КазахстанХади Ахмади – игрок «Байтерека»Первая лига Іван Скіцко: «Славута» хоче не просто грати у Parimatch Екстра-лізі, а й там ставити перед собою високі цілі»Вторая лигаДмитрий Клочко: «Не знаю, что со мной было бы сейчас, если бы я выпивал, как в молодости»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 11-го тураСборная УкраиныОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ в УжгородіПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 14. Голевая серия Никиты МожейкоСборная УкраиныПідсумки 2021 року для жіночої національної збірної УкраїниПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!

У Івано-Франківську розпочався Кубок


У неділю 24 листопада відбулися матчі попереднього раунду розіграшу Кубка області з футзалу серед команд аматорів. На цьому етапі зустрічалися команди першої обласної ліги.

Першими у боротьбу вступили команди “Прут”(Делятин) та МФК “Прушиньскі” з Ямниці. У першому таймі команди двічі обмінялися голами і це свідчило, що поступатись не хоче ніхто. Друга половина зустрічі пройшла у ще більшому напруженні, гравці діяли активно, але при завершенні атак грішили неточнісю. Тільки за три хвилини до завершення матчу ямничани розіграли красиву комбінацію, яку влучно “замкнув” Микола Куфедчук. А через кілька секунд розрив у рахунку збільшив Андрій Бибик. Делятинці продовжували атакувати, але до логічного завершення не доходило. У підсумку перемога МФК “Прушиньскі” з рахунком 4:3. На стадії 1/8 на ямничан чекає “Епіцентр К”.

Наступний матч приніс певну сенсацію. Досвідчена команда “ДПС” на останніх хвилинах пропустила два м’ячі і вибула із подальшої боротьби за почесний трофей. А події у матчі розгорталися стрімко про що свідчить його результат – 8:6 на користь “Микуличин”. Суперником горян в 1/8 буде “Віза Вторма”.

Не вдається знайти свою гру “Теплоінсталу”. Ще у минулому сезоні “тепловики” нарівні змагалися з будь-яким суперником, а у нинішньому не йде. Не був винятком і кубковий матч проти “Алану”. 10:2 – такий підсумковий рахунок цього поєдинку. “Алан” у чвертьфіналі зустрінеться із “ЗПС”.

Команди, які зустрілися у наступній парі, бажали б зустрітися між собою дещо пізніше. Але така воля жереба – “Медик” - “Курінь-Пас”. А матч видався напруженим і бойовим. Спочатку “медики” задали тон в атаках і виграли перший тайм з рахунком 2:0. І початок другої половини також був за ним. Навідь третій гол забили і вже повірили у перемогу. Та іншої думки були “пасічани”. За три хвилини вони вирівняли ситуацію і домінували на площадці. Вболівальники сподівалися “посмакувати” футзальною “лотереєю”. Але студенти-медики наприкінці матчу двічі вразили ворота суперників і вирвали перемогу – 5:3. Суперником “Медика” в 1/8 будуть отинійські “Карпати”.

Ще один невдаха цьогорічного старту “Легіон” зустрічався з “Надвірна РЕМ”. Надвірнянці повністю “знеструмили” “легіонерів”, девять разів влучивши у їхні ворота. У підсумку – 9:3 на користь “НадвірнаРЕМ”. А далі надвірнянцям “світять” володарі Кубка області микуличинські “Зорі Карпат”.
Матчі 1/8 заплановано на неділю 5 січня наступного року. Пройдуть вони у манежі коледжу фізвиховання.
Ігор Овчар
 

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.