Футзал в миреИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Виктор Лопес и Асьер ЛамасВетераныВетерани. Календар змаганьПервая лига Олександр Славінський: «Хочемо популяризувати футзал у Броварах, а тому матчі Першої ліги прийматимемо вдома»Детский футзалДЮСШ “Спортлідер+” – переможець турніру “Кубок Бару-2018"БеларусьДмитрий Камеко: «Нам важно оттачивать свою игру»РоссияРоссия. Суперлига. 2 тур. ВидеообзорыИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка ИспанииПольшаСергій Бабинін став гравцем польського «МОКСу»Экстра-лига"Кардинал-Рівне" підписав трьох новачківРумынияНаши за границей. Дмитрий Бондарь и Денис Овсянников результативно стартуют в чемпионате РумынииЭкстра-лигаРоман Стречковський: «"Урагану" треба було зберегти минулорічний склад»БеларусьБеларусь. 1 тур. Победа ВРЗ в дерби и неожиданное поражение «Столицы»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Давид Руис и Диего КинтелаПортугалия«Спортинг» – обладатель Суперкубка ПортугалииЭкстра-лигаЕкстра-ліга стартує поєдинком у Львові 13 вересняЭкстра-лигаМар’ян Пелех: «Цей трофей для мене – перший у кар’єрі»Экстра-лигаТарас Кузь: «У перемогу повірив за три секунди до кінця гри»Польша«Рекорд» – обладатель Суперкубка Польши!Экстра-лига«Энергия» – обладатель Суперкубка Украины!БеларусьМини-чемпионат Украины на просторах Беларуси на старте. Версия-2018/19

Сергій Владико взяв участь у зустрічі представників команд-учасниць чемпіонату Миколаївської області з футзалу

7 травня у конференц-залі Федерації футболу Миколаївської області відбулася зустріч представників команд-учасниць чемпіонату Миколаївської області з футзалу з президентом Асоціації футзалу України Сергієм Владико.

 

Зустріч розпочав голова Федерації футболу та Асоціації футзалу Миколаївської області Олександр Пасічний, який привітав усіх присутніх, підсумувавши успіхи футзалу за останній сезон і виступив зі вступним словом:

«Для розвитку футзалу у Миколаївській області федерація закупила футзальні м'ячі і забезпечила ними райони Миколаївської області для проведення внутрішнього чемпіонату районів. Також був проведений кубок між чемпіонами районів. Окрім того, надзвичайно приємно, що вперше у чемпіонаті серед команд Другої ліги України з футзалу заявився представник Миколаєва. Звичайно, будемо прагнути до того щоб у нас було набагато більше професійних команд. В області дуже сильний аматорський чемпіонат з футзалу, взимку у чемпіонаті міста Миколаєва бере участь 70 команд, влітку - 50. Дуже тішить, що у місті Южноукраїнську проходить свій аматорський чемпіонат, в якому беруть участь 35 команд. Серед іншим позитивних новин можу відзначити плани щодо майбутнього відкриття спорткомплексу на вулиці Спортивній».

Також перед присутніми зі своєю промовою виступив Сергій Владико:

«Футзал є одним з найпопулярніших видів спорту у світі. Сьогодні він розвивається завдяки ініціативам ФІФА та УЄФА. Це відбувається за усіма напрямками. Як серед юнацьких та жіночих команд, так і, звичайно, серед дорослих. Минулоріч відбулася перша кваліфікація Юнацьких Олімпійських ігор. Цього року зазначений турнір теж має відбутися.

У нашій країні серед аматорського руху футзал є номером один по всій країні. У вашому місті основною проблемою є відсутність відповідних майданчиків. Окрім того, важливим нюансом є кадрові проблеми. Немає належної кількості футзальних тренерів. Другу проблему легко вирішити за допомогою навчання на спеціальних підготовчих тренерських курсах. Звичайно, побудувати ФОК для створення відповідних умов для цього виду спорту є непростим завданням. Однак, я впевнений, якщо б у вас були відповідні майданчики - Миколаїв був би представлений у чемпіонаті України », - зазначив президент Асоціації футзалу України.

Також протягом заходу було визначено найближчі стратегії Асоціації футзалу Миколаївської області. Серед них: розвиток юнацького футзалу, а також навчання тренерів та арбітрів на спеціальних курсах.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.