Женский футзалЖіноча збірна України здолала ПольщуПервая лига Игорь Черненко: «Мы объединились для достижения самых высоких целей»ВетераныЧемпионат Украины «50+». Система розыгрышаЭкстра-лигаВалерій Директоренко: «Вистрілити можуть усі, головне – не застрілитися!»ВетераныКубок Украины «40+». Система розыгрышаЭкстра-лигаДмитро Медвідь і ХІТ: пляжний футбол перемігФутзал в миреИз чемпионата Дании по футзалу – в футбольную сборнуюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Роман ЦаповОдесса​Летнее первенство Лиги Содружества-2018: итогиГерманияЮрій Мельник: «У німецького футзалу дуже великі перспективи»ИспанияМарсел переходит в «Мовистар Интер», а Фолья может вернуться в ИталиюБеларусь«УВД-Динамо» представляет: Дмитрий МихайленкоЧехияЧемпіонат Чехії стартував з розгромного бенефісу «Спарти»РоссияЕвгений Куксевич – новый главный тренер МФК «Норильский никель»Женский футзал6 вересня жіноча збірна України зіграє товариський матч з ПольщеюБеларусьАндрей Толмач: «Все мысли уже о «Борисове-900»ПортугалияНуну Диаш: «Победы в ЦСКА значат для меня не меньше, чем победы в Португалии»Первая лига Перша ліга: десять команд підтвердили свою участь у чемпіонатіЛьвовНазарій Цимбаляк: «Галицькій Здобі» було би по силах грати на високому рівні»Первая лига «Віза-Вторма»: кадрові зміни у літнє міжсезоння

«Сокил» против АФУ. Война продолжается

Очередное ноу-хау от АФУ в трансферных вопросах


 

Спортивний клуб «СОКІЛ» (Хмельницький)
Президенту АФУ Владико С.В Керівникам клубів Екстра-ліги
Вихідний №108, від 24.02.2018 р

У суботу 24-го лютого 2018 року в українському футзалі сталася безпрецедентна подія. Гравець Лисенко А.А, який має діючий контракт зі спортивним клубом «СОКІЛ» (Хмельницький) всупереч регламентним нормам вийшов в складі НФК «Ураган» (Івано-Франківськ) на матч Кубку України з футзалу.
Як стало відомо нашому клубу – це сталося відповідно до таємного рішення Комітету зі статусу та трансферів футболістів ФФУ та за повної мовчазної згоди президента АФУ Владико С.В, про яке СК «СОКІЛ» навіть ніхто не проінформував.
За схожим сценарієм вчинили футзальний клуб «Хіт» (Київ), який дозаявив Педяша О.О та футзальний клуб «Продексім» (Херсон), який дозаявив Бакінського І.О.
 
Численні звернення СК «СОКІЛ» (Хмельницький) про кричущі факти порушення регламентних норм до КДК ФФУ, АФУ, Комітету зі статусу та трансферів футболістів ФФУ, Палати з вирішення спорів ФФУ так і залишились без уваги.
 
Враховуючи ситуацію, яка склалась, СК «СОКІЛ» ініціює позачергове зібрання президентів клубів (про дату та місце проведення просимо повідомити АФУ), на якому СК «СОКІЛ» готовий надати повний перелік документів про неприпустимі факти порушення багатьох регламентних норм в даному питанні та ініціювати створення незалежного керівного органу для організації та проведення Чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі.
 
З повагою,
керівник СК «СОКІЛ» Глас А.В
 
P.S. от futsalua.org:

В комментарии на ФБ президент «Урагана» написал, что в случае с Лысенко, так же, как и в случае с Иваняком, у ивано-франковского клуба есть соответствующая бумага: «Іваняк прийшов, бо має рішення з палати спорів; Лисенко- аналогічно ! Без документів, ми б не ризикнули!».
Возникает простой вопрос - почему у «Урагана» документ есть (и что это за документ?), а у «Сокола» нет ни документов, ни устного пояснения от АФУ? Вопросов к АФУ, как всегда, много, но ответов, скорее всего, не будет...

P.P.S. 
Армия мертвых проломила стену и движется на Винтерфелл. Зима близко...

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.