Первая лига Дві легенди НФК “Ураган” продовжують активні виступи у великому футболіЖитомир“Грантех” здобуває Кубок Житомирського міського головиФутзал в миреИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Виктор Лопес и Асьер ЛамасВетераныВетерани. Календар змаганьПервая лига Олександр Славінський: «Хочемо популяризувати футзал у Броварах, а тому матчі Першої ліги прийматимемо вдома»Детский футзалДЮСШ “Спортлідер+” – переможець турніру “Кубок Бару-2018"БеларусьДмитрий Камеко: «Нам важно оттачивать свою игру»РоссияРоссия. Суперлига. 2 тур. ВидеообзорыИспания«Мовистар Интер» – обладатель Суперкубка ИспанииБеларусьБеларусь. 1 тур. Победа ВРЗ в дерби и неожиданное поражение «Столицы»ПольшаСергій Бабинін став гравцем польського «МОКСу»Экстра-лига"Кардинал-Рівне" підписав трьох новачківРумынияНаши за границей. Дмитрий Бондарь и Денис Овсянников результативно стартуют в чемпионате РумынииЭкстра-лигаРоман Стречковський: «"Урагану" треба було зберегти минулорічний склад»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Давид Руис и Диего КинтелаПортугалия«Спортинг» – обладатель Суперкубка ПортугалииЭкстра-лигаЕкстра-ліга стартує поєдинком у Львові 13 вересняЧехияЧехия. 1 тур. «ЭРА-ПАК» побеждает, Емельянов забиваетЭкстра-лигаМар’ян Пелех: «Цей трофей для мене – перший у кар’єрі»Экстра-лигаТарас Кузь: «У перемогу повірив за три секунди до кінця гри»

Сергій Бабинін став гравцем польського «МОКСу»

Ще один українець спробує свої сили в чемпіонаті Польщі

 
Польський «МОКС», що представляє район Сонячний Сток у місті Білостоці підписав українця Сергія Бабиніна. Крім нього у складі команди вже є ще один наш співвітчизник Віталій Лісніченко, який минулого року став одним з найкращих бомбардирів команди.

Новачок встиг дебютувати за новий клуб у вчорашньому матчі за Суперкубок Польщі. Минулого сезону «МОКС» посів лише 9 місце у чемпіонаті, але дійшов до фіналу Кубка, де поступився «Рекорду». У вчорашньому матчі за Суперкубок «Рекорд» знову легко взяв гору і дебютувати із завоюванням трофею Бабиніну не вдалося, але принаймні він відзначився голом.

Сергій Бабинін народився 23 травня 1994 року. Вихованець сумської «Зміни». 2013 року почав свою футбольну кар’єру у «Барсі» (Суми), за яку грав до кінця сезону 2015/16. За цей час зіграв 16 матчів у Другій лізі, 8 матчів у аматорському чемпіонаті, 2матчі/2 голи у Кубку України серед аматорів, а також 7 матчів/6 голів у чемпіонаті області. Причому у сезоні 2015/16 паралельно встиг зіграти 2 матчі у футзальній Першій лізі за «СумДУ» (Суми). Після чого наступні два сезони був повноцінним гравцем «політехніків», вигравши з командою чемпіонство Першої ліги сезону 2016/17, а також срібні нагороди студентського чемпіонату України з футзалу сезону 2017/18. У цьому році виступав за студентську збірну України з футболу на меморіалі Олега Макарова. 

Андрій Гулій, futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.