ХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 31-го Кубка ФК УниверДнепровскаяДнепр Libertad: чемпионский матч!ДетиСтартувала шкільна футзальна ліга ХмельницькогоВолынская“Адреналін06” – перший дитячий Чемпіон Волині з футзалуКиевПавло Присяжнюк: "Мої вісім років в футзальному житті..."Первая лига 18.02. Первая лига. Delivery (Одесса) - Эпицентр К3 (Киев). Он-лайн. 13.30Днепр18.12.Кубок Днепропетровской области. Финал. Екатеринославхлеб — Мясная традиция 12.00 LIVEПолтавская18.02.17. ФУТЗАЛ. Кременчуг - Полтава. LIVE. 13:00УкраинаМаксим Павленко: «Налаштовуюсь виключно на роботу тренером»ДнепровскаяВалентин Сопільняк: «М'ясна Традиція» зараз знаходиться в процесі побудовиДнепровскаяСпортивные залы: здесь пройдут игры Всеукраинского финалаЗакарпатскаяУжгород. Анонс 6 туру ЗакарпатскаяУжгород: #ЧасФутзалу V випускОдесскаяПервая лига. «Эпицентр К Авангард» - «Эпицентр К10» 9:4. «Проклятие вторых таймов» не сработало!ХарьковскаяХарьков: лучшие голы 10-го тура Кубка СК "Вирта"ХарьковскаяХарьков: превью 11-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА - 2016-2017ДнепровскаяДнепр: прогнозы накануне финала: «Екатеринославхлеб» — «Мясная Традиция»ЖитомирскаяЧемпіонат Бердичівщини: “Штурм” виривається у лідери Вищої лігиАматорыМикола Хайлов: «Ми не ставимо на меті запросити «збирачів» грошей»УкраинаПерша ліга України. Аонс матчів 11 туру

Шкільна футзальна ліга Хмельницького виходить на старт

 

У п’ятницю, 17-го лютого, стартує п’ятий за ліком розіграш Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара

Найближчої п’ятниці, 17-ого лютого, стартує черговий розіграш Шкільної футзальної ліги Хмельницького під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара, яка за чотири роки свого існування відгукнулася в серцях юних футзалістів, педагогів, батьків та й всіх небайдужих тільки найщирішими емоціями. Ініціаторами цього важливого для підростаючого покоління спортивного заходу стали Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області та СК «СОКІЛ» спільно із з управлінням освіти Хмельницької міської Ради і управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради . Шкільна футзальна ліга під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара – масштабний соціальний проект, який не тільки здійснює дитячі мрії, дарує видовищну боротьбу на спортивному майданчику, а й повертає в життя дітей спорт.

Шкільна футзальна ліга під патронатом президента СК «СОКІЛ», Івана Гончара – проект, завдяки якому школярі знаходять себе та свій шлях, адже саме тут для них відкривається світ футзалу, такий цікавий, нестримний та захоплюючий… Тому й не дивно, що поринувши у світ міні-футболу, одразу ж знаходиться безліч охочих навчатися цьому виду спорту та рівнятися на майстрів малого м’яча з СК “СОКІЛ”. Тому для тих, кому по-справжньому близькі та цікаві ази футзалу, відкриті двері дитячо-юнацької спортивної школи “Спортлідер+”, яка заслужено вважається однією із кращих на теренах України.

Розмаху турніру додає той факт, що змагання відбуватимуться одразу у двох вікових групах: 2005-2006 рр. та молодші, переможець якої отримає право представити наш край у фінальній частині шкільної футзальної ліги України, а також 2002-2003 рр. та молодші. На попередньому етапі команди будуть розподілені на чотири підгрупи по територіальному принципу. Ігри попереднього етапу будуть проходити у залах ЗОШ №22, ЗОШ №27, ЗОШ №23 та НВК №7. У фінальний етап виходять дві кращі команди з кожної підгрупи. Матчі фінальної частини відбудуться в спорткомплексі УМВС. Усі інші команди, що не потраплять до когорти найсильніших, які у фінальному етапі змагатимуться за медалі турніру, по олімпійській системі розігруватимуть Малий Кубок, вирішальні матчі якого також проходитимуть під час фінального етапу у спорткомплексі УМВС.

Про дати проведення матчів фінальної частини на нашому сайті буде повідомлено додатково.

Олександр Таран, прес-служба СК “Сокіл”

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.