Футзал в миреЄвро-2022. Група В: представлення учасниківЧемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Сербия - Португалия, Нидерланды - УкраинаЖенский футзалУкраїна – Іспанія (жінки). Товариський матч 2. LIVE!Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022 собственными глазами, или заметки из ГолландииЧемпионат ЕвропыДуглас Жуниор: «Без сомнения — мы сделаем все возможное»Первая лига Антон Антоненко і Владислав Завертаний приєдналися до «SkyUp»Чемпионат ЕвропыАнтон Соколов: «Радоваться некогда – концентрируюсь на матчах»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 1. Нідерланди – Україна. АнонсКазахстанИгита: «Я хочу и после карьеры здесь жить»Вторая лигаЯрослав Аксенов: «Максимум в любителях за месяц заработал 74 тысячи гривен»Футзал в миреВизначилися переможці Futsalplanet Awards 2021: Олег Шайтанов і жіноча збірна України – шості у світіЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Нідерланди – Україна. Передматчева пресконференція: Олександр Косенко, Петро ШотурмаИспанияЖіноча збірна України зазнала болючої поразки від Іспанії у першому товариському матчіЧемпионат ЕвропыCборная Украины в финальной части чемпионатов Европы по футзалуФутзал в мире​Клеминьо: «Надеюсь однажды получить предложение поиграть в Казахстане»Чемпионат ЕвропыСуспільне Спорт покаже усі матчі Євро-2022Чемпионат ЕвропыМассимилиано Белларте: «Казахстан – безусловный фаворит нашей группы и претендент на титул чемпиона Европы»Чемпионат ЕвропыМико Мартич: «Многие игроки сборной Казахстана — топовые»Беларусь«Столица» подписала бразильца МатеусаБеларусьАлександр Черник: «Честь и порядочность важнее денег»

Підсумки круглого столу «Український футзал у сучасних умовах»

Вчора в приміщенні Будинку футболу між керівництвом Української асоціації футболу та керівництвом Асоціації футзалу України пройшов круглий на тему: «Український футзал у сучасних умовах». 
 


У роботі круглого столу взяли участь від Української асоціації футболу – президент Андрій Павелко, перший віце-президент Алан Плієв, генеральний секретар Юрій Запісоцький та директор юридичного департаменту Ігор Грищенко. Футзал представляли президент АФУ Сергій Владико та віцепрезиденти Володимир Гримайло, Андрій Новіков та Андрій Ямковий. 

У ході зустрічі було обговорено важливість розвитку футзалу в сучасних умовах, його масовий характер та доступність для широкої аудиторії.

Особливий акцент було зроблено на системі управління футзалом в Україні та практичному забезпеченні регламентних вимог усіма суб’єктами футболу: реєстрації гравців, ведення Бази даних, практичної взаємодії футзальних асоціацій з асоціаціями футболу на регіональних рівнях, юрисдикції органів футбольного правосуддя тощо. Сторонами було визначено про необхідність та важливість виконання усіх рішень Виконавчого комітету УАФ, що стосуються системи управління футзалом. 

Окремим важливим питанням обговорення стала ініціатива щодо прийому в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футзалу. Учасники обговорили умови, деталі та специфіку організації в Україні найстатуснішого континентального футзального змагання. Учасники круглого столу дійшли згоди щодо підготовки заявки на прийом в Україні фінальної частини футзального ЄВРО та необхідності проведення додаткових консультацій з УЄФА.

Джерело - Пресслужба Асоціації футзалу України 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.