у сильних футзалістів.

Джерело - Академія Ураган

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.